japanunieprzerywalempanieposle 28.09.13, 11:40 jak wyswietlic ukryte podczas zmieniania szerokosci kolumn inne kolumny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilez Re: excel 28.09.13, 11:43 To ja się dołączę do pytań co do Exela. Dlaczego to paskudztwo zmienia dane podczas przesyłu via google ( poczta googlowa). Zmieniło mi liczby. Wina po stronie Exela czy google? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: excel 28.09.13, 11:47 Przesylasz jako arkusz w zalaczniku i zmienilo dane? Ja sie do tej pory z tym nie spotkalam, a wysylam arkusze w zalaczniku zarowno z danymi jak i wykresami i nic sie im po drodze nie dzieje. Moze zamykajac kliknelas na "nie zapisuj zmian" i wyslalas "stara" wersje? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: excel 28.09.13, 12:11 Tak. Pierwszy raz takie coś się stało. I nie rozumiem, no nie rozumiem... Nie, sprawdziłam z wysyłaną wersją. Jest różnica. Co więcej, wysyłane było do kilku osób w różnym czasie, i u każdego były zmiany. Tylko różne. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: excel 28.09.13, 11:44 A nie mozesz zmienic szerokosci tych co sie ukryly tak zeby je bylo widac? Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: excel 28.09.13, 11:51 zaznacz kolumny , wokół ukrytych, kliknij prawym klawiszem,, wybierz "odkryj" Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: excel 28.09.13, 15:06 to nie dzialalo bo to nie bylo ukrycie przez ukrycie tylko przez rozszerzenie kolumny w lewo. poradzilam sobie tak, ze zaznaczylam kolumne przy tych co sie ukryly i przeciagnelam ten zakres na kolumny w prawo i te co byly ukryte odkryly sie eh. Odpowiedz Link Zgłoś
rupiowa Re: excel 28.09.13, 17:08 druga metoda to dwukrotne kliknięcie na granicy dzięki czemu kolumna przyjmie automatyczną szerokość tego co ma w środku. Odpowiedz Link Zgłoś