Dodaj do ulubionych

64 l. Ałła Pugaczowa została mamą

07.10.13, 19:46
Mamą - bo 11 lat temu Ałła Pugaczowa zamroziła komórkę jajową. Jej mąż - biologicznym tatą a dzieci, bo to bliźniaki, urodziła dla nich surogatka. To oczywiście radosna wiadomość i powód do gratulacji szczęśliwym rodzicom ale z drugiej strony czy świat nie staje na głowie? Już jej małżeństwo z 37 letnim facetem było skandalem a teraz wspólne bliźniaki.
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 19:50
      CytatJuż jej małżeństwo z 37 letnim facetem było skandalem a teraz wspólne bliźniaki.

Pomijam temat późnego macierzyństwa, bo to jakby nie moja działka, to zadziwiło mnie powyższe zdanie. Nie dość, że wzięła sobie młodszego, to jeszcze mają wspólne dzieci, a to bezczelna starucha! tongue_out
      • yosolka Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 19:52
        No ja myślę, że zazdrościło jej pół Rosji wink
      • drugiwojwa Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 08.10.13, 03:08
        Piękna sprawa ! Mądra kobieta. Widziałem ją dawno, dawno temu na Centralnym Dworcu w Warszawie.
        Wiem, że dużo kobiet jej zazdrości, ale tak to jest.
        To,że jest to utalentowana piosenkarka to wiadomo, ma bardzo ciekawy głos. Piosenki śpiewane przez Pugaczową są świetne.
        A dzieci i to dwoje bliźniaków to fantastycznie, podobno mają na imię - Elżbieta i Garry. Za Ałłę Pugaczową dzieci urodziła kobieta która traktuje to jako zawód, sama powiedziała że robi to żeby innym pomóc i nie czuje więzi emocjonalnych z urodzonymi dziećmi. Taki naturalny inkubator.
        Wiadomo, że dzieci karmione naturalnym mlekiem matki lepiej się rozwijają i na pewno ta zastępcza matka lub inna kobieta będąca w okresie laktacji będzie dzieci karmić..
        Ałła urodziła się 15. 04. 1949 roku, zatem ma 64 lata. Jeżeli jej jajo zamrożono 11 lat temu to Pugaczowa miała 53 lata, (w 2002 roku) a więc mogła wtedy urodzić dzieci sama. 24 grudnia 2011 roku poślubiła o 27 lat młodszego rosyjskiego aktora i piosenkarza Maksima Gałkina. Po prostu mądra kobieta i wie czego chce.
    • an_ni Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 19:50
      ide zamrozic se komorke
      czas rozgladac sie za nowonarodzonym mezem
      a 3 moje kolezanki sa w ciazy z chlopakami
    • circa.about Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 19:51
      Pytanie, jak długo te dzieciaki będą miały matkę? 10-15? No max 20.
      Egoistyczne z jej strony bardzo.
      • yosolka Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 19:54
        Może i egoistycznie ale tak jej się życie ułożyło. Ja nie potępiam.
      • asia_i_p Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 20:01
        Moja mama urodziła mnie mając 26, moją siostrę mając 36. Ja ją miałam 17 lat, a siostra 7.
        A jej matka ma 87 lat i ma się świetnie, wciąż jest samodzielna. Świat jest mocno nieprzewidywalny.
    • anorektycznazdzira Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 20:15
      Dla zdrowych na umyśle ludzi, bez kołtuńsko-drobnomieszczańskich naleciałości, skandalem powinno być jej małżeństwo z 17 letnim facetem, a nie z 37 letnim.
      Co do dzieci w tym wieku- nadal nie widzę w tym żadnego "skandalu", miałabym jedynie wątpliwości, czy zdąży te dzieci wychować, ale to już jest zupełnie inne zagadnienie.
      • heca7 Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 20:19
        No ale w razie czego pozostanie ojciec wink Jest przecież młodszy.
    • ciastko_z_kota Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 20:16
      I fajnie. A w ogóle to w pełni popieram instytucję surogatki.
    • mayaalex Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 20:21
      Czyli majac 53 lata miala jeszcze komorki jajowe nadajace sie do zamrozenia i pozniejszego wykorzystania? No to chyba biologicznie rzecz biorac, nie jest sterana zyciem staruszka wink chyba, ze te jajeczka tez nie jej - ale i tak gratuluje.
    • pochodnia_nerona Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 21:16
      Ale co, z Kirkorowem ma te dzieci? Czy ma innego męża, o którym nie wiedziałam, bo wieści zza wschodniej granicy jakoś docierają do mnie z opóźnieniem? smile
      Nie pochwalam tej decyzji. Jest nienaturalna - gdyby była, nie trzeba by było surogatek, mrożenia komórek jajowych. W pewnym wieku po prostu organizm sam te sprawy reguluje i nie ma sensu tego na siłę zmieniać. I nie zmienia tego fakt, że Pugaczowa jest bogata, ale po prostu jest za stara na to, by być matką.
    • vilez Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 21:22
      > Już jej małżeństwo z 37 letnim facetem był
      > o skandalem a teraz wspólne bliźniaki.

Że jak???
    • lady-z-gaga Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 21:29
      To oczywiśc
      > ie radosna wiadomość i powód do gratulacji

ani jedno, ani drugie

Już jej małżeństwo z 37 letnim facetem był
      > o skandalem

to akurat bzdura nad bzdurami
    • goodnightmoon Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 21:34
      Fajnie, ona bardzo chciała jeszcze raz zostać mamą.
      Tylko w takim razie dlaczego nie zdecydowała się na takie rozwiązanie (surogatka) kiedy była żoną Kirkorowa - podobnoż bardzo starali się o dziecko, ale ona traciła kolejne ciąże sad
      • bi_scotti Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 07.10.13, 22:19
        Cool. Mnie by sie juz nie chcialo ale ja leniwa z natury ... i spiewac nie umiem tongue_out
    • aurita Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 08.10.13, 08:04
      Jakos nie wiem... w tym wieku powinna zostac babcia a nie mama.
      • goodnightmoon Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 08.10.13, 08:32
        Ona jest juz babcia i to podwojna smile
        • myga Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 08.10.13, 09:07
          > Ona jest juz babcia i to podwojna smile
          ---------------
          jest babcia potrojna, w zeszlym roku Kristina urodzila mala Klaudie.
          • goodnightmoon Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 08.10.13, 10:47
            myga napisała:

> jest babcia potrojna, w zeszlym roku Kristina urodzila mala Klaudie.

Ło matko, to ja nie na bieżąco big_grin
    • bei Ryszard Kalisz 08.10.13, 08:50
      Zostal ojcem smile, mlodszy i facet, ale w koncu to nasz celebryta smile!
      • kietka Re: Ryszard Kalisz 08.10.13, 08:55
        egoizm.
        kasa wszystkiego nie "załatwi".
        • myga Re: Ryszard Kalisz 08.10.13, 09:13
          > egoizm.
          > kasa wszystkiego nie "załatwi".
          ---------------
          Zycie jednak pokazuje, ze zalatwi wszystko. Z mieszanymi uczuciami ogladalam wczoraj popularny program, prowadzacy i goscie o malo jej w doope nie weszli, tak sie zachwycali i wychwalali pod niebiosa, az bylo zenujace. Ona tam kreci calym showbiznesem, kogo chce, zniszczy, kogo chce, wypromuje. Jak ktos chetny, sluze linkiem:
          www.1tv.ru/sprojects/si=5685
          • heca7 Re: Ryszard Kalisz 08.10.13, 09:16
            O! A ja nic nie wiem. Kiedy to on został ojcem? I z kim wink
          • kietka Re: Ryszard Kalisz 08.10.13, 10:41
            nie załatwi wszystkiego z punktu widzenia dzieci, a nie tego starego pudła, kotre robi sie na młoda mamę, tak w jej przypadku kasa załatwia wszystko.
            • bei Heco 08.10.13, 14:16
              Na Onecie byla informacja, jak wpiszesz w google Ryszard Kalisz zostal ojcem to wyskoczy...
    • eliszka25 Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 08.10.13, 09:32
      hm, no troszke nienaturalne jak dla mnie. jakos nie wyobrzam sobie, zeby moja mama zostala teraz "mloda mama". ma wprawdzie o 3 lata wiecej, ale jest juz prababcia.

dzieci moze zdazy wychowac, w koncu medycyna idzie do przpodu i ze 20 lat jeszcze moze spokojnie pozyc, albo i wiecej. moja babcia niedlugo skonczy 102 lata, wiec w sumie wszystko mozliwe. poza tym dzieci maja jeszcze ojca i starsze rodzenstwo, a matka ma tyle kasy, ze raczej tak latwo nie zgina.
      • ichi51e Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 08.10.13, 10:50
        Dobrze sie trzyma. Gratulacje.
    • antyideal Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 08.10.13, 10:34
      Egoistyczne to, kaprys bogatej pani
    • adwarp Re: 64 l. Ałła Pugaczowa została mamą 08.10.13, 10:48
      a Rysiek Kalisz ojcemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka