Dodaj do ulubionych

Nowy look Wiśniewskiego

11.10.13, 10:20
Ożesz!
Obserwuj wątek
    • lilly_about Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:24
      Dobrze, że podpisali z imienia i nazwiska smile Lepszy, duzo lepszy
    • aneta-skarpeta Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:25
      nie jestem fanką jego uroda, ale wreszcie zaczyna wygladać jak człowiek
    • best_bej Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:28
      do Gonery podobny. Mniam (sic!)
    • marychna31 zasługuje na wklejenie ;-) 11.10.13, 10:28

ciekawe czy repertuar też będzie lepszy?
      https://ocdn.eu/images/pulscms/NjE7MDQsMCwxMWQsNjgzLDNhOTswNiwzMjAsMWMy/6e965df1b1ac325471fae1ad7d25740b.jpg
      • gazeta_mi_placi Re: zasługuje na wklejenie ;-) 11.10.13, 10:29
        Nie poznałabym na ulicy.
      • nowi-jka Re: zasługuje na wklejenie ;-) 11.10.13, 10:33
        pewnie fotoszopa tez tu duzo ale nie poznałabym go wyglada naprawde dobrze
    • kropkacom Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:29
      Lepiej, ale ogólnie fryzura kiepska.
      • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:37
        1. Dogęszczone włosy, na zdjęciach z pudla wygląda to nawet na full plastik a la handsome man

2. Od nowa zrobione zęby - na bogato. Co najmniej licówki na wszystkich.

3. Zmiany rysów twarzy, delikatne ale jednak

Wygląda na to, że ostatnią posiadaną kasę zainwestował w siebie. Na samym wyglądzie jednak daleko nie zajedzie, a nie słyszałem aby coś nagrywał. Być może to wstęp do jakiejś nowej kampanii reklamowej z Wiśnią w roli głównej typu sklepy Avans, czy co tam jeszcze.

Ps. Ciekawe czy wyleczył sobie wreszcie kłykciny na odbycie? hahaha
        • kropkacom Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:41
          Mogłeś przeczytać linka chociaż. On przede wszystkim schudł. Pewnie jest tez na detoksie.
        • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:43
          Nie doczytałeś - przecież piszą, że wydaje solową płytę. Ludzie, czy nie możecie przeczytać tych paru zdań, zanim zaczniecie się wymądrzać?
          • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:49
            Przeczytałem pudla, tam nie było o płycie, za to więcej zdjęć. Jak pisze, ze wydaje płytę, ale nie zamierza na niej zarobić, no to... daremne to trochę. Raczej chodzi mu o to, żeby znowu być na językach i załapać jakieś shitowe kampanie reklamowe typu sklepy avans.
            • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:53
              Mnie to właściwie niewiele obchodzi, nie jestem jego odbiorcą, po prostu zauważyłam pozytywną zmianę wizerunku i tyle. Kalata też włożyła sporo wysiłku i kasy w swoja odmianę i co z tego, że były operacje? Efekt jest i to oszałamiający, podobnie tutaj. Facet wygląda fantastycznie, koniec kropka.
              • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:57
                Kalata już się rozsypuje
                • best_bej Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:59
                  wygląda normalnie jakkobieta bez ufryzowaniasmile
                • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:03
                  Cieszysz się, co? Ale satysfakcja... Wizja doświadczonego światowca nieco zaczyna się rozsypywać, ty chyba jesteś po prostu małym nieudacznikiem, który sika po nogach, kiedy komuś się coś nie udaje, a kiedy udaje wynajdujesz milion powodów, żeby go zmieszać z błotem. Naprawdę dobrze ci się żyje będąc kimś takim? Śpisz spokojnie w nocy? Serio pytam.
                  • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:12
                    Cieszę się morgen, że znów jesteś w formie big_grin

Dla Twojej wiadomości - jestem takim światowcem, że robiłem sobie parę zabiegów w klinikach medycyny estetycznej na świecie i potrafię odróżnić plastikowy tupecik od własnych włosów. Wiśniewski sam się zmieszał z błotem poprzez swoje życie i żadne moje wypowiedzi go nie utopią (ani kogokolwiek innego).

Zawsze fascynowało mnie "branie" wśród kobiet facetów - oblechów, i do tego skończonych. Tak jak nie rozumiem fenomenu detektywa Rutkowskiego, tak samo nie pojmuję mlaskania nad Wiśniewskim w wersji full plastic. Po prostu, w moim świecie, pewni ludzie są skończeni for ever i choćby zrobili stójkę na ch*ju bez trzymanki, ta ocena się nie zmieni (no może z jednym wyjątkiem - jakby przystał do karmelitów bosych i wytrwał 4 lata big_grin)
                    • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:25
                      Przykro mi, nadal twoje zachowanie wygląda na zwykła, niską zawiść, ekscytujesz się tym biedakiem nieco zbyt mocno. Pannę ci przeleciał, czy jak? Mnie ten facet kompletnie zwisa.
                      • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:28
                        Jeśli zwisa, to ok. Odniosłem jednak przeciwne wrażenie z pierwszych entuzjastycznych postów. Pozdrawiam EOT
                        • aneta-skarpeta Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:56
                          nie chodzi o pianie z zachwytu
                          po prostu teraz wyglada niebo lepiej- choc cały czas w stylistyce

choc to nadal Wiśniewski
                        • misterni Riki, wklej EOT w sygnaturkę :D 11.10.13, 14:01
                          Widzę, że ci w nawyk wszedł tongue_out
                    • xika_da_selva Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:42
                      riki to dopiero jest w formie!
                      kreacja rikiego na forum emama (sic!):

-odnoszacy sukcesy wykladowca na dobrej uczelni
                      -ktory w wolnych chwilach pyka/l chetne i jedrne studentki
                      -jedna to nawet nimfomanka byla i mu typra sprzedala
                      -zone tez ma niezla, ale byl moment kiedy mu nie dawala
                      -na szczescie po kolejnej, tolerowanej oczywiscie, zdradzie rikiego zonka poszla po rozum do glowy i teraz jest git-bzykaja sie czesciej i lepiej
                      -podrozuje po calym swiecie
                      -ma wylacznie dwie kreacje na forum emama(sic2): "pro triss" albo "contra triss"
                      -zna caly wachlarz charakterow- od jakis zbirow, po kulturalne osoby z high life, wlasciwie co case na forum, to riki podaje po 4 przyklady z "najblizszego otoczenia"
                      -a teraz dodaje do tego nie tylko "zabiegi w klinikach medycyny estetycznej" ale i "na swiecie"!!?

koles, w te bajki to nawet ty nie wierzysz, przyznaj sie.

• triss_merigold6 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:06
                        Off topowo, przyznam że nie mam pojęcia co Riki do mnie ma. Ani mu nie dałam, ani nie miałam okazji odmówić. tongue_out
                        • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:14
                          Tego nie wiesz, tego nie wiesz... on bywały, światowy to może i o twoją spódniczkę zahaczył? wink
                        • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:28
                          triss_merigold6 napisała:

> Off topowo, przyznam że nie mam pojęcia co Riki do mnie ma. Ani mu nie dałam, a
                          > ni nie miałam okazji odmówić. tongue_out

Hahahaha! Nigdy nie mów nigdy big_grin pzdr.
                        • cherry.coke Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:42
                          triss_merigold6 napisała:

> Off topowo, przyznam że nie mam pojęcia co Riki do mnie ma. Ani mu nie dałam, a
                          > ni nie miałam okazji odmówić. tongue_out

Gosciu, ktory odczuwa potrzebe ekspozycji ego na damskim forum + silna kobieta = wrrr
                      • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:14
                        xika_da_selva, wow, że też chciało ci się czytać te wszystkie stare wątki! Oprócz pracy na uczelni zajmowałem się zawsze biznesem i dziś wykładowcą jestem raczej w czasie przeszłym. Studentki przestałem bzykać daaawno, właśnie po tej bulimiczce z tryprami, co mnie kosztowało paroletni rozstrój nerwowy. Ale potrafiłem przyznać to na forum, więc mogłabyś mnie serdeńko chociaż pochwalić za szczerość big_grin W wątkach Triss udzielam się często, bo ma ona bardzo wyraziste poglądy, skłaniające do dyskusji. Nie muszę się z nikim na 100% zgadzać, albo na 100% nie zgadzać. Utrzymywania sobie latami w małżeństwie wyjścia awaryjnego w postaci ognistego kochanka, nie popieram. Inne rzeczy, np. podejście do samodzielnych wyjazdów 14-latków we dwoje (ostatni wątek) , już tak. Nigdy nie byłem niczyim klakierem i tak jak tow. Czarzasty "mam swój rozum" big_grin Zajmując się niegdyś zawodowo biciem medialnej piany miałem kontakt z różnymi ludźmi, dziwne może to i jest, ale z perspektywy Parzęczewa Dolnego, a ja w nim nie mieszkam. Zabiegi robiłem dwa razy w Belgii i raz w Polsce, musisz przyjąć na wiarę, bo nie zamierzam się z tego spowiadać na forum (doceń w ogóle fakt, że facet się przyznaje do takich działań - nawet anonimowo). Mam nadzieję, że zaspokoiłem Twą ciekawość big_grin Na więcej wiwisekcji mnie nie namówisz, bo nie chcę skończyć tak jak niektóre forumowiczki, które brutalnie obdarto tu z wszelkiej prywatności i linkowano ich szczegółowe dane teleadresowe, albo jakieś intymne blogi. Rozumiem, że gdyby udało Ci się to w moim przypadku, byłabyś niezmiernie szczęśliwa. No cóż, homo homini lupus est Całuski Riki
                        • xika_da_selva Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:37
                          nie dodawaj sobie, nie trzeba do tego wyszukiwarki-co sie pojawiasz na forum to klapiesz jak potluczony. Nietrudno zapomniec te sztywne i wystylizowane posty.
                          i nie martw sie o bycie zdekodowaniym-wymyslasz tak basniowo, ze tylko starsi, lysiejacy, bladzi i znudzeni zyciem panowie w koszulach w ceratowa krate moga byc posadzeni o bycie rikim.

Zeby tak doroslemu swiatowemu i wybzykanemu facetowi gula skakala, bo kilka babek powiedzialo, ze wisniewski dobrze wyglada...

btw, oprocz tej ananasowej fryzury wyglada niezle... muzyka, skandale i zony nie maja z moja opinia zadnrgo zwiazku.
                          • triss_merigold6 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:49
                            I do tego powiedziały to ematki. Zrozumiałabym reakcję, gdyby powiedziały to światowej klasy ikony mody i stylu, projektantki, modelki, szefowa "Vogue", ale ematki?! Te z siatami i ciuchami z sieciówek, obłożone potomstwem. big_grin
                          • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:56
                            no widzisz, jestem sztywny, wystylizowany, a do tego jeszcze pompuję sobie ego na damskim forum łasząc się do "silnej kobiety" (to ostatnie stwierdzenie to nie Ty, ale pozwoliłem sobie zacytować). Powiem Ci jeszcze, choć o to nie pytasz, że siedzę na tym forum, bo tu po pierwsze, są Panie, które już co nieco w życiu przeżyły i wypowiadają się zahaczając zazwyczaj o autopsję, a nie wyłącznie o swoje widzimisię. To jest cenne! A po drugie, nieustanna personalna napier.da.lanka jaka tu panuje, nawet mi odpowiada, bo obdziera rozmaite maski, którymi zwykle lubimy się przykrywać. Tutaj każdą osobę łapie się za każde słówko, jakie kiedykolwiek wypowiedziała, więc trudno walić ściemę, w czym gustują ludzie na wszelkich innych forach. Oczywiście, kłamać dalej można, ale jest to utrudnione, bo można zostać zdekodowanym jak ta wieczna gosia, czy jakoś tak (nie pomnę nicka). Razem daje mi to wartość dodaną. I to wszystko, bo niestety muszę zająć się wreszcie pracą. Papatki
                • mayaalex Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:53
                  Nawet w rozsypce teraz wyglada lepiej niz w wersji przed zmiana.
    • ga-ti Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:31
      Fajnie smile
    • iwles wklejone przez moderatora - autor agaja5b 11.10.13, 10:34

Nie sądziłam że nadejdzie taki dzieńwink
      agaja5b 11.10.13, 10:16
      O ku... nie sądziłam że nadejdzie taki dzień że powiem że Michał Wiśniewski pozytywnie wymiata wyglądem, choć jego muzyka nigdy nie była moją bajką
      muzyka.onet.pl/newsy/michal-wisniewski-zmienil-kolor-wlosow-i-zapowiedzial-powrot-bez-ich-troje/e207g

-----
      Re: Nie sądziłam że nadejdzie taki dzieńwink
      mx3_sp 11.10.13, 10:23

faktycznie. wygląda jak model z reklam męskich garniturów. Dojrzale, poważnie, super.
    • quelquechose Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:36
      Ciezko poznac - wyglada wrecz INTELIGENTNIE wink
    • antyideal Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:40
      Na Bohuna (tak mi sie jakos skojarzyl)
      • kropkacom Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:41
        Oh babki, jak wam niewiele trzeba... big_grin
        • antyideal Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:51
          Przeciez nie powiedzialam, ze sie zachwycam wink

szczerze mowiac to w lekkim szoku jestem
          i musze to przetrawic wink
          • kropkacom Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:00
            Bo nawet Wiśnia może wyglądać zwyczajnie?
            • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:01
              kropkacom napisała:

> Bo nawet Wiśnia może wyglądać zwyczajnie?
              Bo jednak Wisnia może wyglądać świetniesmile
              • kropkacom Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:07
                No moim zdaniem wygląda najwyżej dobrze, ale może jestem tylko zakompleksionym męskim konusem big_grin
                • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:34
                  Cholera cię wie...
                  • kropkacom Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:01
                    Z naciskiem na cholera big_grin
                • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:03
                  kropkacom napisała:

> No moim zdaniem wygląda najwyżej dobrze, ale może jestem tylko zakompleksionym
                  > męskim konusem big_grin
                  Zgoda, wygląda tylko dobrze, a to "swietnie" widac jest efektem jego poprzedniego wygląduwink
            • antyideal Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:06
              Nie wyglada zwyczajnie, dla mnie to zwrot w inna teraz strone.
              Czy lepiej - nie jestem pewna, jedynie, ze inaczej.
              Na tym zdjeciu ujdzie ale zajrzalam na inne z nowym lookiem i nie jest az tak super.
    • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:44
      Opadła mi szczęka big_grin
    • thegimel Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:45
      O kurcze, wciąż nie w moim typie, ale całkiem fajny facet z niego był pod tą całą farbą.
      • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:53
        Sądząc po tych ochach i achach na temat biseksualisty z kłykcinami na dupie, gromadką dzieci z różnymi kobietami, sporymi alimentami na karku, wieloletnim uzależnieniem od alkoholu i hazardu oraz ogłoszonym bankructwem, facet ma spore widoki na kolejną Panią Wiśniewską, jak Tajnerowa się znudzi. Gratuluję wam miłe Panie gustu i podejścia !
        • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:54
          Ale z ciebie zawistny, mały knypek tongue_out hehe no patrz, do Wiśniewskiego wzdychają, a ty, taki przystojny i inteligentny nie masz brania...
          • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:02
            Ja zawistny? Ten facio to dno i pięć metrów mułu. Również wizualnie. Dla ratowania swego pozycjonowania na rynku reklam, z czego żyje, zrobił sobie new look pod okiem stylisty, a tzw. żeńskie masy łykają ten sztuczny plastik jak młody pelikan. Ja mówię tylko nie wszystko złoto, co się świeci
            • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:05
              Ogarnij się człowieku, piszemy ci tu wszystkie, że nic nas nie obchodzi nowa płyta, jego dorobek artystyczny , małżeństwa itd (no, przynajmniej większości nie obchodzi), piszemy tylko o pozytywnej zmianie image'u, a ty już tu snujesz wizje, jakbyśmy się na klęczkach w kolejce do lodzika ustawiały. Śmieszne to jest i tyle.
            • rhaenyra Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:05
              pokaz fote big_grin
            • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:07
              Wiesz twoje posty w tym wątku są łudząco podobne do wypowiedzi kobiet nt jakiejs tandetnej do tej pory laluni, która nagle zaczęła wyglądać bardzo dobrze. Zwykle się wtedy mówi że kobiety sa zazdrosne o kolezankewink
              Poza tym jeżeli facet naprawdę zacząłby robić dobra muzykę to tym lepiej, w takich wypadkach zbyt dobra pamięc bywa grzechem. Czemu mamy go skreslać, przeciez nikogo nie zabił, tylko wyglądał i zachowywał się jak małpawink
        • best_bej Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:56
          a czy my ustawiamy się do ołtarza? Wyrażamy swój opad szczęki na temat metamorfozysmile
          Wygląda zedecydowanie lepiej bez względu na stan majątkowy i cywilnysmile
        • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:59
          Alez mnie nie obchodzą jego zony, dzieci czy biznesy. Nie zamierzam ani podziwiac ani sie czepiac jego przeszłych dokonań. Po prostu subiektywnie stwierdzam ze gośc wygląda na tym zdjęciu (i mam nadzieje na zywo tez) swietnie. Jak widac po komentarzach nie jestem w tej opinii odosobniona.
          • riki_i Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:04
            agaja5b, ciekawe co byś powiedziała, gdybym ja w takim samym tonie co Ty o Wiśniewskim, wypowiedział się na temat Natalii Siwiec
            • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:09
              Ja uważam, że Siwiec to niezła laska. Nie w moim typie, ale jednak. No i?
            • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:14
              No i co by się stało ? Nic by się nie stało, jakby zaczęła w końcu wyglądac z klasą to świetnie, bo uważam że każdy zasługuje na normalny wygląd, a dotychczasowy look i Siwiec i Wisniewskiego wynikał z ich ze tak powiem" pomysłów biznesowych" i pewnego "zwichrowania" psychiki pewnie tez, ale żeby ich od razu skreślać, to nie w moim stylu.
              • aneta-skarpeta Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:00
                Siwiec- co by nie mówić- ocieka seksem- tanim bo tanim, ale ocieka

do tego (podobno) zyskuje jeszcze nażywo

choc ma wary jak pmtony i sztywne cycki
                • antyideal Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:09
                  No ale takie ociekanie tanim seksem moze byc wlasnie aseksualne dla
                  niektorych "odbiorców".

• agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:14
                  No jasne że ocieka, na tym zarabia przecież, to trudno żeby nie ociekała. Dziewczyna zobaczyła istotny związek między swoim potencjałem wynikającym z wyglądu a aktualnymi potrzebami rynku i to wykorzystuje, ma swój terget i ok. Trudno miec jej to za złe ale bzdura jest ustawianie jej w roli dającej mądre wywiady gwiazdy, bo do powiedzenia to ona nic nie ma ciekawego i podobnie jak Wisniewski. Jakąś tam prawdę o sobie przekazuje ale takich prawd jest tyle ilu ludzi, więc żadnej Ameryki to oni z reguły nie odkrywaja dlatego smieszą mnie te ich mundre gadki do mikrofonu.
        • demonii.larua Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:58
          Ty Riki a co Tobie tak ten gul skacze? Wszak pięknyś, bywający itede unosisz się jakby Wiśniewski zrobił Ci normalnie co najmniej psikusa big_grin
    • paul_ina Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 10:52
      Obojętnie jak wygląda, i tak nie mogę pojąć, co miały w głowie te wszystkie babki, które na niego poleciały???????
      • lelija05 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:05
        Pewnie to samo, co wszystkie inne im podobne, lecące na oblesi z kasą.
        • paul_ina Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:32
          Ale podobno ostatnia żona to już w czasach bankructwa...
          • lelija05 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:39
            Hmm, może nie wiedziała? Albo ja tobie kasę, a ty mi rozgłos?
            Nie wiem, naprawdę nie wiem.
    • kerri31 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:05
      Bardzo pozytywna zmiana, trzeba przyznać , że długo wyrastał z idioty- 40 lat.
      • lady-z-gaga Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:26
        Nie za wiele optymizmu?
        Żeby wyrosnąć z idioty trzeba chyba więcej zmian, niż kolor farby.
    • lelija05 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:07
      Przypomniało mi się co powiedział Osioł do Shreka po ich metamorfozie - na zewnątrz może się zmieniłeś, ale w środku zostałeś tym samym ogrem. (No jakoś tak to szło)
      • kropkacom Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:08
        Dobre. big_grin
    • lady-z-gaga Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:28
      Przestał wyglądać jak czub. Ale u niego chyba nie we włosach był największy problem.
    • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:37

Ooo interesujace.Jak jakis Rok temu pisalam,ze Wisnia mi sie podoba,typ w ktorym gustuje i lubie jego muzyke to prawie mnie zagryzlyscie.A teraz nagle ochy i achy. Jak to fryzjer dziala cudatongue_out

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
      • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:40
        No, całkowicie zmienił wygląd, poprzedni był obleśny. Czego nie rozumiesz?
        • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:46
          Ja wszystko rozumiemtongue_out

Pamietam tamten watek i teksty,ze wisnia jest brzydki.Wisnia nigdy nie byl brzydki,mial rozne okresy w zyciu i mniej lub bardziej udane stylizacje,ale brzydactwem go nazwac nie mozna,bo gdyby nim byl nie byloby tu i teraz ochow i achow.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
          • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:14
            Był obleśny z tymi czerwonymi włosami i cyrkowymi ciuchami, nie przypominam sobie, żebym napisała wprost, że jest "brzydki", więc nie wymyślaj. Nadal nie ściągam majtek na jego widok, zauważyłam obiektywnie, że wygląda o niebo lepiej. Coś jeszcze ci wytłumaczyć, czy nadal będziesz zgrywała głupa i wmawiała, że wszystkie się w nim zakochałyśmy i jesteśmy okropnymi hipokrytkami?
            • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:19
              OJP co za interpretacja.Szczegolnie wzruszajacy kawalek jest o tym co napisalas,a czego nie.Zmien dilera.

• morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:26
                A jak mam niby zinterpretować to: CytatJak jakis Rok temu pisalam,ze Wisnia mi sie podoba,typ w ktorym gustuje i lubie jego muzyke to prawie mnie zagryzlyscie.A teraz nagle ochy i achy. Jak to fryzjer dziala cuda
                Może mi wyjaśnisz, skoro nie zrozumiałam? Czy napiszesz w stylu rosy OJP albo zmień dilera albo coś równie merytorycznego?
                • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:45

Przestan szukac drugiego dna to z latwoscia zrozumiesz.
          • viviene12 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 15:32
            edelstein napisała:

> Ja wszystko rozumiemtongue_out
            >
            > Pamietam tamten watek i teksty,ze wisnia jest brzydki.Wisnia nigdy nie byl brzy
            > dki,mial rozne okresy w zyciu i mniej lub bardziej udane stylizacje,ale brzydac
            > twem go nazwac nie mozna,bo gdyby nim byl nie byloby tu i teraz ochow i achow.

ja tez pamietam tamten watek
            czy ktos go nazywal brzydactwem? chyba nie
            Teraz tez nie och...e i achuje, ale fakt, zmienil wizerunek na korzysc

• lilly_about Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:44
        fryzjer + fotograf + fotoshop
      • antyideal Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:50
        Przeciez nikt nie napisal, ze olsnilo go, ze Wisnia ma powalającą osobowosc
        i tworzy cudowną muzykę, jedynie były głosy, ze nowa fryzura sprawia, ze wyglada
        mniej glupio niz zwykle ;p
        • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:51
          Czary mary,nagle wyprzystojnialtongue_out
          • antyideal Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:58
            Ja napisalam tylko, ze ujdzie tongue_out

A swoja droga kazdy ma jakis potencjal, tylko czasem starannie go ukrywawink
          • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:16
            Tak, zdradzę ci wielką tajemnicę, której chyba nie znasz - czasem zmiana fryzury, ciuchów, makijaż czy drobne zabiegi chirurgiczne wystarczą, żeby ktoś zaczął wyglądać o niebo lepiej.
            • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:20
              Pierdo..lisz,ni niemozliwe,serio?
              • viviene12 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 15:30
                edelstein napisała:

> Pierdo..lisz,ni niemozliwe,serio?

wow, coz za elokwencja

taaa
                jaki artysta, taki fanclub
          • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:19
            edelstein napisała:

> Czary mary,nagle wyprzystojnialtongue_out
            No tak, bo napisanie że od razu zmądrzał byloby grubym i niewybaczalnym naduzyciemtongue_out
            • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:22

Dobrze,ze ty madra jestes,absolutnie wystarczyl to swiatu.
      • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:55
        edelstein napisała:

>
        > Ooo interesujace.Jak jakis Rok temu pisalam,ze Wisnia mi sie podoba,typ w ktory
        > m gustuje i lubie jego muzyke to prawie mnie zagryzlyscie.A teraz nagle ochy i
        > achy. Jak to fryzjer dziala cudatongue_out
        Jego fryzjer wciąż nie sprawił że zaczęła mi sie podobac jego muzyka ale niech próbuje dalej, jestem otwarta na pozytywne zmianywink
        Wczesniej nie podobała mi się ani jego fryzura, ani wygląd ogólnie, ani image jako wykonawcy, ani muzyka, ani styl zycia którym nas tak szczodrze raczył, a teraz podoba mi sie jego nowy wygląd, reszta dalej mi się nie podoba, ale moze mi się spodoba, jak zobacze tam cos ciekawego, nie wiem, nie sądze, ale zarzekac się nie będę.
        Jakos niektórzy nie chcą czy nie mogą zauważyc że fakt podobania się wyglądu tego konkretnego faceta nie ma nic wspólnego z
        • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 11:58
          z tym, że nagle stanie sie moim idolem i odszczekam co mówiłam.
        • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:56

Kaze ci sie ktos zachwycac jego muzyka?smieszy mnie,ze wisnia stal sie dla niektorych nagle przystojnym facetem.Ni z tego,ni z owego wyprzystojnial od "brzydki Jak noc" do przystojny
          • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:01
            Co wspólnego z moimi zachwytami nad jego obecnym wygladem ma to czy ktos mi każe słuchac jego muzyki czy nie, bo nie łapię korelacji? Czy ja ci zabraniam słuchac jego muzyki? Czy cię w jakis sposób atakuję z tego powodu? Wyglądał brzydko, teraz wygląda ładniej ot cały problemsmile
            • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:24
              Niee, to chodzi o to, że edel nie może przeżyć obrazy w tamtym wątku i teraz myśli, że skoro podoba nam się, jak teraz wygląda, to znaczy, że "wyszło na jej", czy cokolwiek tam sobie ona myśli w swoim edelowym mózgu tongue_out
              • agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:25
                Hm, no widze że ewidentnie ma jakis problem, ale niezbyt mi sie chce dociekac jakiwink
                • morgen_stern Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:27
                  Mnie chyba też nie, nie bawi mnie przekrzykiwanie się z prostaczkami.
              • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:26

Ja przynajmniej mysle,ty z kazdym kolejnym postem co raz bardziej odjezdzasz.
                Idz popatrz sie na sliniacego sie na widok Baby w reklamie chlopa.

• agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:31
                  edelstein napisała:

>
                  > Ja przynajmniej mysle,ty z kazdym kolejnym postem co raz bardziej odjezdzasz.
                  > Idz popatrz sie na sliniacego sie na widok Baby w reklamie chlopa.
                  >
                  Jestes pewna, że teraz myslisz? Bo mnie się wydaje, że teraz to niekoniecznie, teraz tylko ci gul skacze, nie wiem z jakiego powodu tylko.
                  > "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du
                  > grade fickst"
                  • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:49

Gul mi skacze?
                    OJP kolejny interpretatorka od siedmiu bolesci.
                    Nie chce mi sie z wami dyskutowac,bo nie Ma oczym,to te morgenka Jak zwykle bedzie ujadac Jak burek na lancuchu to bylo jasne,a ciebie to nawet nie kojarze.Niestety nie jestescie tak efektowne,by zajmowac sie wami dluzej.nara.

• agaja5b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 16:08
                      No dobra, gul ci nie skakał, nerwy cię tylko poniosły, ale na pewno nie bylo to myslenie. Powodów dalej nie widzę.
                      Narasmile
            • edelstein Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:24
              OJP,Jak ty ciezko jarzysz,nie Bede gadac ze slepym o kolorach.
      • guderianka Re: edel 11.10.13, 13:56
        chyba pierwsza cecha która nas łączy suspicious
        ja też go lubię a jako latka często miałam z nim sny w roli głównej, mogę powiedzieć że go dobrze znam tongue_out
        nowy look mi się podoba!wink
        • xika_da_selva Re: edel 11.10.13, 14:17
          bo on w ogole fiz. nie jest zly, tylko te wlosy i ciuchy robily zle wrazenie.

tez go pamietam jako nastolatka wczesna- mial jakas taka pseudo punkowa ( ok, jedyny punkowski akcent to byl irokez w teledysku) piosenke i troche mnie tym irokezem zmylil na kilka miesiecywink pamietam jego daaaawne koncerty w niewielkich pubach zanim byl znany i nie mi red head...co bardziej cycate nastolatki w kolejce sie do niego ustawialy, z moja starsza kumpela z tamtego okresu sie nawet calowal i wszystkie jej zazdroscilywink

facet naprawde robil wrazenie (z tym irokezem powtarzamwink),wysoki chyba i silny..
          nie jest w moim typie, ale aktualnie wyglada o niebo lepiej, licowki nie licowki, muzyka czy inteligencja tez nie ma znaczenia, w koncu w lozku nie trzeba gadac o fizyce kwantowej. gdyby topic watku byl "wisniewski dobrym kandydatem na partnera" to inaczej bysmy spiewaly.
    • lafiorka2 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:44
      ogólnie to go nie lubie i tego zespołu też....
      Czytałam ostatnio,że w stanach nie wyszedł im koncert i tam na zdj wygladał okropnie.Takie włosy ,jak tu,ale czerwone i wydawało się że się roztył.
      Tutaj w tym zdj go nie poznaję.Jest na plus,ale nadal go nie lubię .
      • eliza_b Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:48
        Malo podobny do siebie. Nie poznalabym serio..
    • sumire Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:48
      cóż by te celebryty zrobiły bez fotoszopa...
    • dorotanna Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 12:54
      schudł przede wszystkim i to jest najlepsze w tej całej metamorfozie. Bo np. fryzura od czapy IMO. Generalnie jest lepiej oczywiście, choć w dużej mierze wynika to z tego że gorzej być nie mogło
    • demonii.larua Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:01
      Krok w dobrą stronę zrobił, zmiana image bardzo możliwe że pozwoli mu wrócić do kasy i o to chyba chodzi, facet zarabiać musi choćby na alimenty więc się nie dziwię że szuka różnych możliwości. No i niech mu na zdrowie wyjdzie big_grin
    • triss_merigold6 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:01
      Pomijając całokształ postaci (te żony, dzieci, skandale), na tym czarno-białym zdjęciu wygląda świetnie.
    • rosapulchra-0 Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:10
      Mnie się bardzo podoba smile
    • cherry.coke Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:18
      Fotka klasa, na zywo pewnie gorzej, muzy i tak nie kupie, chocby sie walilo i palilo big_grin
      • best_bej Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:27
        spoko zaleje nas eremfka, zetka i inne złote przeboje.
    • an_ni Re: Nowy look Wiśniewskiego 11.10.13, 13:23
      nieprawdopodobne! mozna go uznac za przystojnego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka