18.10.13, 16:03
żali się, że media robią z niego wariata

ale trafiła sie perła w gnoju żali

"Stare techniki, jak zasłanianie tematyki referendalnej sprawą pedofilii w Kościele - oczywiście jest to problem, ale nie wymaga aż tak wielkiej, ponadtygodniowej histerii."

bo referendum powinno byc na 1 miejscuwink szczególnie poza warszawąbig_grin

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,14796405,Jak_Glinski_postrzega_media___Manipuluja____Traktuja.html#Cuk
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Gliński 18.10.13, 17:06
      aneta-skarpeta napisała:

> żali się, że media robią z niego wariata

A ja myślałam, że sam wlazł na widelec i się wystawił...
    • kadfael Re: Gliński 18.10.13, 17:15
      Poza Warszawą? A co obchodzi ludzi poza Warszawą referendum dotyczące Warszawy? Poza ewentualna ciekawostką. Ja przewrotnie - uważam wprost przeciwnie - ZA DUŻO było o referendum
      • angazetka Re: Gliński 18.10.13, 19:58
        Referendum jako rozrywka ściśle polityczna PiS-PO (w końcowym stadium) miało znaczenie nie tylko dla Warszawy. Ale szacun dla profesora Glińskiego - żeby wymyślić, że oburzenie na słowa Michalika powstało po to, by przykryć referendum, świadczy o jego wybitnych kwalifikacjach na pisowca.
      • aneta-skarpeta Re: Gliński 18.10.13, 21:02
        ja w sumie jestem z warszawy i wg mnie tez o referendum bylo za duzo

pedofilia wg mnie jest duzo powazniejszym i ciekawszym tematem, tymbardziej, że Kościelni przedstawiciele dają nam niezły pokaz pogladów
    • varna771 Re: Gliński 18.10.13, 20:13
      Sam pan profesor przyzwolił by PiS robił z niego debila, wiec nie rozumiem skąd te pretensje teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka