Dodaj do ulubionych

Neostrada-problem techniczny.

02.11.13, 16:49
Mieszkam na wsi i chciałabym mieć Neostradę. Poszłam więc do salonu i podpisałam umowę na net. Przyjechał monter i powiedział, że niestety nie mogę jej mieć, bo jak zakładali pozbruk to przerwali linię. W salonie rozkładają ręce. W tym domu nikt przed nami nie mieszkał, ale linia na tel stacjonarny była, sąsiad z tego samego domu neostradę ma.Może, któraś z was się orientuje co i czy w ogóle cokolwiek w tej sytuacji można zrobić? Mam co prawda net z radiówki, ale często go wyłączają i trochę już mamy tego dosyć. Z góry dzięki za odp.
Obserwuj wątek
    • gulcia77 Re: Neostrada-problem techniczny. 02.11.13, 16:56
      A to nie sprawdzili możliwości technicznych przed pospisaniem umowy? To masz święte prawo ją zerwć bez konsekwencji.
      • roks30 Re: Neostrada-problem techniczny. 02.11.13, 18:33
        Nie chodzi mi o rozwiązanie umowy, tylko czy dałoby się ich jakoś zmusić do naprawienia linii?
        • asiczek66 Re: Neostrada-problem techniczny. 03.11.13, 13:25
          Tez mieszkam na wsi,w domu obok nie bylo można podłączyć internetu .Inni obok mieli.
          • asiczek66 Re: Neostrada-problem techniczny. 03.11.13, 13:28
            Podobno nie bylo miejsca na nowa linie Pojechaliśmy do oddalonego kierowniczego salonu a nie pobliskiego i podpisaliśmy umowę.I sie okazało z
            e sie nie da,jednak umowa była więc jakoś nam podłączyli co ich kosztowało kilka tysięcy i mamy internet.W tej sytuacji tez nie cos myślą inaczej niech płaca karę za niedotrzymanie umowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka