Dodaj do ulubionych

Co byscie kupily

• madame_edith Re: Co byscie kupily 14.11.13, 20:57
      kindle paper white (bo stary kindle mi sie zepsul)
      za reszte robota bosh, bo mi sie od dawna marzy

• sokzburakow Re: Co byscie kupily 14.11.13, 21:04
        Opłaciłabym sobie panią do gotowania - jeśli przychodziłaby dwa razy w tygodniu i nagotowała na zapas to może te dwa tysiaki wystarczyłyby na dwa miesiące. Rzygam już tym gotowaniem.
      • jolinka102 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 21:06
        Poszlabym do jakiegos super fryzjera-stylisty. Raz w zyciu odwazylabym sie zaszalec i pozwolila mu dobrac kolor i fryzure wedlug jego pomyslu. Jezeli zostalaby jakas reszta to na ewentualna peruke big_grin
        • e_r_i_n Re: Co byscie kupily 14.11.13, 22:03
          Na to nie potrzebujesz aż tyle.
          Chyba, ze dla Ciebie super to taki, co w tivi o nim mówią wink
          • jolinka102 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 22:20
            Jezeli chodzi o fryzure to nie potrafie sie przelamac, zaszalec i oddac sie w rece fryzjera, ktorego efektow pracy nie widzialam. Mam takie wrazenie, ze wizyta u fryzjera konczy sie zawsze rozczarownaniem, ze znow nie jest to taka fryzura jaka chcialabym miec. Jest taki pewnien fryzjer z tv, ktorego przemiany bardzo mi sie podobaly i ktoremu pewnie bylabym w stanie zaufac wink.
    • klubgogo Re: Co byscie kupily 14.11.13, 21:06
      Ciuszki, coś z Showroomu, wystarczyłoby na:
      1. płaszczyk www.shwrm.pl/ona/odziez/kurtki-plaszcze/34306_oak-yarn-plaszcz-bat-wing-jasno-szary-morski-melanz-p.html
      2. kieckę www.shwrm.pl/ona/odziez/sukienki-tuniki/26342_belle-scintilla-no-05-p.html
      3. buty www.shwrm.pl/ona/obuwie/buty/31173_mys-globe-theatre-p.html
      4. czapkę kids.showroom.pl/akcesoria/czapki/979_lamama-misiolove-czapencja-szara-p.html
      • drosetka Re: Co byscie kupily 14.11.13, 22:54
        buty świetne, nieportzrebnie otwrzyłam linka, bo teraz nie zasnę
        • klubgogo Re: Co byscie kupily 15.11.13, 20:03
          Nawet mnie nie denerwuj wink ja często nie moge zasnąć, jak sobie tam coś upatrzę. Niedobra strona, ale ubrania mają konkretne.
    • drosetka Re: Co byscie kupily 14.11.13, 22:50
      tylko i wyłącznie ciuchy dla siebietongue_out tym razem byłabym egoistką, bo zawsze dzieci na 1 miejscu ,a za 2000 można już zaszaleć. no NA PEWNO kupiłabym więcej anizeli tylko figitongue_outtongue_out
    • martha_marcy_may_marlene Re: Co byscie kupily 14.11.13, 23:37
      Ale tak po zastanowieniu, to te 2 tysie to naprawdę mało. Wystarczy na jeden porządny płaszcz i sukienkę. W sumie przykre, że ludzie mają tak mało kasy, że wydaje im się, że by za to poszaleliwink.
      • kropkacom Re: Co byscie kupily 15.11.13, 06:11
        > W sumie przykre, że ludzie mają tak mało kasy, że wydaje im się, że by za to poszaleliwink

To już tylko twoja interpretacja.
      • edelstein Re: Co byscie kupily 15.11.13, 08:38

Skad pomysl,ze za to mozna zaszalec?z moim rozbuchanym konsumpcjonizmem milion Euro by nie starczylo na zaszalenie.
        -
        "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
    • wuika Re: Co byscie kupily 15.11.13, 09:08
      Nowego kindla ze światełkiem, jakiś gadżet do kuchni, który zrobi za mnie wszystko tongue_out
    • raczek-nieboraczek Re: Co byscie kupily 15.11.13, 09:41
      kursy - angielski, hiszpański

wycieczka objazdowa, zorganizowana
    • takatoszymura Re: Co byscie kupily 15.11.13, 10:04
      Grubą książkę i bilet na weekend w Barcelonie lub Atenach.
      • andaba Re: Co byscie kupily 15.11.13, 18:10
        Książki.
        Trzewiki.
        Big Maca.
    • lady-z-gaga Re: Co byscie kupily 15.11.13, 18:14
      torebkę
    • messa-lina Re: Co byscie kupily 15.11.13, 18:33
      Szczerze? Nie wiem? Pewnie bym zabunkrowała na koncie i czekała na natchnienie. wink Bo tak naprawdę niczego to mi nie brakuje i nie odczuwam chęci posiadania czegoś już teraz, natychmiast. A gdy taka potrzeba, raczej sporadycznie, się pojawia a dotyczy kwoty do 2000 zł, to po prostu idę i kupuję.
      Jestem w pewnym stopniu dusigroszem, a to też ma swoje zalety, bo gdy faktycznie czegoś zapragnę, to kasa na to zwykle jest i nie ma problemu. wink
    • girl.anachronism Re: Co byscie kupily 15.11.13, 18:34
      Wszystko poszłoby na serię super zabiegów na twarz u kosmetyczki wink Dermabrazje, peelingi, złuszczania, maseczki i takie tam.
    • yenna_m Re: Co byscie kupily 15.11.13, 19:11
      wypasiony drapak
      albo ciuchy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka