edelstein 14.11.13, 15:31 gdybyscie mialy 2000zl do wydania? Maja to byc rzeczy wylacznie dla was,nie dla psa,meza,dzieci. - "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imogen0 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:36 Trochę książek i pierdoły do kuchni bo uwielbiam wszelkie tarki,deski,formy,akcesoria do pieczenia...ech pewnie by mi brakło Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:48 Włóczki, które potem przetworzyłabym na różniste odzienia. Tak to. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:39 kozaki-oficerki i może jakieś balerinki i torebkę z Torbalskiego. (bo butów i toreb nigdy dość) a jakby mi coś jeszcze zostało grosza, to jakiś fajny szal. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:40 w sumie bardzo trudne pytanie bo niby mogłabym napisac o jakimś płaszczu, butach etc- ale chyba nie jakis mega wypasiony telefon może? a może bym sobie kupiła cos do domu... takiego szalonego? kurde trudne pytanie zadalaś Odpowiedz Link Zgłoś
incubus_1 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:42 Zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych do twarzy z wysokiej półki albo poszłabym na zabiegi do SPA. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:43 edelstein napisała: > > gdybyscie mialy 2000zl do wydania? > Maja to byc rzeczy wylacznie dla was,nie dla psa,meza,dzieci. 450 Euro? Na chwile obecena mam WSZYSTKO, nawet zastanowczoza duzo - wyprzedaje sie na ebayu Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:48 edelstein napisała: > > 500euro powiedzmy 475... hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:01 Zalozmy,ze dla tych co placa w Euro 500 Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:19 edelstein napisała: > > Zalozmy,ze dla tych co placa w Euro 500 Ok, przynajmniej 1/3 przelewam na Tacloban, za reszte - 300 Euro kupuje torebke Liebeskinda ewentualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:45 porządne skórzane oficerki fajną torebkę bilet na koncert Metalliki jakieś kosmetyki porządne dżinsy Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:45 Torbę MK i buty TH, których cena jest dla mnie zaporowa psychologicznie, chociaż wiem, że 1300 za dobrą torbę i 800 za skórzane buty to nie zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:50 Ale ze mnie trep. Co to jest torba MK .... i buty TH ....? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:04 łomatko, nigdy nie używałam tych skrótów. Butów TH nie polecam. Bardzo mi się podobają i od czasu do czasu pękam i kupuję .... i zawsze wydaję. Są POTWORNIE niewygodne. Nie podobają mi się ecco i clarksy, ale tylko te kupuję, bo są wygodne, bardzo wygodne. A ja mam bardzo wrażliwe stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:16 gaskama napisała: > łomatko, nigdy nie używałam tych skrótów. Butów TH nie polecam. Bardzo mi się p > odobają i od czasu do czasu pękam i kupuję .... i zawsze wydaję. Są POTWORNIE n > iewygodne. Nie podobają mi się ecco i clarksy, ale tylko te kupuję, bo są wygod > ne, bardzo wygodne. A ja mam bardzo wrażliwe stopy. moje stopy nie toleruja wielu butow, Hilfiger jest zazwyczaj w miare Ok Ecco to ja mam jedne - do wedrowania. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:20 U mnie tez Hilfiger nie zdal egzaminu jesli chodzi o buty. Odpowiedz Link Zgłoś
jolinka102 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 21:30 Moje stopy sa bardzo wrazliwe, kazda nowa para butow oznacza odciski i obtarcia. Model Hamilton od TH to sa najwygodniejsze kozaki na swiecie, w nich czuje sie jakbym prawie boso chodzila. Za to kozaki z linii Hilfiger Denim to porazka, na poczatku bardzo niewygodne, ale po pewnym czasie dopasowuja sie do stop jak kazde inne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:46 nowy kolejny obiektyw lub lampę błyskową do aparatu Odpowiedz Link Zgłoś
puza_666 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:47 Spodnie i kurtke narciarska, plus nowy kask i rekawiczki - stare mi sie jzu znudziky Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:50 Kupiłabym nowy aparat fotograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:53 neffi79 napisał(a): > a 2000 to jakis majątek? > bieliznę. cała masa ludzi zarabia połowę tego twoje pytanie jest nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:55 Przecież musiała i tu "błysnąć". Ten nick tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:57 kropkacom napisała: > Przecież musiała i tu "błysnąć". Ten nick tak ma. zauważyłam to już parę razy Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 17:01 boli szczerość? że nie jest to dla mnie kwota, przy której musze się głowić co kupić? na pewno nie jestem jedyna, dla której 2 tysiące to nie jest szał i powód dla którego trzeba zakładać wątek i oddawać się dzikim marzeniom Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Co byscie kupily 14.11.13, 17:20 Nie musisz się wpisywać w każdym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co byscie kupily 14.11.13, 17:39 Dla innych jest.Swiat sie nie zaczyna i nie konczy na tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 17:51 edelstein napisała: > > Dla innych jest.Swiat sie nie zaczyna i nie konczy na tobie. edel- zaskoczyłaś mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Co byscie kupily 15.11.13, 18:25 edel- szacun widzę w Tobie człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 18:24 brawo, i to sie nazywa prawdziwa empatia Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 18:25 neffi79 napisał(a): > brawo, i to sie nazywa prawdziwa empatia o czym ty wogóle piszesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Co byscie kupily 15.11.13, 18:25 dla mnie 2000 zł też dupy nie urywa, ale mam świadomość, że to są już konkretne kwoty, a wiele osób musi za to utrzymać 4 os rodzinę przez miesiąc- i to bardzo duzo osób dlatego ze względu na empatię i kulturę osobistą, którą mam, nie powiedziałabym tego co Ty powiedziałaś bez namysłu ( mam nadzieję, że bez namysłu) Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:06 A ktoś pisał, że to majątek? Skojarzyło ci się z majątkiem. Dla niektórych akurat na figi damskie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 17:19 Miesięczna pensja nauczycielki z 16-letnim stażem i mianowaniem. Więc tak, to majątek Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Co byscie kupily 14.11.13, 19:56 asia06 napisała: > Miesięczna pensja nauczycielki z 16-letnim stażem i mianowaniem. Więc tak, to m > ajątek dziwne stawki o ile pamietam juz na stazu w 1 roku pracy zarabialam wiecej kto tak rozdziela? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:52 Albo to co zwykle czyli łachy Albo bym sobie pojechała na mini urlopik. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:02 kota_marcowa napisała: > Albo bym sobie pojechała na mini urlopik. Też mi to przeszło przez myśl, ale to jednak trochę mało. Odpowiedz Link Zgłoś
oteczka Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:02 Bengala o którym teraz mogę tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Co byscie kupily 14.11.13, 15:57 jakiś telefon z dobrym procesorem i pamięcią, bo teraz mi gry kijowo śmigają i w niektóre muszę grać u konkubina... Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:00 Ozdoby świąteczne i skarpetki z reniferami oraz kocyki z mikołajami Tak, dla własnej przyjemności chętnie bym wszystko przepuściła na bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:01 bilet lotniczy. robię to zawsze, gdy wpada mi dodatkowa kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:04 sumire napisała: > bilet lotniczy. > robię to zawsze, gdy wpada mi dodatkowa kasa. Fajny zwyczaj. Sorry, że spytam: Wykorzystujesz go sama, czy z rodziną? Bo mnie przed wydawaniem dodatkowej kasy na podróże powstrzymuje to, że wtedy rodzina też chce lecieć (normalne w sumie) i w takiej sytuacji to już się robi spora kwota. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:31 w 99.9% przypadków wyjeżdżam sama. tak się przyzwyczaiłam za młodu; bardzo nie lubię podróżować z kimś, nawet bardzo bliskim. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:35 sumire napisała: > w 99.9% przypadków wyjeżdżam sama. Zazdroszczę Moja rodzina niestety tego nie rozumie, a za wszelką cenę stawiać na swoim nie chcę. Może kiedyś, jak mała podrośnie, to męża prędzej przekonam, że to dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
maanki Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:03 Prawko na motor na które to mąż namawia mnie już od dawna, a mi zawsze jakoś na to szkoda kasy. Bo jak prawko to i potem motor (bo M. swoim się nie podzieli co oczywiste), kask...... i 2 tys. nijak nie starczają. Odpowiedz Link Zgłoś
fanny Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:03 Fioletowa carre Hermes. Najchetniej Sous l'Egide de Mars z obecnej kolekcji. f. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:14 Paletę cieni do powiek INGLOT Podobną i nie koniecznie te kolory. Buty - porządne brązowe kozaki . Fajny skórzany brązowy pasek. Coś z biżuterii. Coś z bielizny , może na kilka bluzek by starczyło i za resztę kosmetyki. I tak to wszystko muszę kupić -to mi przypomniałaś o wydatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:19 Ja mam palete z amazona,nie pamietam nazwy,w kazdym razie tania byla i jestem pozytywnie zaskoczona trwaloscia tych cieni. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:27 To zerknij co tam pisze Musze lecieć na wywiadówkę małej a z chęcią bym o paletach pogadała brrr ... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co byscie kupily 14.11.13, 22:34 Mam blyszczace,teraz chce zakupic matowe. Wyjatkowo dobre za ta cene. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:18 jakby to było 2 miesiące temu to kota. jak teraz to tak się zastanawiam i nie wiem czy czegoś pilnie potrzebuję, chyba na zapas moje ulubione perfumy i kosmetyki. Albo torebkę, taką żeby była moją ulubioną Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Co byscie kupily 14.11.13, 16:21 Na nowego iPhona nie wystarczy Na wypasiona torebke tez nie Wszystko inne chyba mam - ale nigdy nie mam dosc bizuterii wiec pewnie jakies ciekawe kolczyki. Za bardzo bym nie poszalala ale w mojej okolicy jest pare fajnych sklepow z niebanalna bizuteria, cos bym znalazla Odpowiedz Link Zgłoś