wanessa31 20.11.13, 18:07 na chrzestnego poprosić 16 letniego syna kolezanki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moje.m Re: czy wypada na ... 20.11.13, 18:15 Ja bym nie poprosila, juz prędzej wypada kolezanke poprosic Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: czy wypada na ... 20.11.13, 18:28 Czy wypada to juz niewazne. Zastanow sie czy chcesz takiego chrzestnego dla swojego dziecka. Sama jestem chrzestna z przypadku. Wlasnie znajoma mojej mamy nie miala kogo wziac i padlo na mnie, wowczas 14 latke. Bzdura do kwadratu. Pewnie, ze sie wtedy zgodzilam Pozniej znajomosc mamy sie rozeszla. Nic o chrzesniaku nie wiem, praktycznie wiecej go nie widzialam mimo, ze chlop ma teraz 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
wanessa31 Re: czy wypada na ... 20.11.13, 18:41 oczywiscie gdybym miala wybor wzialabym kogos innego np z rodziny, ale niestety nie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: czy wypada na ... 20.11.13, 18:45 To zdecydujcie sie na jednego chrzestnego, mozna tak. Lepiej niz z ochotnikiem z poboru Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: czy wypada na ... 20.11.13, 19:51 moj brat nie miał kogo wziac na chrzestnych mieli powazny problem- w końcu uznali, ze lepiej wziąć rodziców ( własnych) niz kogos z przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw A nie macie żadnych dorosłych 20.11.13, 18:46 krewnych ani znajomych? Dla mnie 16-letni chrzestni w dzisiejszych realiach to pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: czy wypada na ... 20.11.13, 19:00 wanessa31 napisał: > na chrzestnego poprosić 16 letniego syna kolezanki? Jeżeli jest ładnie umięśniony, mało pryszczaty, kolor włosów i oczu Ci pasuje - bierz. Jeżeli ma jeszcze jakieś dodatkowe walory, to bierz na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: czy wypada na ... 20.11.13, 19:44 Jeżeli na odpowiednim poziomie wypłacalny (ewentualnie rodzice chłopaczka chętni do sponsorki) to bierz , bo biednego na chrzestnego to się brać nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: czy wypada na ... 20.11.13, 20:21 Chrzestny z łapanki? Rodzony ojciec dziecka też z przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś