happy_time 10.12.13, 19:07 Polecicie coś ciekawego na prezent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 19:20 Zobacz tu www.polskailustracjadladzieci.pl moze cos ci sie spodoba Polecam tez wydawnictwo dwie siostry i serie momoko wydawnictwodwiesiostry.pl/tytuly/miasteczko_mamoko/miasteczko_mamoko.html Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 19:20 tu fajne forum w temacie książko dziecięce i młodzieżowe od siebie dodam, że trzylatek to już spory młody człowiek i w takim zakupie warto uwzględnić jego własne zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 20:30 > od siebie dodam, że trzylatek to już spory młody człowiek i w takim zakupie war > to uwzględnić jego własne zainteresowania Oczywiście będę patrzeć pod kątem zainteresowań Z tego co wiem to uwielbia maszyny budowlane, traktory, straż pożarną, samochody i zwierzęta. Czyli raczej standardowo Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 21:13 W netto dorwalam książeczkę rozkładanke o pojazdach, jest super: koparka rusza oczami, karetka ma otwierane drzwi z szybkami, można opuszczać szlaban itp. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 19:23 Mamoko (cała seria) Gdzie jest smok Przygody rodziny Mellopsów Trzej zbójcy Święty Mikołaj. I ty możesz mu pomóc. seria na ulicy czereśniowej Powiastki Beatrix Potter Odpowiedz Link Zgłoś
oldrena1 Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 19:29 To ja polecę Co się dzieje kiedy śpisz. A co mi szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa.of.persia Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 20:08 seria o Elmerze Mamoko Wiosna na ulicy czersniowej yeti - eva susso mały kroliczek i jego magiczna marchewka Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 20:12 Witam A ma Brzechwę? Tam są najlepsze wierszyki dla takich maluchów. Proszę państwa - oto miś...;-D Nie ma nic lepszego. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 20:32 Tak, Brzechwę już zna i bardzo lubi. Tuwima zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
summer.coffee Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 20:42 Ja polecam książki z serii o Tupciu Chrupciu. Mój 3,5 latek bardzo lubi słuchać, gdy mu je czytam. Np.: "Tupcio Crupcio. Nie mogę zasnąć", "Tupcio Crupcio ma rodzeństwo", itd. Odpowiedz Link Zgłoś
maja.london888 Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 20:45 Gruffalo Miejsce na miotle Słoń Elmer Seria Ulica Czereśniowa Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 21:10 Polecam Ci czuczu z pisakiem i szmatką-hicior, dziecko to uwielbia. Jest w rossmanie Poza tyn kupiłam d.o.m.e.k., kubusia puchatka, mysi domek i mamoki. Są już u mnie i przyznam, że są świetne, zobaczymy czy się spodobają. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Książka dla 3 latka 10.12.13, 23:51 Mysi domek faktycznie jest super! Przypomniałaś mi. Natomiast z na d.o.m.e.k to wg mnie za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Książka dla 3 latka 11.12.13, 10:21 a to domek dam pięciolatce, dzięki za podpowiedź A ten mysi domek to ma dwie częśći, zwykły domek i myszy w teatrze, spędziłam wczoraj przy niej godzinę Mąż mówi, że dla siebie kupiłam te książki chyba, a mi się wydaje, ze czytanie dzieciom ma sprawiać przyjemność także rodzicowi a nie być kolejnym obowiązkiem do odhaczenia. Dlatego też lecę z nimi Mary Poppins I kumają, że krowie się zaczepiła gwiazdka na rogu itp Odpowiedz Link Zgłoś