mvszka
12.12.13, 12:01
Zamówiłam sobie prezent przez paczkomat bo mam go dość blisko, bliżej niż poczta i jak głosi reklama odbieram kiedy chcę, ale jak to w życiu bywa jest trochę inaczej tudzież reklamy kłamią.
We wtorek dostałam smsa, że paczka już czeka, ale ponieważ dziecko mam chore chciałam odebrać paczkę w piątek nie dlatego, że nie mogę wyskoczyć po paczkę tylko nie chciałam aby syn widział, a w piątek ktoś inny zajmie jego uwagę, więc niepostrzeżenie mogę ją przynieść i schować zanim zauważy- taki był plan ale niestety, wczoraj dostałam ponaglającego smsa, że inne paczki czekają na przyskrzynienie i żebym szybciej odebrała paczkę. Oj nic mnie bardziej nie wkurza niż ponaglanie, już wolę olewanie polskiej poczty ( listonosz zamiast wejść z paczką pozostawia w skrzynce awizo) ale przynajmniej nikt nie pierdzi smsami i jest na odbiór 14 dni faktycznie kiedy się chce . Ciekawa jestem ile jeszcze smsów dostałabym do piątku gdybym nie odebrała paczki wczoraj?
Drugi raz nie będę sprawdzać wolę starą poczciwą olewającą pocztę z kolejkami , która ma mnie i moją paczkę gdzieś dopóki jej sobie nie odbiorę w dniu kiedy mi najbardziej pasuje !!
A może ktoś lubi paczkomaty, napiszcie za co?, bo za smsy ponaglające to się nie da