nangaparbat3 15.12.13, 16:40 Nie wiem, jak to skomentować, nie potrafię. Wg mnie ewidentne oszustwo, nie wiem tylko, czy ksiedza, czy ktoś sobie z niego zakpił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fomica Re: cud 15.12.13, 16:50 Makabryczne, niehigieniczne. Ileż już było takich cudów, na czele z krwawymi łzami Matki Boskiej, które po zbadaniu okazały się krwią mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: cud 15.12.13, 16:56 Nie makabryczne, tylko PAŁECZKA KRWAWA, znana od lat. Ciekawe, że takie "cuda" jakoś przestały się zdarzać w krajach rozwiniętych, gdzie dba się o higienę, no i ludzie nie potrzebują już tak bardzo "boskich cudów" do funkcjonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: cud 15.12.13, 17:57 O, nie wiedzialam. Pasuje mi do faktu, ze cud zdarzyl sie z hostią przechowywaną w domowym, przenośnym tabernakulum. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: cud 15.12.13, 18:22 A nie wiem. Moze wieczorem wejdę na mex. strony i coś znajdę, chociaż nie jestem pewna, czy mi sie zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: cud 15.12.13, 17:00 Po pierwsze trzeba wykonać badania DNA tej krwi. Przecież to szansa by poznać dna boga. Jeśli krew okazałaby się krwią człowieka to konieczne byłoby właczenie do sprawy prokuratury bo może doszło do jakiegoś przestępstwa. Z drugiej strony ludzie uwierzą w bzdurę o cudzie. Przecież jest wątek jak to ematkom pomagają anioły oraz modlitwy do ducha świętego, który do pomocy zsyła Węgra na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: cud 15.12.13, 17:22 W Sokółce też ta heca się odbyła, a niektóre tumany dopatrzyły się nawet "włókien mięśnia sercowego". Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: cud 15.12.13, 18:06 Sluchajcie, a te komentarze pod artykulem to jaja sa, czy ludzie tak na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: cud 15.12.13, 18:20 nangaparbat3 napisała: > Tez się zastanawiałam. wyobraźcie sobie rzecz niesamowitą, że są ludzie myslący inaczej niż TU. Serio Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: cud 15.12.13, 18:24 Nie musimy sobie wyobrażać, wiemy. Natomiast nie jestem pewna, czy to sprawa myślenia, przynajmniej niektore z tych wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: cud 15.12.13, 18:08 Ja też bym obstawiała pałeczkę krwawą, ale myślę, że te głosy, to ksiądz już sobie zmyślił Odpowiedz Link Zgłoś