16.12.13, 12:09
Co się dzieje z tą stacją? bo jakiś czas temu zaszły zmianie w radio plus - cała sieczka disco jak leci plus d.polo. Plus przerywanie utworów w czasie pierwszej zwrotki.
A teraz to samo jest na VOX - stacje nazwy sobie zmieniły? Czy inne licho?
Obserwuj wątek
    • incubus_1 Re: Vox fm 16.12.13, 12:12
      Teraz jest odwrotnie - VOX to sieczka, a ciekawsze jest radio PLUS. I dziennikarze i prowadzący z VOXu są w PLUSIE.
      • bloopsar Re: Vox fm 16.12.13, 12:32
        > Teraz jest odwrotnie - VOX to sieczka

A do tego od początku grudnia Vox wskoczyło na częstotliwość zajmowaną wcześniej przez Eskę Rock, co zapewniło niezapomniane wrażenia jak się włączyło radio chcąc posłuchać rocka a tu disco polo big_grin
        • zuzann-a Re: Vox fm 16.12.13, 12:43
          O widzisz, a ja na chłopa gębę wydarłam, że mi zmienił stację w aucie.
        • riki_i Re: Vox fm 16.12.13, 12:45
          W Warszawie jest odwrotnie. Na częstotliwości vox.fm jest teraz Eska Rock, a VOX-u chyba nie ma nigdzie. Żałuję średnio, bo poza niektórymi audycjami Sierockiego grali kiepsko (głównie grał komputer w kółko te same kawałki). Radio Nostalgia jest mocarne big_grin
          • incubus_1 Re: Vox fm 16.12.13, 12:59
            No ale poziom prowadzących w obecnym VOXie jest lekko żenujący.
          • karolciab125 Re: Vox fm 16.12.13, 13:04
            Jest w Warszawie na 104,4 fm.
            Faktycznie tam teraz taka sieczka jak w Radio Plus (o disco polo mi chodzi).
            Przestałam ich słuchać...
            • riki_i Re: Vox fm 16.12.13, 13:30
              A to sobie sprawdzę, dzięki za namiar. Radio Plus na disco polo odniosło gigantyczny sukces, więc teraz inni ich naśladują.
          • bloopsar Re: Vox fm 16.12.13, 16:24
            > W Warszawie jest odwrotnie. Na częstotliwości vox.fm jest teraz Eska Rock,
            > a VOX-u chyba nie ma nigdzie

Nie, to właśnie w Warszawie Vox wskoczył na dawną częstotliwość Eski (104,4), a przy okazji Eska przestała być stacją ogólnokrajową i nadaje już tylko dla Warszawy.

• attiya Re: Vox fm 16.12.13, 12:57
          o tak, bardzo niezapomniane, jak ustawiałam audycję, zobaczyłam na wyświetlaczu nazwę VOX Fm a w tle "o jagódko ty ma, słodka dziewczyno ma" uncertain
          z 15 sekund się zastanawiałam o co kaman uncertain
          • bloopsar Re: Vox fm 16.12.13, 16:31
            > z 15 sekund się zastanawiałam o co kaman

Haha moja teoria w podobnych okolicznościach to była zemsta zespołu za zwolnienia (Kuba W., Bisior, Wendro) i puszczenie disko polo w ramach psucia image'u big_grin
    • lea_223 Re: Vox fm 16.12.13, 13:00
      Radio Classic natomiast aż do zadławienia nadaje teraz bożonarodzeniowosad kolędy, pastorałki i całą słitaśną resztę. Nie da się tego słuchać w tej ilości. A taka była fajna stacja
    • kosmitka06 Re: Vox fm 16.12.13, 13:25
      Dawno radia Vox nie słuchałam i jestem zszokowana, aż sobie "zarzucę".
      Fakt w radiu plus już do przesady jest d. polo.
      A obydwie stacje swojego czasu takie fajne były uncertain
      • incubus_1 Re: Vox fm 16.12.13, 13:26
        Teraz Plus jest jak dawny Vox.
        • karolciab125 Re: Vox fm 16.12.13, 13:47
          No nie całkiem wink, disco polo w Voxie w ogóle nie było, a w Plusie jest.
          Na dodatek, rano jest taka prowadząca o nieco męskim głosie i nie lubię jej słuchać tongue_out
        • kosmitka06 Re: Vox fm 16.12.13, 14:12
          incubus_1 napisała:

> Teraz Plus jest jak dawny Vox.

Nie "ubliżajmy" stacji Vox wink Disco polo tam nie grali.
          • incubus_1 Re: Vox fm 16.12.13, 14:17
            Ale teraz już na Plusie raczej disco polo nie grają. Tak jakby profil z Voxu przenieśli.
            • maggi9 Re: Vox fm 16.12.13, 15:10
              Raczysz żartować. W sklepie obok mojego domu leci właśnie Plus i dają tam taką sieczkę, że głowa mała. Disco polo wymieszane z polską muzyką popularną i ew jakimiś nieśmiertelnymi hitami.
              • incubus_1 Re: Vox fm 16.12.13, 16:56
                Teraz? Bo ja słucham w samochodzie i leci całkiem przyzwoita muzyka, disco polo nie ma.
                • maggi9 Re: Vox fm 17.12.13, 09:24
                  Czy w tym momencie to nie wiem. Ale tak ogólnie teraz, wczoraj chyba i przedwczoraj i w ostatnim czasie. Leci jak pisałam dziwny miks aktualnych hitów, wiecznych przebojów z lat 80-90 i właśnie takiego tandetnego disco z pola.
                  Swoją drogą zawsze zastanawiałam się kto tego gie słucha. A musi ktoś słuchac bo są aż dwie stacje telewizyjne nadające disco polo 24/h.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka