Dodaj do ulubionych

joanna bator

23.12.13, 17:13
tak jak ciemność prawie noc pochłonęłam i spędziłam z nią weekend w łóżku odmawiając kategorycznie integracji z rodziną w tym czasie, tak autorka coraz bardziej irytuje mnie swoją medialnością. i myślę, że autor jednak powinien pisać, nie mówić, zwłaszcza nie mówić w gazetach typu kolorowego na tematy typu "kupiłam mieszkanie, lubię jeść chrupki, robię siku trzy razy dziennie" i telewizji.

Obserwuj wątek
    • shan_sa Re: joanna bator 23.12.13, 17:19
      Które dokładnie książki czytałaś i polecasz? ja wiele lat temu czytałam japoński wachlarz i bardzo, bardzo mi się podobał
    • gryzelda71 Re: joanna bator 23.12.13, 17:19
      Wystarczy nie czytać kolorowych gazet.
      • shumi-mi-las Re: joanna bator 23.12.13, 17:52
        pewnie masz rację. w sumie nie powinnam wymagać od kogoś, kogo proza mi się podoba wizerunku również mi odpowiadającego, jednak rozbieżność między wyobrażeniem sobie kogoś na tyle inteligentnego, żeby stworzyć powieść, która jak nie pamiętam która wyłączyła mnie z życia na dwie doby, a kimś kto daje się przedstawiać w kolorowej prasie w sposób tak banalny jak przeciętna laska z warsaw shore daje mi do myślenia...
    • vilez Re: joanna bator 23.12.13, 18:01
      Bator pisze świetnie.
      • shumi-mi-las Re: joanna bator 23.12.13, 18:17
        pisze nieziemsko dobrze!
        • vilez Re: joanna bator 23.12.13, 18:32
          I tylko to się liczy, reszta to mięso medialne, przed którym trzeba by się chyba ukrywać w piekle, ekhem..nawet aniołowi się nie uda wink
    • sumire Re: joanna bator 23.12.13, 19:16
      efekt Nike smile
      a całkiem serio - na pisaniu książek wielkiej kasy w naszym kraju się nie trzaska, jakoś na chleb i masełko doń zarabiać trzeba...
    • anika772 Re: joanna bator 23.12.13, 19:37
      A ja jestem w połowie książki i jakoś zupełnie nie mogę się zabrać za resztę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka