princy-mincy Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 08:45 Podobno najbardziej wypasiony na rynku model niani el z monitorem oddechu- jak to określił maz- żebyś mogła iść na luzie do sasiadow latem jak dzieci beda spaly a mnie nie bedzie. Dostałam tez fajna zimowa czapkę oraz zestaw do pieczenia i dekorowania cupcake. To od męża. Od rodziców dostaliśmy kasę na lampki nocne. Od kuzynki dostałam super książkę. Jestem zadowolona z prezentów Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 09:47 Sweterek, pierniczki, pralinki i żel pod przyrznic. Odpowiedz Link Zgłoś
azja001 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 10:01 słodycze, kartę prezentową na zakupy ciuchowe i pieniądze od teściów jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 10:00 ja rozumiem, że ktoś z racji np. stanu zdrowia, pracy nie ma możliwości kupienia prezentu i daje pieniądze ale osobiście żałuję, że nie zajrzałam do jednej koperty bo to już przesada, dostałam jakbym ślub brała i dosłownie jest mi głupio, dobrze, że ta osoba w miarę niedługo ma urodziny, dostanie wypasiony prezent ode mnie a od swojego Mikcia dostałam buty na zimę reszta prezentów w toku spotkań Świątecznych Odpowiedz Link Zgłoś
pepitka_cb Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 10:11 Od męża podwójny album Comy i portfel, od teściowej Rafaello (uwielbiam), zestaw kosmetyków Yves Rocher o zapachu kakao i pomarańczy (po prostu odjazd) i świecę zapachową. Bardzo fajne prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 10:59 jakieś pierdołki noże patelnię cienie Sephory piżamę torebkę w czaszki kolekcjonerską figurkę Predatora Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 11:05 książki, słodycze, kalendarz, filmy, pluszową myszkę która miała być dla kota ale tak mi się spodobała że przechwyciłam Odpowiedz Link Zgłoś
aguska345 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 11:25 ja od mamy i taty krem , w domku 2 ksiazki jo nesbo juz zaczelam czytac jupi !!!winko-martini biale ,lakier rimmla piekny bordowy, rekawiczki popielate z cekimkami ,szampon i serum do wlosow. Sama sprawilam sobie bluzeczke,spodniczke ,podklad,puder,i cien( jeszcze zakochalam sie w sukience )golfik ze zlota nitka ,jeansy i spodnie getrowe..ach te przeceny... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 11:48 Ale wiecie co? Jak tak by jakiś statystyk poczytał to doszedłby do wniosku, że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący a kryzys to wymysł malkontentów Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 12:38 Ciuchy na fitness , buty do biegania i inne akcesoria do sportu, biografię Barbary Stanwyck i radio do samochodu takie jak chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 12:42 Aleeee nudy. Żadna nie dostała od teściowej nylonowej koszuli nożnej przeleżałej w szafie 30 lat? Albo kremu przeznaczonego dla sześćdziesięciolatki? Odpowiedz Link Zgłoś
haneke_29 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 12:59 Ok, mówisz, masz. Ja od teściowej dostałam ręcznik, szampana i ... zestaw bombeczek i czerwonych gwiazdeczek, żeby zrobić sobie stroik świąteczny. Wyjeżdżamy od teściów 27 grudnia wieczorem, najwidoczniej na Sylwestra mam sobie ten stroik zrobić Teściowa mi mówiła, że teść sugerował kupienie mi jakiejś tuniczki czy bluzeczki, "ale to wszystko takie wąskie i małe, no gdzie to na ciebie"... Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 22:25 dobre, dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 13:15 Zapomniałam. Dostałam od teściowej 50zł. Dołożyłam do bluzki Moja teściowa po etapie "kupiłam wam śliczną flanelową pościel w brązowo - burą kratę" przeszła do etapu "lepiej dam wam kasę" I dobrze. Z dziećmi od razu było lepiej bo po prostu mówiła ile może nam dołożyć do prezentów. I uważam to za uczciwe- tyle ile mogła tyle dawała a myśmy zawsze znajdowali coś fajnego w tej cenie lub dokładaliśmy do większych zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 14:09 Ja mam b.kochanych tesciow,w zyciu nie przyszloby im do glowy zrobic takie chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 14:21 Rok temu dostałam od sąsiadki, która chciała mi się chyba odwdzięczyć, bo pomogłam jej w różnych sprawach: "niebrudzący się" obrusik na ławę, (pani wie, że nie mam ławy), czekoladki marki tesco (pani wie, że nie jem słodyczy) i ...dezodorant old spice Najbardziej ten dezodorant mnie wzruszył Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 13:05 Ja jestem zaskoczona bo mój Mikołaj osobisty gdy zawsze co roku ustalaliśmy, że nie robimy sobie prezentów w końcu skruszał (każdy BETON kiedyś kruszeje - dostałam nową książkę Cobena. Poza tym od dzieciaków drobiazgi, od teściowej opakowanie rafaello-zeżrę sama oczywiście, od przyjaciółki bluzkę i wisiorek. To były prawdziwie prezenty niespodzianki A-teściowa jeszcze w Wigilię przywiozła mi 2 torby uprawnych ubrań (zepsula mi się pralka - coż to za radość ! Odpowiedz Link Zgłoś
damakama Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 13:26 Ramki na zdjęcia, wypasione pędzle do makijażu, pasek skórzany do jeansów, puzzle, glukometr (!), piękną, delikatną, złotą bransoletkę, a sama sobie kupiłam cudowną puchówkę z ogromnym futrzanym kapturem Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 13:59 My prezentow sobie nie robimy. Tak ustalilismy juz dawno. Prezenty tylko dzieciom kupujemy. A sobie kazdy kupi sam co tam potrzebuje czy to przed swietami czy po swietach. Wigilie robilismy sami my i 2 dzieci. Maz sobie kupil zestaw kosmetykow z Nivei i jakies tam rzeczy potrzebne do auta a ja sobie kupilam kulke pod pachy Adidasa i ocieplane rajstopy i jeszcze musze sobie staniki kupic na prezent Tesciowa i moi rodzice dolozyli kase do prezentow dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
asases Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 14:04 Od męża dostałam: karnet na siłownię i na basen (tak chciałam) czekoladowy krem do ciała, jadalny (do zabaw we dwoje) i jeszcze jeden przydatny gadżecik ze sklepu dla dorosłych. Siostra - dwa niezwykle nieprzyzwoite komplety bielizny. Od dalszej rodziny - trzy iglaki w donicach, nasiona rośliny, których poszukiwałam od kilku lat, katalog roślin, perfumy, zestaw balsamów do ciała, pokrowce samochodowe, kilka bombonierek, trzysta złotych w kopercie, piękny puchaty koc, smakołyki dla psa. Sama sobie kupiłam bieżnię i nowe kijki do nordic walking. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 14:07 No nareszcie gude.Ciesze sie,ze beton mial zbyt duzo piachu i skruszal Odpowiedz Link Zgłoś
just-a25 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 15:04 a ja 5o zł Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 18:41 a wiesz, że pisząc to pomyślałam o naszej ostatniej wymianie zdań nt betonu wygląda na to, że coś zaczęło pękać. w dodatku tak podłożył że nie zauważyłam, zaskok na całego Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 18:46 Haha a teraz sie przyznaj ile mu jeczalas Wreszcie ksiezniczka "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 20:45 Wyobraź sobie , że nic Ale wiem dlaczego taka odmiana u niego-pewnie mnie zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 20:53 moj mie od poczontku zdradzo wiec Podejrzewam,ze moze mu jakas synapsa wlasciwie stykla pod wplywem swiatecznego nastroju,moze kumple w pracy gadali o prezentach dla swych zon.Za chlopem nie zadazysz - "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 20:55 licho wie ale..podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 22:37 Martwilabym sie jakby ci sie nie podobalo pochwal go piecset razy,może zaszpercheruje,ze prezent rowna sie radosc wybranki ja mojego chwale nawet gdy kupi ser z mysla o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 23:39 edelstein napisała: > ja mojego chwale nawet gdy kupi ser z mysla o mnie:- nawet taki super smierdzacy, 24 Monate gereift? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 23:47 No,ja lubie smierdziele,to niezle przezycie zjesc cos co smierdzi,ze sie zbiera na wymioty,a jednoczesnie jest pyszne. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 17:41 zegarek fajny w męskim stylu, podoba mi sie , i bransoletkę z zawieszkami ByDziubeka, taka bardziej rockowa, duzo ma pasków skórzanych, właśnie zrobiłam sobie do tego nowego zestawu nowy manicure w ciemnych kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 17:47 od mamy torebkę kopertówkę, kubek z imieniem ( będzie idealny do pracy, bo jedyną Aśką jestem ), wielką czekoladę Milka "triolade" (kocham), od męża super "grające" słuchawki w pięknym fioletowym kolorze, od teściowej paletę makijażową z 35 cieniami do powiek, 10 szminkami, 8 odcieniami różu i innymi bajerami , od brata wielkie opakowanie Ferrero Rocher ( mniam) Ogólnie jestem zadowolona. Ze słuchawek szczególnie Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 19:02 od rodziców zestaw garnków ze stali chirurgicznej od męża nową lustrzankę canona (jupi!) jeszcze jutro pewnie coś od bratowej dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 20:28 Od prawie męża dostałam elegencką skórzaną torebkę, do tego portfel z lakierowanej skóry a późnym wieczorem, gdy wróciliśmy z tradycyjnej corocznej piwnej pasterki od znajomych, zaskoczył mnie dodatkowo, bo okazało się, że ma dla mnie jeszcze jeden prezent - złotą zawieszkę z łańcuszkiem - pierwszy raz trafił tak idealnie w mój gust, jeśli chodzi o biżuterię. Prócz tego dostałam kartę do EMPIK-u, bilety do kina, mikroroler z koncentratami, pralinki, kosmetyki rozmaite i pieniądze. A i Berendowicz Kublin przysłali mi bon upominkowy o wartości 130 zł. na pielęgnację olejkiem i koloryzację Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 22:20 Dostałam Kindla wraz z okładką, perfumy, słodycze, alkohole oraz gotówkę Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 22:50 Super rekawiczki 2 w 1, komin do kompletu, cudne kolczyki z bursztynami, swietna torebke, ciepluchna bluze od pizamy, taka szlafrokowa jakby, perfumy, sliczna zawieszke, ekstra przyrząd do cwiczen i super termos na wycieczki cudne Swieta w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 23:50 książki statyw rękawiczki gotówka masa czekolady nie spodziewałam się tylu prezentów. są ekstra, i pomagają przetrwać święta Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 26.12.13, 01:07 gdybys w miejscu gotówki napisała; perfumy, pomyślałabym, że zmieniłam nicka Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 26.12.13, 11:01 Portfel z wkładem, 2 książki, krem pod oczy , Sheridan (mała butelka - poskąpił, niestety), bombonierkę Rafaello. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Edit 26.12.13, 11:16 Bombonierkę Ferrero Collection - w składzie Rafaello, Ferrero Rocher i Ferrero Rondnoir - mniam Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 26.12.13, 11:15 Biografie Lennona,kosmetyki,szlafrok,słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 26.12.13, 18:06 nowego laptopa,buty biegówki,rękawiczki,grube skarpety na narty i portfel Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 01:16 Kalendarz z Nemi - bede sie uczyc korzystac (bo to taki kalendarz - notatnik). Perfumy - wymienilam sie blyskawicznie z dzieckiem na czapke z literkami OMG. Ja przyjda mrozy to chyba bede sama musiala na dwor wychodzic Kolczyki kulki z perlami - oddalam dziecku, bo mnie wkrety uciskaja, a zdejmowac na noc nie lubie. Ozdobe do wlosow - nie bylo komu oddac, polezy i sie zobaczy. Kase od tesciowej, bo nieporozumienie bylo i tesciowa nie zakupila prezentu na czas. Poniewaz moja tesciowa jest znana rownie dobrze z hojnosci, co z nietrafania, to nawet jestem zadowolona Nocleg w hotelu we wsi obok w przyszlym tygodniu - tzn. pobyt z atrakcjami - bardzo fajny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 07:16 Od mamy kasę - lecę dzisiaj wpłacić zeby zmniejszyć debet Od siostry dwie ksiazki Jodie Picoult, których mi brakowało i róż w kremie Od męża sukienkę i spodnie Esprit (uwielbiam te firmę) oprocz tego wspólnie z mężem dostaliśmy dwie paczki krówek i grę w kości Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 12:35 Pulsometr, perfumy, trochę kosmetyków, książkę, wino, dobre herbaty i górę czekolad i pralinek, których nie przerobię do przyszłych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 13:39 oboje z męzem sprawilismy sobie wspólny prezent: auto-zabawkę poza tym dostałam zegarek znanej marki na literę "V" - to od męża. poza tym nowe etui na ultrabook, kilka kosmetyków, piekną etolę z liska od mamy. symbolicznych prezentów od rodziny nie zliczę bo jest tego dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 13:44 gwarancję nowej pracy dla mojego męża Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka770 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 23:03 U mnie również kosmetykowo, od mamci dostałam zestaw naturalnych kosmetyków do ciała pure fiji, a od męża perfumy Odpowiedz Link Zgłoś