Dodaj do ulubionych

Co dostałyście na święta dziewczynki? :)

• princy-mincy Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 08:45
      Podobno najbardziej wypasiony na rynku model niani el z monitorem oddechu- jak to określił maz- żebyś mogła iść na luzie do sasiadow latem jak dzieci beda spaly a mnie nie bedzie.
      Dostałam tez fajna zimowa czapkę oraz zestaw do pieczenia i dekorowania cupcake. To od męża.
      Od rodziców dostaliśmy kasę na lampki nocne.
      Od kuzynki dostałam super książkę.

Jestem zadowolona z prezentów smile
    • kropkacom Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 09:47
      Sweterek, pierniczki, pralinki i żel pod przyrznic.
      • azja001 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 10:01
        słodycze, kartę prezentową na zakupy ciuchowe i pieniądze od teściów
        jestem zadowolona smile
    • mvszka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 10:00
      ja rozumiem, że ktoś z racji np. stanu zdrowia, pracy nie ma możliwości kupienia prezentu i daje pieniądze ale osobiście żałuję, że nie zajrzałam do jednej koperty bo to już przesada, dostałam jakbym ślub brała i dosłownie jest mi głupio, dobrze, że ta osoba w miarę niedługo ma urodziny, dostanie wypasiony prezent ode mnie
      a od swojego Mikcia dostałam buty na zimę
      reszta prezentów w toku spotkań Świątecznych

• pepitka_cb Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 10:11
      Od męża podwójny album Comy i portfel, od teściowej Rafaello (uwielbiam), zestaw kosmetyków Yves Rocher o zapachu kakao i pomarańczy (po prostu odjazd) i świecę zapachową. Bardzo fajne prezenty.
    • grave_digger Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 10:59
      jakieś pierdołki
      noże
      patelnię
      cienie Sephory
      piżamę
      torebkę w czaszki
      kolekcjonerską figurkę Predatora
    • bella_roza Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 11:05
      książki, słodycze, kalendarz, filmy, pluszową myszkę która miała być dla kota ale tak mi się spodobała że przechwyciłam wink
      • aguska345 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 11:25
        ja od mamy i taty krem , w domku 2 ksiazki jo nesbo juz zaczelam czytac jupi !!!winko-martini biale ,lakier rimmla piekny bordowy, rekawiczki popielate z cekimkami ,szampon i serum do wlosow. Sama sprawilam sobie bluzeczke,spodniczke ,podklad,puder,i cien( jeszcze zakochalam sie w sukience )golfik ze zlota nitka ,jeansy i spodnie getrowe..ach te przeceny...
    • heca7 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 11:48
      Ale wiecie co? Jak tak by jakiś statystyk poczytał to doszedłby do wniosku, że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący a kryzys to wymysł malkontentów suspicious big_grin
    • menodo Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 12:38
      Ciuchy na fitness , buty do biegania i inne akcesoria do sportu, biografię Barbary Stanwyck i radio do samochodu takie jak chciałam.
    • thorgalla Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 12:42
      Aleeee nudy.
      Żadna nie dostała od teściowej nylonowej koszuli nożnej przeleżałej w szafie 30 lat?
      Albo kremu przeznaczonego dla sześćdziesięciolatki?
      • haneke_29 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 12:59
        Ok, mówisz, masz. Ja od teściowej dostałam ręcznik, szampana i ... zestaw bombeczek i czerwonych gwiazdeczek, żeby zrobić sobie stroik świątecznybig_grin. Wyjeżdżamy od teściów 27 grudnia wieczorem, najwidoczniej na Sylwestra mam sobie ten stroik zrobićbig_grin

Teściowa mi mówiła, że teść sugerował kupienie mi jakiejś tuniczki czy bluzeczki, "ale to wszystko takie wąskie i małe, no gdzie to na ciebie"... smile
        • mayaalex Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 22:25
          smile dobre, dobre...
      • heca7 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 13:15
        Zapomniałam. Dostałam od teściowej 50zł. Dołożyłam do bluzki wink Moja teściowa po etapie "kupiłam wam śliczną flanelową pościel w brązowo - burą kratę" przeszła do etapu "lepiej dam wam kasę" smile I dobrze.
        Z dziećmi od razu było lepiej bo po prostu mówiła ile może nam dołożyć do prezentów. I uważam to za uczciwe- tyle ile mogła tyle dawała a myśmy zawsze znajdowali coś fajnego w tej cenie lub dokładaliśmy do większych zabawek.
      • edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 14:09

Ja mam b.kochanych tesciow,w zyciu nie przyszloby im do glowy zrobic takie chamstwo.
      • menodo Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 14:21
        Rok temu dostałam od sąsiadki, która chciała mi się chyba odwdzięczyć, bo pomogłam jej w różnych sprawach: "niebrudzący się" obrusik na ławę, (pani wie, że nie mam ławy), czekoladki marki tesco (pani wie, że nie jem słodyczy) i ...dezodorant old spice big_grin
        Najbardziej ten dezodorant mnie wzruszyłsmile

• guderianka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 13:05
      Ja jestem zaskoczona bo mój Mikołaj osobisty gdy zawsze co roku ustalaliśmy, że nie robimy sobie prezentów w końcu skruszał (każdy BETON kiedyś kruszeje wink- dostałam nową książkę Cobena. Poza tym od dzieciaków drobiazgi, od teściowej opakowanie rafaello-zeżrę sama oczywiście, od przyjaciółki bluzkę i wisiorek.
      To były prawdziwie prezenty niespodzianki
      A-teściowa jeszcze w Wigilię przywiozła mi 2 torby uprawnych ubrań (zepsula mi się pralka wink- coż to za radość ! smile
      • damakama Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 13:26
        Ramki na zdjęcia, wypasione pędzle do makijażu, pasek skórzany do jeansów, puzzle, glukometr (!), piękną, delikatną, złotą bransoletkę, a sama sobie kupiłam cudowną puchówkę z ogromnym futrzanym kapturem smile
        • bbuziaczekk Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 13:59
          My prezentow sobie nie robimy. Tak ustalilismy juz dawno. Prezenty tylko dzieciom kupujemy.
          A sobie kazdy kupi sam co tam potrzebuje czy to przed swietami czy po swietach.
          Wigilie robilismy sami my i 2 dzieci.
          Maz sobie kupil zestaw kosmetykow z Nivei i jakies tam rzeczy potrzebne do auta a ja sobie kupilam kulke pod pachy Adidasa i ocieplane rajstopy big_grin i jeszcze musze sobie staniki kupic na prezent wink
          Tesciowa i moi rodzice dolozyli kase do prezentow dla dzieci.
        • asases Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 14:04
          Od męża dostałam: karnet na siłownię i na basen (tak chciałam) czekoladowy krem do ciała, jadalny (do zabaw we dwoje) i jeszcze jeden przydatny gadżecik ze sklepu dla dorosłych. Siostra - dwa niezwykle nieprzyzwoite komplety bielizny. Od dalszej rodziny - trzy iglaki w donicach, nasiona rośliny, których poszukiwałam od kilku lat, katalog roślin, perfumy, zestaw balsamów do ciała, pokrowce samochodowe, kilka bombonierek, trzysta złotych w kopercie, piękny puchaty koc, smakołyki dla psa. Sama sobie kupiłam bieżnię i nowe kijki do nordic walking.
      • edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 14:07

No nareszcie gude.Ciesze sie,ze beton mial zbyt duzo piachu i skruszalbig_grin
        • just-a25 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 15:04
          a ja 5o zł smile
        • guderianka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 18:41
          a wiesz, że pisząc to pomyślałam o naszej ostatniej wymianie zdań nt betonu wink wygląda na to, że coś zaczęło pękać. w dodatku tak podłożył że nie zauważyłam, zaskok na całego smile
          • edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 18:46

Haha a teraz sie przyznaj ile mu jeczalaswink
            Wreszcie ksiezniczkabig_grin

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
            • guderianka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 20:45
              Wyobraź sobie , że nic
              Ale wiem dlaczego taka odmiana u niego-pewnie mnie zdradza suspicious
              • edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 20:53

big_grin moj mie od poczontku zdradzo wiectongue_out
                Podejrzewam,ze moze mu jakas synapsa wlasciwie stykla pod wplywem swiatecznego nastroju,moze kumple w pracy gadali o prezentach dla swych zon.Za chlopem nie zadazysztongue_out
                -
                "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
                • guderianka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 20:55
                  licho wie ale..podoba mi się big_grin
                  • edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 22:37

Martwilabym sie jakby ci sie nie podobalotongue_out pochwal go piecset razy,może zaszpercheruje,ze prezent rowna sie radosc wybrankibig_grin
                    ja mojego chwale nawet gdy kupi ser z mysla o mniebig_grin
                    • viviene12 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 23:39
                      edelstein napisała:

> ja mojego chwale nawet gdy kupi ser z mysla o mnie:-

nawet taki super smierdzacy, 24 Monate gereift?smile
                      • edelstein Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 23:47

No,ja lubie smierdziele,to niezle przezycie zjesc cos co smierdzi,ze sie zbiera na wymioty,a jednoczesnie jest pyszne.big_grin

• drosetka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 17:41
      zegarek fajny w męskim stylu, podoba mi sie , i bransoletkę z zawieszkami ByDziubeka, taka bardziej rockowa, duzo ma pasków skórzanych, właśnie zrobiłam sobie do tego nowego zestawu nowy manicure w ciemnych kolorachsmile
    • joann_80 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 17:47
      od mamy torebkę kopertówkę, kubek z imieniem ( będzie idealny do pracy, bo jedyną Aśką jestem ), wielką czekoladę Milka "triolade" (kocham), od męża super "grające" słuchawki w pięknym fioletowym kolorze, od teściowej paletę makijażową z 35 cieniami do powiek, 10 szminkami, 8 odcieniami różu i innymi bajerami , od brata wielkie opakowanie Ferrero Rocher ( mniam)
      Ogólnie jestem zadowolona. Ze słuchawek szczególnie wink
    • atena12345 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 19:02
      od rodziców zestaw garnków ze stali chirurgicznej
      od męża nową lustrzankę canona (jupi!)
      jeszcze jutro pewnie coś od bratowej dostanę
    • nenia1 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 20:28
      Od prawie męża dostałam elegencką skórzaną torebkę, do tego portfel z lakierowanej skóry
      a późnym wieczorem, gdy wróciliśmy z tradycyjnej corocznej piwnej pasterki od znajomych, zaskoczył mnie dodatkowo, bo okazało się, że ma dla mnie jeszcze jeden prezent - złotą zawieszkę z łańcuszkiem - pierwszy raz trafił tak idealnie w mój gust, jeśli chodzi o biżuterię.
      Prócz tego dostałam kartę do EMPIK-u, bilety do kina, mikroroler z koncentratami, pralinki, kosmetyki rozmaite i pieniądze.
      A i Berendowicz Kublin przysłali mi bon upominkowy o wartości 130 zł. na pielęgnację olejkiem i koloryzacjęsmile
      • anika772 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 22:20
        Dostałam Kindla wraz z okładką, perfumy, słodycze, alkohole oraz gotówkę
    • dzoaann Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 22:50
      Super rekawiczki 2 w 1, komin do kompletu, cudne kolczyki z bursztynami, swietna torebke, ciepluchna bluze od pizamy, taka szlafrokowa jakby, perfumy, sliczna zawieszke, ekstra przyrząd do cwiczen i super termos na wycieczkismile cudne Swieta w tym rokusmile
    • kosheen4 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 25.12.13, 23:50
      książki
      statyw
      rękawiczki
      gotówka
      masa czekolady smile

nie spodziewałam się tylu prezentów. są ekstra, i pomagają przetrwać święta
      • pade Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 26.12.13, 01:07
        gdybys w miejscu gotówki napisała; perfumy, pomyślałabym, że zmieniłam nickabig_grin
    • echtom Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 26.12.13, 11:01
      Portfel z wkładem, 2 książki, krem pod oczy tongue_out, Sheridan (mała butelka - poskąpił, niestety), bombonierkę Rafaello.
      • echtom Edit 26.12.13, 11:16
        Bombonierkę Ferrero Collection - w składzie Rafaello, Ferrero Rocher i Ferrero Rondnoir - mniam smile
    • lola211 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 26.12.13, 11:15
      Biografie Lennona,kosmetyki,szlafrok,słodycze.
    • kodam3 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 26.12.13, 18:06
      nowego laptopa,buty biegówki,rękawiczki,grube skarpety na narty i portfel
    • jak_matrioszka Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 01:16
      Kalendarz z Nemi - bede sie uczyc korzystac (bo to taki kalendarz - notatnik).
      Perfumy - wymienilam sie blyskawicznie z dzieckiem na czapke z literkami OMG. Ja przyjda mrozy to chyba bede sama musiala na dwor wychodzic wink
      Kolczyki kulki z perlami - oddalam dziecku, bo mnie wkrety uciskaja, a zdejmowac na noc nie lubie.
      Ozdobe do wlosow - nie bylo komu oddac, polezy i sie zobaczy.
      Kase od tesciowej, bo nieporozumienie bylo i tesciowa nie zakupila prezentu na czas. Poniewaz moja tesciowa jest znana rownie dobrze z hojnosci, co z nietrafania, to nawet jestem zadowolona smile
      Nocleg w hotelu we wsi obok w przyszlym tygodniu - tzn. pobyt z atrakcjami - bardzo fajny prezent.
      • naturella Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 07:16
        Od mamy kasę - lecę dzisiaj wpłacić zeby zmniejszyć debetsmile
        Od siostry dwie ksiazki Jodie Picoult, których mi brakowało i róż w kremie
        Od męża sukienkę i spodnie Esprit (uwielbiam te firmę)
        oprocz tego wspólnie z mężem dostaliśmy dwie paczki krówek i grę w kości smile
    • ira_07 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 12:35
      Pulsometr, perfumy, trochę kosmetyków, książkę, wino, dobre herbaty i górę czekolad i pralinek, których nie przerobię do przyszłych Świąt wink
    • neffi79 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 13:39
      oboje z męzem sprawilismy sobie wspólny prezent: auto-zabawkęwink
      poza tym dostałam zegarek znanej marki na literę "V" - to od męża.
      poza tym nowe etui na ultrabook, kilka kosmetyków, piekną etolę z liska od mamy.
      symbolicznych prezentów od rodziny nie zliczę bo jest tego dużo.
    • dziennik-niecodziennik Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 13:44
      gwarancję nowej pracy dla mojego męża smile
    • dorotka770 Re: Co dostałyście na święta dziewczynki? :) 27.12.13, 23:03
      U mnie również kosmetykowo, od mamci dostałam zestaw naturalnych kosmetyków do ciała pure fiji, a od męża perfumy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka