Dodaj do ulubionych

piękna wiosna

03.01.14, 16:21
Dziewczyny,
pogoda dzisiaj po prostu rozbudziła moje serce z jesiennej deprechy!
Na wsi mojej udało mi się nawet wypatrzeć stokrotki. Mam ochotę wyciągnąć meble ogrodowe, by zasiąść w słońcu i napić się kawy.
A u Was jaka pogoda?
Obserwuj wątek
    • nickbezznaczenia Re: piękna wiosna 03.01.14, 16:28
      Bardzo dobra i nie narzekam. smile
    • mvszka Re: piękna wiosna 03.01.14, 16:28
      taka sama tylko nie ma wsi i mebli ogrodowych sad, ja bym na twoim miejscu wyciagnęła bo w kwietniu możesz śnieg odgarniać ( mi się za zimą nie tęskni, tym bardziej jeśli nie trafia w termin)
      • kropkacom Re: piękna wiosna 03.01.14, 16:38
        O tak, nie jarzę tej radości z obecnej pogody. To oznacza, że wiosny znowu nie będzie. To co przez grudzień i styczeń ludzie i miasta zaoszczędzą na ciepłej zimie odbiją sobie na zimnej wiosnie. Już tak było.
    • kropkacom Re: piękna wiosna 03.01.14, 16:35
      Mgła. Ja chcę mróz i śnieg!
      • paliwodaj Re: piękna wiosna 03.01.14, 16:39
        u nas spadlo pewnie 25 cm sniegu w nocy. Moj samochod ma czape, chodnik mam nie odsniezony, dzieciaki nie poszly do szkoly i chca bawic sie w sniegu. Ja biedna z jakims oblednym przeziebieniem, katarem, lzawiacymi oczami nie wiem co mam z tym fantem zrobic. Kurde chodnik musze odsniezyc bo mandat moge dostac
        • kropkacom Re: piękna wiosna 03.01.14, 16:48
          Mogłabym za ciebie odśnieżyć smile
    • d.d.00 Re: piękna wiosna 03.01.14, 16:52
      Lubię zime, żeby nie było. Syn ma przygotowane sanki, mąż lubi jeździć na desce. Wszyscy by się cieszyli u nas w domu, gdyby śnieg spadł. Jasne, komuś na pewno by przeszkadzał bo ślisko, odśnieżać trzeba, ale to słońce dzisiaj jakoś wywołało u mnie na twarzy durnego rogala i tak chodzę tongue_out
      • bei Re: piękna wiosna 03.01.14, 17:02
        Kwitną wrzośce, wierzbie pękają pąki, hebe w nowych liściach, ech, przyroda głupieje sad
        olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
    • krolowa_online Re: piękna wiosna 03.01.14, 17:04
      -30C
    • run_away83 Re: piękna wiosna 03.01.14, 17:07
      U mnie kwiecien-plecień big_grin
    • srubokretka Re: piękna wiosna 03.01.14, 17:13
      U nas dwa tyg temu bylo +22stopnie (usa). Dzis w nocy bedzie -18 i ze 20cm sniegu.
      Szkoda mi roslin, ale .bardzo mi sie nie chce przykryc powojnikow i roz sad
      • kremciapciulkowy Re: piękna wiosna 03.01.14, 17:24
        Na mojej podwarszawskiej wsi dziś buro i ponuro, od rana deszcz. Ale ciepło, w Sylwestra poprzyjeżdżali działkowicze i robili sobie świątecznego grilla smile
    • przeciwcialo Re: piękna wiosna 03.01.14, 17:25
      Stokrotki miałam przed Wigilią na trawniku. Wolałabym aby było -10 mrozu.
    • demonii.larua Re: piękna wiosna 03.01.14, 17:31
      Śnieg i mróz teraz powinien być, a nie "wiosna". Roślinność znowu wymarznie - jak nie spadnie śnieg i przyjdzie mróz szlag trafi ozimnę, wiosna właściwa będzie długo zimna. Do bani.
      • myszomle Re: piękna wiosna 03.01.14, 17:38
        Teraz mi się podoba. Ale nie będzie mi się podobać +40 stopni w cieniu w lipcu i sierpniu. Klimat nam się ociepla, niestety.

---
        truskawkiwmilanowku.blox.pl/html
        • zebra12 Re: piękna wiosna 03.01.14, 17:55
          No właśnie, ja też źle znoszę upały w lecie. To nie dla mnie.
    • mid.week Re: piękna wiosna 03.01.14, 18:07
      Cudne słoneczko - uwielbiam, jak tak jest. Może sobie taki stan trwać do kwietnia, a potem się ocieplić wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka