iza232 22.01.14, 19:55 Warto kupić? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie na co dzień, ale raz na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peggy_su Re: Suchy szampon 22.01.14, 20:03 Zależy jaki, sprawdzałam ten na B i jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Suchy szampon 22.01.14, 20:06 Za to ten z Rossa taki sobie. No daje radę na kilka godzin ale potem kiepsko. Ale zaznaczam, że mam krótkie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Suchy szampon 22.01.14, 20:14 ja uwielbiam ten wynalazek. Mam dosc dlugie, bardzo geste i grube wlosy i nie ma mozliwosci, zebym je codziennie myla. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: Suchy szampon 22.01.14, 20:18 pewnie, że warto co prawda, moje włosy stają się matowe po suchym szamponie, ale wyglądają do rzeczy, czasem nie mam mozliwości umyć - myję codziennie, szczególnie w zimie muszę uważac, więc czasem uciekam się do suchego szamponu. kupuję w R. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Suchy szampon 22.01.14, 21:15 Bardzo polecam, szczególnie jak nie ma mozliwości umycia włosów, u mnie rewelacyjnie sprawdzał się w podróżach, mam jeszcze resztkę na wszelki wypadek (f. JOICO). Ten szampon uratował mój wizerunek gdy miałam biznesowe spotkanie i nie mogłam się odświezyć po 10-godzinnym locie Dodam, że mam długie włosy i troche sie bałam efektu, ale było OK Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Suchy szampon 22.01.14, 22:10 ja mam z syossa, no nie jest to to samo co umycie głowy... ale ja nie zawsze mogę, nie wdając się w szczegóły daje radę, ratuje z opresji, ale włosy nie wyglądają rewelacyjnie mam długie włosy Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: Suchy szampon 22.01.14, 22:40 Bardzo lubię ten wynalazek ale tylko batiste i garnier. Odpowiedz Link Zgłoś
akitis Re: Suchy szampon 22.01.14, 23:54 Suchym szamponem w wersji oszczędnościowej jest zwykły talk kosmetyczny do kupienia w aptece za grosze. Tyle tylko, że się go gorzej aplikuje na włosy niż te w sprayu. Ale efekt jest identyczny. Odpowiedz Link Zgłoś