Dodaj do ulubionych

Suchy szampon

22.01.14, 19:55
Warto kupić? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie na co dzień, ale raz na jakiś czas.
Obserwuj wątek
    • peggy_su Re: Suchy szampon 22.01.14, 20:03
      Zależy jaki, sprawdzałam ten na B i jest fajny smile
    • maggi9 Re: Suchy szampon 22.01.14, 20:06
      Za to ten z Rossa taki sobie. No daje radę na kilka godzin ale potem kiepsko. Ale zaznaczam, że mam krótkie włosy.
    • iuscogens Re: Suchy szampon 22.01.14, 20:14
      ja uwielbiam ten wynalazek. Mam dosc dlugie, bardzo geste i grube wlosy i nie ma mozliwosci, zebym je codziennie myla.
    • solaris31 Re: Suchy szampon 22.01.14, 20:18
      pewnie, że warto wink

co prawda, moje włosy stają się matowe po suchym szamponie, ale wyglądają do rzeczy, czasem nie mam mozliwości umyć - myję codziennie, szczególnie w zimie muszę uważac, więc czasem uciekam się do suchego szamponu.

kupuję w R.
    • neffi79 Re: Suchy szampon 22.01.14, 21:15
      Bardzo polecam, szczególnie jak nie ma mozliwości umycia włosów, u mnie rewelacyjnie sprawdzał się w podróżach, mam jeszcze resztkę na wszelki wypadek (f. JOICO).
      Ten szampon uratował mój wizerunek gdy miałam biznesowe spotkanie i nie mogłam się odświezyć po 10-godzinnym lociewink Dodam, że mam długie włosy i troche sie bałam efektu, ale było OK
    • naomi19 Re: Suchy szampon 22.01.14, 22:10
      ja mam z syossa, no nie jest to to samo co umycie głowy... smile ale ja nie zawsze mogę, nie wdając się w szczegóły tongue_out
      daje radę, ratuje z opresji, ale włosy nie wyglądają rewelacyjnie
      mam długie włosy
      • aurinko5 Re: Suchy szampon 22.01.14, 22:40
        Bardzo lubię ten wynalazek ale tylko batiste i garnier.
        • peggy_su Re: Suchy szampon 22.01.14, 23:58
          o właśnie, batiste.
    • akitis Re: Suchy szampon 22.01.14, 23:54
      Suchym szamponem w wersji oszczędnościowej jest zwykły talk kosmetyczny do kupienia w aptece za grosze. Tyle tylko, że się go gorzej aplikuje na włosy niż te w sprayu.
      Ale efekt jest identyczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka