Dodaj do ulubionych

Czy bawi was...

31.01.14, 18:22
...gdy troll dochodzi do punktu, gdy sam ujawnia własną trollową naturę?

Wiadomo, są trolle oczywiste od pierwszego posta typu 25cm_ogóra z tekstami o namawianiu e-matek na seks na Skypie czy różne juleczki_95 z opisami jak to nakryły męża w czasie orgii z listonoszem i iguaną, ale mam na myśli te rezydentne trolle, które przez lata budują sobie image na forum. One co jakiś czas między wątki trollowe wplatają wątki 'zwykłe', o bluzce, o jedzeniu, o meblach, cokolwiek co pomoże im udawać ot kolejną forumkę. I nawet wątki trollowe starają się jakoś 'wypośrodkować', udając, że 'zostały źle zrozumiane' czy że 'ktoś tam się ich czepia'. Znacie ten typ big_grin

I pewnego dnia taki rezydentny troll już nie daje rady. Nie wiem, zmęczenie materiału? Nuda, bo ostatnio było za spokojnie? Ambicja 'wyższego poziomu' trollowania? wink I zaczynają zakładać wątki w tak oczywisty sposób nastawione tylko na trolling i na wzbudzanie kontrowersji i 'ataków' na trolla, że to aż smutne. Choć jednocześnie zabawne, takie wrzucenie przez trolla samego siebie na patelnię big_grin Coś jak policjant-tajniak, który na spotkaniu mafijnym zaczyna bawić się odznaką wink
Obserwuj wątek
    • jak_matrioszka Re: Czy bawi was... 31.01.14, 18:31
      Zeby to bawilo, to trzeba jeszcze pamietac kto co napisal, a ja nie zwracam na to az takiej uwagi smile
    • mindtriper Re: Czy bawi was... 31.01.14, 18:35
      Ja mam wylane na zjawisko zwane trollingiem.
      Wszystko na forum czytam jak gazetę. Może być to zmyślone, może być prawdziwe, nie mam ani możliwości , ani ochoty tego weryfikować. Zawsze mnie dziwią/śmieszą dziewczyny, które tropią trolle albo naprawdę przejmują się tym co ktoś tu tworzy.
    • menodo Re: Czy bawi was... 31.01.14, 20:07
      Też lubię to sobie obserwowaćsmile
    • m_incubo Re: Czy bawi was... 31.01.14, 20:50
      Musiałabym się naprawdę niewyobrażalnie nudzić, żeby tracić czas na zwracanie uwagi kto zarzuca trollowate wątki i co pisał pięć lat temu. Co to za różnica?
    • guderianka Re: Czy bawi was... 31.01.14, 20:55
      troll czy nie troll-mam w doopie
      tak samo jak wiarygodna forumka pierdyknie głupotę lub zabłyśnie intelektem inaczej
      jak trzeba chwalę, jak trzeba pogadam jak trzeba dyskutuję- nawet osoby których nie trawie napiszą coś co jest zgodne z moimi przekonaniami-a czy to trolle czy inne stwory-whatever wink
    • kkalipso Re: Czy bawi was... 31.01.14, 20:58
      Nie bawi , wisi mi to!

Zauważyłam , że między trollami istnieje niesamowita zazdrość , swój swojego pozna mówią tongue_out
      • guderianka Re: Czy bawi was... 31.01.14, 21:05
        swój swojego po
        > zna mówią tongue_out

haha big_grin bingggooo big_grin
        psychofan rosy zakłada taki wątek świeżo po jej wątku-wink w oczy kłuje 88 postów czy co ? suspicious
        • menodo Re: Czy bawi was... 31.01.14, 21:14
          w oczy kłuje 88 postów
          > czy co ? suspicious"

Dobrebig_grin
          Czyli między trollami jest jakiś rodzaj rywalizacji? Ciekawe big_grin

Fakt, przypomniało mi się, że rosa niedawno zakładała jakieś wątki o occie i sodzie coś, ale w końcu nie wytrzymała big_grin

• bloopsar Re: Czy bawi was... 31.01.14, 21:30
          > psychofan rosy zakłada taki wątek świeżo po jej wątku

O, to ciekawe, a czemu pomyślałaś akurat o rosie? big_grin
          • rosapulchra-0 Re: Czy bawi was... 01.02.14, 04:38
            bloopsar napisała:

> > psychofan rosy zakłada taki wątek świeżo po jej wątku
            >
            > O, to ciekawe, a czemu pomyślałaś akurat o rosie? big_grin

Źle zadałaś pytanie big_grin
            Ciekawe, czemu pomyślała o tobie?
            • guderianka Re: Czy bawi was... 01.02.14, 08:19
              dokładniewink
    • mvszka Re: Czy bawi was... 31.01.14, 20:59
      a czy Ciebie bawi, że cierpisz na forumową psychozę ??
    • menodo Re: Czy bawi was... 31.01.14, 22:08
      A tak w ogóle - gdyby nie wszelkiej maści trolle, ematka dawno by zdechłasmile
      • kkalipso Re: Czy bawi was... 31.01.14, 22:16
        E matka Żyje !
        E matka Czuwa !
        E matka Życie nam Zatruwa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka