Dodaj do ulubionych

Bosch mum...wrrr

14.02.14, 20:36
Czy ktoś może oświecić blondynkę jak zamontować maszynkę do mięsa w Bosch mum...Mam go już pół roku,wszystko sprawdza się super ale maszynki za chiny ludowe nie mogę zamontować.Pomóżcie kobietki smile.
Obserwuj wątek
    • wuika Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 20:43
      Chodzi o skręcenie samej maszynki, czy umieszczenie jej w robocie?
      • wuika Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 20:46
        Dobra, zanim odpiszesz, to ja zniknę wink

Umieszczenie maszynki w robocie: naciskach guzik, który powoduje, że ramię sobie można poprzesuwać. Dajesz je na dół, tak, żeby miejsce, w które się daje te łapki do ubijania było z tyłu. I właśnie w to miejsce wstawiasz maszynkę. W maszynce odciągasz ten dżingsik w miejscu, które ma być przyłączone, dostawiasz do robota, umieszczasz w środku i potem zaciągasz dżingsik. Jakbyś nie umiała trafić, to sobie całym środkiem pokręć, żeby te elementy się zgrały.
        • nelamela Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 20:48
          no właśnie tak robię i nic...rozumiem że wkładam końcówkę maszynki tam gdzie pokrętła do ubijania np. piany? ale tam jest taki bolec i nie wchodzi...
          • wuika Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 20:49
            Odkręć sitko z maszynki i trochę tym pokręć - tak, żeby po wpasowaniu te bolce były na miejscu przerw w miejscu, gdzie się wstawia łapki do ubijania.
            • wuika Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 20:49
              Aha, no i musisz mieć odciągnięty dżingsik smile
    • krejzimama Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 20:46
      RTFM
      • wuika Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 20:47
        A to też prawda. Oraz można obejrzeć filmiki na yt smile
        • nelamela Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 20:53
          Dzięki,udało się...Pokręciłam środkiem-żeby spasowało...tu był cały myk.Buziaki smile.
          • wuika Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 20:54
            Trzymaj się i miel mięso na zdrowie smile
          • eilian Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 21:06
            No, tak trzeba sobie dopasować, bo nie w każdej pozycji maszynka wchodzi, na początku też się pomęczyłam.
            • nelamela Re: Bosch mum...wrrr 14.02.14, 21:23
              eilian napisała:

> No, tak trzeba sobie dopasować, bo nie w każdej pozycji maszynka wchodzi, na po
              > czątku też się pomęczyłam.

Mięso zmielone,maszynka umyta-fakt że wszystkie części oddzielnie,zobaczymy czy się złożą hehehe-ale od czego jest forum.wink. Jeszcze raz dzięki smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka