Dodaj do ulubionych

kultura dyskusji

18.02.14, 20:55
Mam takie spostrzezenie
Czytuje irlandzkie fora dla matek i tez emame
Naprawde ilosc czystej zlosliwosci zeby nie powiedziec chamstwa na forum emama powala
Kazdy wpis/temat jest dobry zeby po innych pojechac wykpic
Smutne to bo anonimowo pokazuje prawdziwa twarsz matek w Polsce
Obserwuj wątek
    • amy.28 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 20:58
      Pokazuje przez tą właśnie anonimowość. Założę się że 99% ematek nie jest tak wrednych w realu.
      • ichi51e Re: kultura dyskusji 19.02.14, 11:21
        Ale kto tu jest niby wredny? Zawsze poradza zawsze sie wypowiedza (choc w 75% obok tematu. Nastepne 10% zwroci uwage na blad ortograficzny) ma sie roznych frenemies ale zyc trzeba i lepiej ze fikcyjnych niz w realu - mozna sobie uzyc.
    • marzeka1 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 20:59
      A ja tam na tym forum długo jestem i lubię; jest ciekawe, różnorodne i tyle; są też jatki, ale wdawać się w nie nie trzeba przecież.
    • burina Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:08
      To idż na wizażsmile

Ale coś w tym jest, że w Polsce dyskusję wygrywa nie ten, kto lepiej argumentuje, tylko ten, kto umie sprawniej odwrócić kota ogonem i popisać się zmysłem ironii.
      • enia17 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:13
        Bo Polacy lubia sie klocic
        Poziom chamstwa przeraza
        Naprawde na forach anglojezycznych jest calkiem inaczej
        Kulturalniej
        ...
        • sueellen Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:33
          i nudniej... dlatego wpadam tam rzadko i tylko po konkretne info
      • olena.s Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:19
        Bo w tych dyskusjach rzadko chodzi o wymianę poglądów i doprecyzowanie sobie własnych. Częściej oponenta postrzega się jako wroga, którego należy obrazić i opluć.
        • blond_suflerka Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:12
          olena.s napisała:

>Częściej oponenta postrzega się jako wroga, którego należy obrazić i op
          > luć.

O właśnie właśnie. Przykre to bardzo.
    • edelstein Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:11

Co ty piszesz?tu jest tylko jedna chamska,okropna osoba i jest to edel,reszta to kulturalne i pelne klasy forumki.

"Ihr moralischer Kompass ist so im Arsch, ich wäre geschockt, wenn Sie auch nur den Weg zum Parkplatz finden würden."
      • raczek47 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:17
        No właśnie.
    • lykaena Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:13
      Po pierwsze: przypomnij sobie znaki przestankowe.
      Po drugie: co to znaczy twarsz?
      Buahahah, wracaj na Wyspy
      Poza tym tego nicku nie kojarzę, pewnie troll?

Może być? Na taki neutralny wpis?
      • raczek47 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:16
        "Smutne to bo anonimowo pokazuje prawdziwa twarsz matek w Polsce "
        Sorry, what is it: twarsz ?
        To po irlandzku?

• rhaenyra Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:27
          > Sorry, what is it: twarsz ?
          pszut głorfy
          • triss_merigold6 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:10
            Kturo jem. Głowom jem.
          • sueellen Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:36
            pszut????
            big_grin:big_grin rycze, i M ciągle ppta: what happened? what happened? A ja na to: PSZUT happened i ryczę. Ciężkie są te zwiazki miedzynarodowe!
          • noname2002 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:54
            Ómarłam big_grin
      • menodo Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:22
        Pewnie, że troll.
      • neffi79 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:23
        gdzie tam troll, jest tu taka jedna z zaburzeniami, ktora najpierw hejtuje potem narzeka na chamstwo, zapewnia poprawe i tak w kółko. Myślę, że ten wątek załozyła w przypływie hipomaniakalnego zrywu
        • menodo Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:35
          No ale - domyślam się, kogo masz na myśli - to troll przecież jest smile

Tęsknię za gazetą sad
          • neffi79 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:39
            ja za gazeciakiem teżwink (miała założyć działalnośc, może pochłonęła ją praca, OBY) ale nie gazete mam na mysli, tamta ma nick na "r"
            • menodo Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:41
              Przecie wiem, że na r. smile
              • neffi79 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:44
                wink
            • atteilow Re: kultura dyskusji 19.02.14, 14:06
              No i po co sie krygujesz? - napisz, myślisz, ze nikt inny nie wie o co chodzi. To jak takie glosne szeptanie w towarzystwie, niby po cichu, ale zeby jednak usłyszeli. I nie, to nie jest chamskie? uncertain
    • menodo Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:19
      Smutne to bo anonimowo pokazuje prawdziwa twarsz matek w Polsce

Muszę przyznać, że dawno się z taką chamówą jak twoja nie spotkałam na ematce.
      Spadaj.
    • mika_p Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:20
      To nie czytaj emamy.
      Na eDziecku, a szerzej na caym forum Gazety.pl jest mnóstwo innych forów, gdzie na pewno znajdziesz towarzyszki do spijania sobie z dziobków.

Poza tym: co TY robisz dla poprawienia atmosfery na ematce, skoro czytasz ją od lat?
      Pokazujesz prawdziwą polską twarz: nie robisz nic, a krytykujesz.
    • joa66 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:21
      Oooo jaki kulturalny wpis wink
    • enia17 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:25
      Serio dziewczyny a wiekszosc wpisow w tym watku wlasnie potwierdza to co napisalam.
      • joa66 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:30
        najbardziej Twój własny smile
      • menodo Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:32
        Jesteś na darmowym stażu czy coś ci jednak płacą?
        • capa_negra Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:51
          Jak by jej płacili to by się bardziej udzielała
          • enia17 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:01
            I dodam jeszcze ze poziom dyskusji internetowych odzwierciedla poziom spoleczenstwa.
            Forum emama nie jest oczywiscie wyjatkiem ale akurat mam porownanie to forum matek tutaj

• joa66 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:04
              enia - wspaniale się wpisujesz w swoją teorię. Gratulacje! smile
          • menodo Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:10
            Obstawiam darmowy staż.
            Zresztą - ja bym jej nie trolla nie zatrudniła big_grin
      • ichi51e Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:47
        W irl to by chcieli miec takie forum big_grin
        • neffi79 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:48
          nie mają więc enia zagląda na emame, widać brak jej czegoś.
    • rosapulchra-0 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:48
      Wystarczy czasem unikać kilka nicków i masz problem z głowy.
      Inna sprawa, że niektóre ematki są tu tylko po to, aby hejtować inne.
      • neffi79 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:51
        rosapulchra-0 napisała:

> Inna sprawa, że niektóre ematki są tu tylko po to, aby hejtować inne.

enia wyjaśnię co autorka w/w wpisu miała na myśli: "np. ja, ja jestem niektórą ematką, jestem tu po to żeby hejtować inne"

(mam nadzieję, że nie zobaczy mojego wpisu, bo mnie dawno wygasiłabig_grin )
        • rosapulchra-0 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:00
          Nigdy cię nie wygasiłam, nefti. Z prostej przyczyny - mam naprawdę niezłą rozrywkę, gdy czytam niektóre twoje mądrości tongue_out
          • joa66 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:05
            rosa- a nie podejrzewasz, że enia o Tobie pisze?wink
            • rosapulchra-0 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:47
              joe, naprawdę tak myślisz? Ja wiem, że ty za każdym razem będziesz mnie hejtować, uwielbiasz to, jednak proszę cię - nie wplątuj w to inne osoby.
              • joa66 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 23:21
                ok, możemy się zgodzić, że reprezentujesz standardy forów angielskojęzycznych wink
          • neffi79 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:16
            nie wykręcaj sie rozrywką, od pewnego czasu masz do mnie problem, który nie daje ci spokoju, dlatego sledzisz moje wpisy, a największą radośc masz gdy ktoś czepi się mnie, zawsze wyskakujesz jak filip z konopii żeby dorzucić swoje marne 5 gr
            ale i tak mnie lubisz inaczej wygasiłabys mnie dawno temutongue_out
            • rosapulchra-0 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:49
              Wiesz co? Po pierwsze nie kłam. bo jak na razie, po sprawdzeniu, to ty się do mnie dowalasz przy byle okazji. A teraz możesz snuć te swoje smutne teorie. EOT.
              • neffi79 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 23:01
                Rosuchna, jestem pewna, że gdy wykrzykujesz EOT! to brudzisz bieliznętongue_out
                • rosapulchra-0 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 23:18
                  Miałam nie odpowiadać, ale przypomnę ci wczorajsze twoje wystąpienia na ematce, gdzie twoje posty były kasowane raz za razem. Zgadnij, dlaczego?
      • to_ja_tola Re: kultura dyskusji 19.02.14, 14:10
        rosapulchra-0 napisała:

> Wystarczy czasem unikać kilka nicków i masz problem z głowy.
        > Inna sprawa, że niektóre ematki są tu tylko po to, aby hejtować inne.
        >
        >
        Hahahahahaha....a napisała to ta,co nie hejtuje...
        big_grin
        big_grin
        big_grin
    • kamelia04.08.2007 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:58
      odpowiedzi jakie uzyskalas swiadcza o tym, ze masz racje.
      Przyczepienie sie do literowki........ bez komentarza.
    • buuenos Re: kultura dyskusji 18.02.14, 21:59
      Ja uwazam, ze chamstwo,brak kultury i merytoryki w dyskusji wystepuja w kazdym kraju i na kazdym kontynencie. Kwestia wyboru na jakiej platformie chcesz byc aktywna,jakie tematy cie interesuja.Chcesz dyskusji na wyzszym poziomie nie wchodzisz na ematke.Proste
      • krejzimama Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:07
        Śmiesz twierdzić, że dyskusje na ematce są na niskim poziomie?
        • wielkanocnaniespodzianka odp. na poziomie większości ematek: sunie szczują. 18.02.14, 22:10
          • marychna31 Re: odp. na poziomie większości ematek: sunie szc 18.02.14, 22:16
            Odpowiedzi na poziomie pretensji z postu założycielskiego. Przecież to problem z czterech liter. Nie podoba się (no przecież nie musi!) to niech idzie tam, gdzie się podoba. Co za problem? A ten pretensjonalny mentorki ton niesienia kaganka oświaty jest zwyczajnie żałosny.
            • triss_merigold6 Re: odp. na poziomie większości ematek: sunie szc 18.02.14, 22:25
              Ferie są, sezon na wędrownych kaznodziejów.
          • krejzimama Re: odp. na poziomie większości ematek: sunie szc 18.02.14, 22:19
            Spadaj.
            • wielkanocnaniespodzianka Re: odp. na poziomie większości ematek: sunie szc 19.02.14, 11:06
              sunie szczekając potwierdzają... , byle głośno, poziom nie ważny.
              czemu szczekające sunie mają się przyznawać, że są żenująco hamskie, skoro szczekanie w stylu :nie czytaj , jak się nie podoba jest łatwiejsze?
              większość kundli głośno szczeka bez powodu. i tak jest wśród zdecydowanej większości piszących tu kobiet.
              • joa66 Re: odp. na poziomie większości ematek: sunie szc 19.02.14, 11:09
                Rozumiem, że "sunie szczekają" to jest standard, o który Ci chodzi? smile
                • marychna31 Re: odp. na poziomie większości ematek: sunie szc 19.02.14, 12:06

> Rozumiem, że "sunie szczekają" to jest standard, o który Ci chodzi? smile

to jest pewnie przykład tej kulturalnej dyskusji wink
              • marychna31 wielkanocna niespodzianko 19.02.14, 12:08
                Jak do twoich apeli o kulturalną dyskusję mają się zwroty o szczekających suniach i kundlach?

Owszem, na ematce zdarza się rynsztok. Twoje wpisy najlepszym przykładem.
        • buuenos Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:47
          NIe! ale jak chce dyskusji na poziomie abstrakcyjnym to ematka - nie ten target.
        • rosapulchra-0 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:49
          krejzimama napisał:

> Śmiesz twierdzić, że dyskusje na ematce są na niskim poziomie?

krejzi, z tobą zawsze.
    • krejzimama Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:08
      Jak masz takie spostrzeżenia to znaczy że masz oczy na zadzie.
    • blond_suflerka Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:10
      No niestety, jest tak jak piszesz. Tzn. oczywiście ematki to nie są wszystkie matki w Polsce ale faktycznie, przykro się czyta niektore rozmowy tutaj.
      Na przykład dzisiejsza dyskusja o zainteresowaniach. Nie można normalnie komuś wytłumaczyc, że ma się inny punkt widzenia albo, że być może ktoś się myli? Grzeznie pokazać pokazać mu inny punkt widzenia? Tak, żeby być może zmienił zdanie? Nie, trzeba dowalić, wbić szpile. Bez sensu. To jest jakiś rodzaj walki. Zupełnie niepotrzebnej przecież.
      Więcej miłości, ematki!wink
      • triss_merigold6 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:13
        To jest lekki popołudniowy relaksacyjny sparring. Ktoś, kto zakłada taki wątek wcale nie chce zostać przekonany, wręcz przeciwnie - chce zostać skopany i odejść z poczuciem włąsnej skrzywdzonej zayebistości.
        • marychna31 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:18

> To jest lekki popołudniowy relaksacyjny sparring. Ktoś, kto zakłada taki wątek
          > wcale nie chce zostać przekonany, wręcz przeciwnie - chce zostać skopany i odej
          > ść z poczuciem włąsnej skrzywdzonej zayebistości.

toteż zauważ, że nikt nie przekonuje. wink Część (ta światowa) się przyłącza do jęków a reszta jaja sobie robi.
        • blond_suflerka Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:19
          big_grin
          No może tak ale to tym bardziej-dlaczego i po co grać w tę grę? A jakby tak zaskoczyć tę osobę i z sympatią jej napisać co i jak?
          A druga kwestia-to trzeba jednak mieć na stanie chętkę na dowalenie, żeby tak od razu komuś przywalić za inne zdanie. Nawet jak sam chce.
          • marychna31 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:23
            > A druga kwestia-to trzeba jednak mieć na stanie chętkę na dowalenie, żeby tak o
            > d razu komuś przywalić za inne zdanie. Nawet jak sam chce.
            No ale kto komu dowala?
            Ten kto przychodzi i pisze: "ale u was burdel. Na zagramanicznym forum to dopiero salony" ?
            • blond_suflerka Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:39
              marychna31 napisała:

> No ale kto komu dowala?
              > Ten kto przychodzi i pisze: "ale u was burdel. Na zagramanicznym forum to dopie
              > ro salony" ?

Różne emamy czasem dowalają i o tym jest wątek. I nawet jeśli ten wątek uznać za dowalenie a nie obserwację to można roznie zareagować. Niekoniecznie agresją.
              To jest w sumie takie pytanie-czy jak ktoś Cię o coś zapyta i w tym pytaniu ewidentnie palnie jakąś bzdurę to mówisz-'ale z ciebie debil' czy raczej-'słuchaj ale to nie jest tak, mylisz się bo to jest tak i tak'. Wszystko zależy od tego bazowego nastawienia jakie ma się do innych osób. Czy rozmowa jest walką czy zwykłą rozmową gdzie nikt nie jest gorszy, lepszy, itd. I czy to ma być wymiana informacji, ewentualnie rozwijająca czy pomocna dla kogoś czy może sposob na jakieś swoje frustracje.
              • enia17 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:41
                Dokladnie o to mi chodzilo, dobrze to ujelas.
              • menodo Re: kultura dyskusji 18.02.14, 23:34
                Czy rozmowa jest walką czy zwykłą rozmową gdzie nikt nie jest gorszy, lepszy, itd. I czy to ma być wymiana informacji, ewentualnie rozwijająca czy pomocna dla kogoś czy może sposob na jakieś swoje frustracje. "

Ojej, ale ty mądra jesteś. Tak cieszę się, że się wypowiedziałaś w tym wątku, bo dzięki tobie zrozumiałam, jaką wartością jest to, aby ludzie byli dla siebie mili.
                To jest dla mnie bardzo pomocne oraz rozwijające.

A jeżeli chodzi o to, kto jest gorszy,a kto lepszy - to ty, ty jesteś lepsza, a nawet najlepsza, chociaż na pewno wcale ci nie zależy, aby komukolwiek to wykazać, zwłaszcza w tym wątku.
                Raz jeszcze bardzo dziękuję za twoją wypowiedź.
          • triss_merigold6 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:24
            Po co?
            - dla funu
            - z nudów
            - z masochizmu
            - żeby utwierdzić się w poczuciu własnej zayebistości
            - dla stażu
            - inne
            Zaskoczenie z sympatią psuje zabawę. Człowiek jest gatunkiem agresywnym i chętkę na dowalenie lekkie, niegroźne i bez konsekwencji miewa regularnie. To coś jak filmiki z Bennym Hillem, niby żenada ale trudno przestać się gapić.
            • sarah_black38 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:30
              Hmmm ... zdawałoby się ,że nenia17 ma poniekąd rację. A świadczy o tym liczba dyskutantek w tym trollowym wątku ... same krwiste nicki big_grin
              • enia17 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:38
                Na forach anglojezycznych dyskusje sa na calkiem innym poziomie.
                Nie ma prawie wogole zlosliwosci, dopierdzielania z byle powodu,czepiania sie.
                Rozmowy sa spokojniejsze.

I tak, to sie przeklada na kulture spoleczenstwa i wiekszy szacnek ludzi do siebie nawzajem.

Zalozylam ten watek po to zeby podzielic sie z wami moja obserwacja.
                • triss_merigold6 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:54
                  Bo Anglicy to flegmatycy, nie wiedziałaś?
                • anilka Re: kultura dyskusji 18.02.14, 22:56
                  Dziękuję ci, ze się zechciałaś podzielić tą informacją, to doprawdy szlachetne z twojej strony, że poświęciłaś swoj cenny czas, weszłaś do gniazda chamskich, niekulturalnych żmij narażając się na "zlosliwosci, dopierdzielania z byle powodu,czepiania sie"
                  A przecież mogło być inaczej - mogłaś zostać na pełnych kultury i wzajemnego szacunku forach anglojęzycznych, gdzie toczą się rozmowy o pogodzie i o herbacie, gdzie angielscy dżentelmeni wymieniają się uprzejmościami, a angielskie lady obgadują co najwyżej kapelusz królowej.
                  Ale nie, nie, ty przyszłaś tu. Więc spytam się - a po jaką cholerę ???
                • elle.hivernale Re: kultura dyskusji 18.02.14, 23:01
                  E tam, bo irlandzkie matki mają 15 lat, siedzą nawalone na zasiłku i znają trzy słowa na krzyż, to i kłócić się ciężko.
                  Szlachetnie, że założyłaś ten watek. Otworzyłaś mi oczy.
                  • enia17 Re: kultura dyskusji 18.02.14, 23:25
                    No wlasnie nie, nastoletnie mamy w Irlandii zazwyczaj pochodza z biedniejszych rodzin, raczej nie udzielaja sie na forach
                    Przecietna Irlandka ma pierwsze dziecko po 30 tce
                    Wiec mysle mylisz sie piszac ze stad ten kontrast
                    • misterni Re: kultura dyskusji 18.02.14, 23:40
                      enia17 napisała:

> No wlasnie nie, nastoletnie mamy w Irlandii zazwyczaj pochodza z biedniejszych
                      > rodzin, raczej nie udzielaja sie na forach

W Irlandii internet ma tylko elita? LOL
                    • marychna31 Re: kultura dyskusji 19.02.14, 12:11
                      Przyszło mi do głowy, ze ty poi prostu nie znasz żadnego obcego języka stąd ta sielankowa wizja obcojęzycznych forów...
                      • misterni Poza tym 19.02.14, 14:21
                        Proszę pana, pewna kwoka
                        Traktowała świat z wysoka
                        I mówiła z przekonaniem:
                        "Grunt to dobre wychowanie!"
                        Zaprosiła raz więc gości,
                        By nauczyć ich grzeczności.
                        Pierwszy osioł wszedł, lecz przy tym
                        W progu garnek stłukł kopytem.
                        Kwoka wielki krzyk podniosła:
                        "Widział kto takiego osła?!"
                        Przyszła krowa. Tuż za progiem
                        Zbiła szybę lewym rogiem.
                        Kwoka gniewna i surowa
                        Zawołała: "A to krowa!"
                        Przyszła świnia prosto z błota.
                        Kwoka złości się i miota:
                        "Co też pani tu wyczynia?
                        Tak nabłocić! A to świnia!"
                        Przyszedł baran. Chciał na grzędzie
                        Siąść cichutko w drugim rzędzie,
                        Grzęda pękła. Kwoka wściekła
                        Coś o łbie baranim rzekła
                        I dodała: "Próżne słowa,
                        Takich nikt już nie wychowa,
                        Trudno... Wszyscy się wynoście!"
                        No i poszli sobie goście.
                        Czy ta kwoka, proszę pana,
                        Była dobrze wychowana?
    • yeerba jedno pytanie 18.02.14, 22:28
      słowo wstępu: jestem n-tym nickiem na ematce, bywam raz częściej, raz rzadziej - w swoich spostrzeżeniach nie zawarłaś nic odkrywczego. Ematka tak ma - po prostu. Należy to przyjąć z dobrodziejstwem inwentarza.

pytanie: skoro to Ci się nie podoba, drażni Cię - to czemu "czytujesz" emame?

Bo wiesz... jeśli czytasz i wciąż czujesz się zniesmaczona, oburzona, ale nadal czytasz, to... powiem jak typowa wredna ematka... to raczej nie jest normalne. Po co się tak męczysz?

Coś Ci przypomina taki mechanizm? Rzygasz, nienawidzisz, ale nie możesz przestać i chcesz więcej? Emama wciąga co?
    • gryzelda71 Re: kultura dyskusji 19.02.14, 11:18
      Ale po co wchodzić to tego gniazda żmij, jak np irlandzkie fora takie zajebiste???????????
      • to_ja_tola Re: kultura dyskusji 19.02.14, 12:21
        Jack zaczelam zagladac name to fourm, chamstwo mine przerazalo.Teraz mam zlewke name wredne ,durne ematkowe zmije.
        To tylko net.Tutaj jedna probuje byc lepsza od drugiej a w rzeczywistosci sa takie same.
        A pozatym czasem zajrze na inne forum i tam jednak chamowy nie ma.To ematka jest specyficzna.Podejrzewam ze nie tylko gazeta jest na etacie zakladania watkow i wpisywania w nich zawsze innego zdania niz resztawink
        • liliawodna222 Re: kultura dyskusji 19.02.14, 14:13
          to_ja_tola napisała:
          Podejrzewam ze nie tylko gazeta jest na etacie zakladania watkow
          > i wpisywania w nich zawsze innego zdania niz resztawink

Nigdy nie jest tak, że wszyscy mają takie samo zdanie na dany temat wink
    • kawka74 Re: kultura dyskusji 19.02.14, 14:17
      Kiedyś pytałam o to, czy tak jest faktycznie, czy te wynoszone pod niebiosa fora zagraniczne są faktycznie ostoją kultury - otóż nie. Są po prostu lepiej (bardziej rygorystycznie) moderowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka