Dodaj do ulubionych

do mazurskich dziewczyn

04.03.14, 16:24
prosba-prywata

targana neurotyczna potrzebą ponownego odwiedzenia mazur (może kryzys wieku średniego zaposiadłam, nie wiem, ale rwie mnie do wspomnień), zwracam sie z uprzejma prośbą o polecenie niniejszym cudnych miejsc, gdzie mozna: u sympatycznej pani Jadzi, w pensjonacie, hoteliku, namiocie, domeczku, owe wspomnienia przekuc w czyn

znacie miejsca, które polecicie z całego serca?
gdzie to?
jak sie tam zainstalować?
jade z dzieckiem, więc opcja "co bedzie, to będzie" nie bardzo mi bangla, chociaż i tak sie jeździło...
heh, sie rozmarzyłam
dzieki z gory z apomoc
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:12
      Moi znajomi byli tam i bardzo sobie to chwalili, znajomi z pracy z kolei mieli tam integrację, popatrz na miejsca, które są w majątku: majątek Giże
      • marzeka1 Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:17
        A tu dosyć droga opcja, ale naprawdę na niezłym poziomie, moja szwagierka miała tu chrzciny dziecka, pięknie tam jest: siedlisko Morena
      • konwalka Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:20
        uau
        poczytałam i tak se mysle, ze dzikosci tam nie znajde, ale inne doznania big_grin
        dzieki
        ps. nie znalazlam nigdzie cennika; wiesz może, ile mniej wiecej trzeba wydac na ok tygodniowy pobyt?
        • marzeka1 Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:24
          Nie wiem, ale można zadzwonić lub skontaktować się mailowo.
          • konwalka Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:28
            dzieki bardzo
            Jezu, jak ty masz fajnie, ze tam po prostu mieszkasz...
            • marzeka1 Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:36
              Wiem smile , mieszkam od 17 lat, to nie są moja rodzinne strony, ale na pewno moje miejsce na Ziemi smile - a z okna mam widok na jezioro smile
          • arim28 Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:33
            Znajomi byli w Rajgrodzie, mieli domek nad jeziorem, wieczorami wspolne ogniska, niestety nie znam dokladnego adresu.
    • lewapinger Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:36
      www.galindia.com.pl/home.html
      a to bardziej polecam

Albo piękną warmińską wieś gdzie dzwony kościelne o 6 rano budzą na spółkę z kogutem, na ganku wilgotnym od rosy kawę wypijesz, wskoczysz w auto i po kilku minutach masz mnóstwo zwiedzania a po godzinie jazdy Mazury smile

• marzeka1 Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:37
        O tak, zapomniałam o Galindii smile
      • konwalka Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 17:44
        pieknie dziekujesmile
        ja teraz juz sama nie wiem, co wybrac uncertain
    • heca7 Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 18:32
      Tu co prawda nie ma klimatycznego wyposażenia wink Ale budynek z historią. No i Woryty piękne i niezadeptane. Pierwszy raz byłam tam pod namiotem 23 lata temu, braliśmy wodę do picia z rzeczki za wsią smile
      www.eholiday.pl/noclegi-mc5552.html
      A tutaj jadłam niesamowite placki ziemniaczane z szyjkami rakowymi w sosie. Mają naprawdę doskonałą kuchnię. Z budynku roztacza się piękny widok na niewielkie jezioro. Budynek bardzo klimatyczny.
      • heca7 Re: Drugi link ;) 04.03.14, 18:33
        www.karczma-upalty.com/
        Czyli masz i Mazury i Warmię.
        Jak dla mnie Warmia mniej zadeptana wink
    • e_r_i_n Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 18:45
      Ja bardzo polecam:
      www.hotelsolar.com.pl/
      Miejsce bardzo klimatyczne, a Mrągowo to dobra baza wypadowa do pooglądania Mazur.
    • patr77 Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 18:54
      jeśli nie muszą być mazury, a może suwalszczyzna, polecam nawzgórzu.pl lub hutta.pl ale chyba najbrdziej klimatyczny jest ten drumlin.pl
    • tedesca Re: do mazurskich dziewczyn 04.03.14, 19:28
      A znacie coś w pobliżu Szczytna? Jednak Giżycko itd. to dla mnie teraz trochę za daleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka