sakada W sprawie gotyk-mamy:-) 19.08.04, 12:56 Zauważyłam, że tak mnie większość postrzega. No więc gwoli wyjaśnienia - owszem. Jakiś rok temu jeszcze byłam uosobieniem gotyk mamy. Po urodzeniu maluszka złagodniałam nieco i to się już tak nie rzuca w oczy. Nadal co prawda mam czarne włosy i biegam tylko w glanach (lub Martensach), ale to już nie to, kiedyś... W każdym razie widać moje wnętrze nie uległo zmianie (skoro tak mnie postrzegacie) i to mnie bardzo cieszy. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
sakada PS: 19.08.04, 14:27 Jak ktoś bardzo chce - to zawszę mogę zdjęcia podesłać, co by każdy mógł swoje wyobrażenie skonfrontować z rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: PS: 19.08.04, 14:33 czemu nie moze sie okaze, ze mam dar jasnowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: PS: 20.08.04, 08:55 sakada napisała: > Jak ktoś bardzo chce - to zawszę mogę zdjęcia podesłać, co by każdy mógł swoje > wyobrażenie skonfrontować z rzeczywistością > Dawaj na forum!!!! Podniesiemy Ci ego!!!!! A nie tak, po kątach, na maile !!! Jak niechcesz na forum to ja też poproszę, na priva )) pzdr ewa Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Sakada! No! 20.08.04, 09:06 Sakada, dawaj na forum albo na meila bo ja też jestem ciekawa jak wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia łeeeee :) 19.08.04, 15:07 nie do konca ze mnie jasnowidz, bo wlosy wyobrazalam sobie jak u anji orthodox - dlugie proste i czarne. i wogole myslalam, ze jakos powazniej wygladasz, a tu taka dziewusia milutka ) Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: łeeeee :) 19.08.04, 15:15 Mówiłam. Tak było kiedyś. Teraz bardzo złagodniałam. A i jak się uśmiecham, to od razu wyglądam inaczej. Ale ta "dziewusia milutka"... No cóż... Pozory mylą Odpowiedz Link Zgłoś
elasz4 Re: Milczycie...aż tak źle? 19.08.04, 15:23 Nie skądże. Ale powiem Ci, ze nie wyglądacie na osoby, które dałyby się tak zastraszyć (sprawa z pieniędzmi). Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Milczycie...aż tak źle? 19.08.04, 15:27 Widzisz Elasz... moglibyśmy zrobić wiele niedobrego przy odrobinie chęci, ale teraz, przy Malcu... człowiek chcę się jedynie pozbyć robala w swoim życiu. Za dużo mamy do stracenia by ryzykować walkę z bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: PS. PS: 19.08.04, 15:21 no nie wypada mezatki, matki i wogole....... ale spoko - zarzutow brak Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: :-))))))))n/t 20.08.04, 09:22 Sakada, ja też chce zdjęcie, ciekawa jestem jak wygląda dojrzała 20 latka)) Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: :-))))))))n/t 20.08.04, 09:37 Szkoda,ze nie mam czasu,zeby sie dopisac w tak fajnym watku.. Moze wieczorem?Ale mniej wiecej to moje wyobrazenia pokrywaja sie z poprzedniczkami (tzn. ich wizjami). Sakado czy ja rowniez moglabym dostac Twoje zdjecie?Zawsze z zainteresowaniem czytam Twoje posty i jestem naprawde ciekawa jak wygladasz?Pliss. pozdrawiam.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: :-))))))))n/t 20.08.04, 21:11 Hej! Ja sie wczesniej wpisalam, ale moj post zagubil sie w tej calej masie postow. Jak mnie ktos skojarzy to tez poprosze o opis. Sakada a czy ja moge dostac Twoje zdjecia??? Moj adres: danik1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Ludzie! Sprawdzajcie pocztę! 20.08.04, 21:58 Wszystkim, którzy prosili już wysłałam. No i cisza. Sprawdźcie skrzynki na litość boską Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Sprawdzilam i.... 20.08.04, 22:02 Bog mi swiadkiem,nie ma nic! Nie wiem why? Moze jeszcze dojdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Sprawdzilam i.... 20.08.04, 22:13 Nie mam pojęcia. Wszystkie wiadomości "wysłano". Może coś nie tak ze skrzynkami? Na wszelki wypadek wyślę raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: Sprawdzilam i.... 21.08.04, 09:34 .....i nic)))!!!! Czuje sie urażona faktem , że inne koleżanki mają ja nie..... pzdr. smutna ewa Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Jak siebie nawzajem postrzegamy? 20.08.04, 22:34 Nawet nie będe próbowała sobie nikogowyobrażac, nie potrafie tego wogóle)) zawsze wychodzą jakieś śmieszne historie, jak próbuje to robić....długonoga blondynka okazuje się małą grbą brunetką, czy coś tam innego, więc nie wyobrażam sobie i już, słaba jestem w tym temacie )) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Sakado - mam! 21.08.04, 10:22 Mam zdjęcie Sakady - mówię Wam, śliczna z niej babeczka a wcale się nie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Buuuuuuu..... 21.08.04, 10:30 A do mnie nie doszly Sakada moze sprobuj jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Dziękuję, ale z Ciebie jeszcze śliczniejsza:-) 21.08.04, 11:31 Jeju... Chciałabym mieć taką figurę! A co do innych - naprawdę wysyłałam i to już po 2 razy. Jak dziś nie dojdzie to jutro spróbuję znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Ehh 21.08.04, 11:36 Ty, Sakada... aż wstyd się przyznać, bo ja naprawdę wcześniej myślałam, że masz grubo ponad trzydziestkę. Potem powiedziałaś, że masz 20 lat a jak zobaczyłam zdjęcie... no cóż - wyobrażenia legły w gruzach - jesteś młodsza ode mnie (ja mam 23) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Sakada 21.08.04, 10:37 Qrdee, czytam te Twoję wątki, posty i jakoś Ciebie sobie wyobrażałam że jeteś raczej baardzo dojrzałą kobitką)) A tu proszę bardzo, musze Ci napisać ,okazało się że jesteśmy z tego samego rocznika Myśłałam że jestem sama na forum )) Plisss wyślij mi zdjęcie jak możesz!)) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia75 Re: Sakada 21.08.04, 11:37 Chciałam sobie zachować Twój obraz, Sakada, taki, jak sobie wymyśliła, ale w końcu babska ciekawość zwyciężyła. Mogę prosić o zdjęcie?... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Jak siebie nawzajem postrzegamy? 22.08.04, 22:07 Hej Sakada!!! Ja niestety nie dostalam Twoich zdjec a szkoda bo dziewczyny tak ciekawie komentuja! Jak mozesz sprobuj jeszcze raz. danik1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Jak siebie nawzajem postrzegamy? 23.08.04, 00:36 Hej, dziewczyny, super wątek! Nie czytałam jeszcze wszystkich wypowiedzi, więc opiszę moje wyobrażenia o niektórych z Was: Sakada - energiczna, drobna, szczuplutka, włosy do ramion, czarne, jasna karnacja(kojarzysz mi się z jedną moją koleżanką, która właśnie tak wygląda). Aha, czarne ciuchy i glany Wieczna Gosia - niewysoka blondynka(włosy krótkie albo koński ogon), w sportowych ciuchach. Judytak - wysoka, włosy brązowe, długie, elegancka kobietka Sowa - kompletnie nie umiem sobie wyobrazić, bo mi zaraz staje przed oczami sowa albo modelka ze zdjęć na Allegro Triss Merigold - ciemne włosy, niedługie, wysoka, wąskie usta i szczupły nos (nie wiem, dlaczego akurat tak) Koleandra - ruda, szczupła, niewysoka, okrągła buzia. 18 lipiec - trochę jak Sakada, tylko wyższa i dłuższe włosy(no i glany chyba nie) Jagienkaa - widziałam na zdjęciach, więc wiem No i więcej nicków nie przychodzi mi w tej chwili do głowy, ciekawe, czy choć trochę sprawdza się to, co napisałam... A mnie ktoś sobie jakoś wyobraża? )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 do Sakady 23.08.04, 07:51 Jak nie wyślesz WSZYSTKIM dziewczynom swego zdjęcia, to wątek Ci się zamieni na prośby o wysłanie )) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Jagusia7 23.08.04, 07:58 Hej Jagusia. U mnie w zasadzie trafiłaś.... tylko z tą szczupłością troszkę naciągane. Ale walczę! - może będę kiedyś szczupła A włosy rude to mam.... jak mi wyblakną na słońcu Odpowiedz Link Zgłoś
netka73 Re: Jak siebie nawzajem postrzegamy? 23.08.04, 15:08 ale fajny watek. ja tez Was sobie wyobrazam, choc moze nie az tyle szczegolow ile Wy przytaczacie. zazwyczaj nadaje kolor wlosom, czasem okreslam tusze ) Kilka nickow z pierwszej reki: Jagienka - polokowana brunetka koleandra - rudzielec sredniej budowy (widzialam, ze zgadlam) sowa - krotko ostrzyzona brunetka sakada - ciemna wesola szatynka (nigdy nie widzialam cie w gotyku, az dziw) edytkus - blondynka sredniej budowy i wzrostu ania.silenter_exunruzanka - drobniutka blondynka (a twoj nick zawsze w skrocie czytam "ania.silent.ex-kurtyzanka" - ale bez zlosliwosci ) a ciekawa jestem czy moj nick sie w ogole komus kojarzy? pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea MAMY Z POCIECHAMI - NA ZOBACZCIE 23.08.04, 16:57 Znalazłam na forum zobaczcie taki oto wątek...ale nie znalazłam was..... czy nie powinnyście tego nadrobic ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Jak siebie nawzajem postrzegamy? 23.08.04, 17:03 ale super watek, ja tez chcę poznac swoją wimaginowaną postać. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Jak siebie nawzajem postrzegamy? 23.08.04, 19:24 o mnie nie plotkują ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Jak siebie nawzajem postrzegamy? 29.08.04, 21:52 a mnie??????????? jeden opis nie do konca pasuje :Natomiast oba Joasikii, to takie mamy zaraz po studiach, w dżinsach i sportowych koszulkach, szatynki w lekkim makijażu...... asia mama 4m Kacperka Odpowiedz Link Zgłoś