blond_suflerka Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 13:28 Ze wszystkiego co piszesz brzmi bardzo duża desperacja i tęsknota za bliskością. Ty w ogóle nie znasz, tak naprawdę mało piszesz o nim jako o człowieku. Ciebie ujęło w nim to, że dużo pisał, dzwonił, smsował, przesyłał buziaczki, itd. To wszystko jest zrozumiałe jeśli ktoś długo jest sam ale pamiętaj, że takie nastawienie ma swoje konsekwencje. Ty jesteś głodna miłości i stworzyłaś sobie senariusz, który ma niewiele wspolnego z faktami poki co. Ciekawe, że wymyśliłaś sobie, że Twoją rolą jest walczyć o faceta i o tę rozwijającą się znajomość. Piszesz, że nie jesteś nachalna-to nie muszą być czyny, Ty dajesz komunikaty między wierszami albo innego typu niż myślisz. Na przykład on ma ocenić czy Ty dobrze i zjadlowie gotujesz. Nawet w takich drobnych sprawach stawiasz się w pozycji petenta i kogoś gorszego. On pisze, lub nie pisze, on przyjedzie lub nie przyjedzie, on ma ocenić czy dobrze gotujesz, Ty już walczysz... Sama piszesz, że Ty chcesz się zakochać. To nie jest tak, że ten konkretny facet Cię ujał tym jaki jest(bo Ty jeszcze nie wiesz jaki jest), Ty szukasz obiektu do zakochania a to potenjalne kłopoty. To wszystko słabo rokuje. Nie dlatego, że on jest taki czy inny ale dlatego, że Ty tak traktujesz siebie. A jak będziesz tak się traktować to będziesz wybierać facetów, którzy też tak będą Ciebie traktować. Tak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
odi507 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 13:34 tak,tak jestem spragniona milosci,bliskosci.Mam dosc bycia samej 3lata.Nie osaczam go,nie pisze ciagle.Dobrze,dziekuje za wypowiedzi,dotarlo do mnie,wyluzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 13:37 Najpierw zastanów się co jest z Tobą nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 14:04 mówię wam, na pewno czuć jej z buzi albo spod pach. A facet poza tym pewnie ma żonę i dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 13:39 Jasne, to zrozumiałe. Bliskość jest ważna i potrzebna. Tylko tu nie chodzi o wyluzowanie na siłę ale o zmianę stosunku do samej siebie. Dbaj o siebie, rób rzeczy, które sprawiają Ci przyjemność, skoncentuj się na miłości innego rodzaju poki nie masz tej damsko-męskiej. Przestań być tak zależna od tego co ktoś decyduje-zacznij sama decydować o sobie i nie traktuj siebie jako gorszej, która musi zasłużyć na miłość i zainteresowania więc musi o to walczyć. To jest trudne w takim momencie kiedy już długo jesteś sama ale tak naprawdę to jedyny sposób, żeby spotkać normalnego, fajnego faceta. Im będziesz miała zdrowszy stosunek do siebie i miłości tym normalniejszyh facetów będziesz spotykać Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
odi507 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 14:14 Dobrze,to po tym smsie,ktory wyslalam nie bede odzywac sie do niego.Tyle,ze ja nie chcę takiej juz zabawy.Nie chcę tak czekac 1-2 dni na 1 smsa od niego.Albo zabiega albo nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 14:21 To uznaj,że nic z tego. Bo on nie będzie zabiegał. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 14:34 Chyba popsuł ci się klawisz spacji. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 15:31 no włąsnie, nie chodzi o to, aby teraz skręcało w środku zeby napisac i nie pisać i wgapiac się w telefon, ale walczyc zeby nie napisać chodzi o to, żeby powiedziec sobie- zobaczymy jak sie to rozwinie, jak się nie rozwinie widocznie tak mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
odi507 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 15:59 odpisał na smsa.Dobrze,przyjelam wszystkie wypowiedzi,rozwaze i zrobie teraz tak zeby nie "widzial",ze mi zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 16:03 odi, nie wiemy co sie stanie jak odpuscisz, ale jak odpuscisz, a on nie pociągnie znajomości to po prostu powiedz sobie- nie jest mnie wart i niech spada na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
odi507 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:26 Ów pan mnie okłamał,wczoraj wyslal smsa,ze z pracy wrocil o 20ej a dzis napisal,ze po poludniu.Napisalam mu,ze ja nie lubie klamczuchow,zeby do mnie juz wiecej nie pisal i zapomnial o mnie,Widzę,ze bawil sie mną bo ja cala niedzielę wczoraj czekalam na niego az do mnie przyjedzie(a taka ladna pogoda byla) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:30 Prosił Cię ktoś żebyś czekała? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:31 Jak napisze i tak odpiszesz ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
odi507 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:36 skasowalam nr zeby nie kusilo,niech sie bawi kims innym nie mną(czekalam cala niedziele a byla taka piekna pogioda) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:42 Ale jak przyśle to będziesz miała nr, ech..... Szkoda mi ciebie, bo nawet jak pan napisze spadaj to ty będziesz uważac ze możesz zawalczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:44 Jest szansa, że pan się tak zraził, że nawet jej nie wydyma niezobowiązująco. Odpowiedz Link Zgłoś
odi507 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:38 on juz nie napisze-jemu na mnie nie zalezalo,zreszta napisalam mu,ze jest zimnym draniem,oschlym,nieczulym,nie rozmownym itp itd,zalezalo mi na nim Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:41 Przyznaj, jestes malo pojetna dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:43 odi507 napisał(a): > on juz nie napisze-jemu na mnie nie zalezalo,zreszta napisalam mu,ze jest zimny > m draniem,oschlym,nieczulym,nie rozmownym itp itd,zalezalo mi na nim dziewczyno, weź sobie palce powyłamuj następnym razem jak cię zakorci komukolwiek odpisywać.. a dam sobie głowę uciąć że jeszcze do niego napiszesz. szanuj się! nie udawaj że ci nie zależy, po prostu nie oczekuj od obcego gościa spełniania obietnic które są w twojej głowie.. zimny drań, bo przestał odpisywać? poczuł desperację, a ten ostatni sms rozwiał wszelkie wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:45 Dooobra, mam nadzieję że laska tak wkręca ematki i że nie ma aż tak głupich kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:48 Ahahahaha wiedziałam, wiedziałam! Jak pisałam, nigdy nie wyjdzie za mąż. Dobra, może to jednak wiosenny troll. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:51 To już naprawdę lepiej, gdyby odpisała bezpośrednio coś w guście wal się wuju... Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 19:23 gryzelda71 napisała: > E, nie w jej stylu.... po wuj się z niej nabijacie? to jest troll albo nie jest troll. jeśli jest, to nabijacie mu postów, zachęcając do dalszych występów. jeśli nie jest, to krzywdzicie osobę w kiepskim stanie psychicznym. po co to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 19:25 Bo to zabawne. Niska rozrywka, ale tania i łatwo dostępna. W tym wątku odwaliłam kawał dobrego streetworkingu w czynie społecznym, autorka powinna być wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:47 Koniecznie teraz mu napisz: zartowalam! Wroc! Czekoladowe babeczki czekaja w piekarniku! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:49 Niech napisze subtelnie kupiłam nowy czerwony szlafroczek, jest całkiem przezroczysty, czy chciałbyś zobaczyć jak w nim wygladam? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 18:56 Albo: "czy nie wygladam w nim za grubo" Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_agadir Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 19:10 Błagam!Nieczułym oschłym draniem po 3 spotkaniach?Buahaha...myślałam że taka głupiutka Anastasia Steel z 50 shades of Grey to czysta imaginacja ale jak czytam wywody autorki postu to sorry ale ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 19:18 "Już taki jestem zimny drań i dobrze mi z tym, bez dwóch zdań..." Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 16:13 odi507 napisał(a): zreszta napisalam mu,ze jest zimnym draniem,oschlym,nieczulym,nie rozmownym itp itd,zalezalo mi na nim A po co to zrobiłaś? Myślisz, że mu w pięty pójdzie? Tylko z siebie pośmiewisko zrobiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 16:15 Bwa ha ha - no wyszlo szydlo z worka koles powinien sobie gratulowac ze mial nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
odi507 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 19:08 Tak,jestem glupia babą bo chcialam sie zakochac.Koles juz nie napisze bo napisalam mu co myslę i jakim jest burakiem,prostakiem,dupkiem i zimnym draniem.Nie napisze bo on to pan i wladca i z tych co lubi rządzic.Skasowalam nr.(jeszcze mi odpisal,ze jestem b.dokladna bo przyczepielam sie,ze wrocil z pracy popoludniu a nie wieczorem i byl tak zmeczony,ze nie mogl do mnie przyjechac i tak mnie oklamal i tak) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_agadir Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 19:11 Oprzytomniej dziewczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 19:14 odi507 napisał(a): > Tak,jestem glupia babą bo chcialam sie zakochac.Koles juz nie napisze bo napisa > lam mu co myslę i jakim jest burakiem,prostakiem,dupkiem i zimnym draniem.Nie n > apisze bo on to pan i wladca i z tych co lubi rządzic.Skasowalam nr.(jeszcze mi > odpisal,ze jestem b.dokladna bo przyczepielam sie,ze wrocil z pracy popoludniu > a nie wieczorem i byl tak zmeczony,ze nie mogl do mnie przyjechac i tak mnie > oklamal i tak) jakieś wnioski na przyszłość? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 19:27 Nie placz, to jeszcze nic straconego! Wyslij mu kwiaty z dolaczonym liscikiem, ze jestes gotowa budyn zrobicz czy inne cholerstwo albo wyslij mu spinki do koszul, jak nie nosi sie elegancko, to moze jakies zajefajne sznurowki do conversow? Ale sie nie poddawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet po 30 i problem 10.03.14, 19:29 Budyń jest banalny, suflet. O, suflet to jest coś! Chociaz istnieje prawdopodobieństwo, że facet nie będzie wiedział, co to jest suflet i uzna, że mu panna ubliża, więc może niech lepiej obieca, że zrobi bigos. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 16:19 Nie chce byc wscibska ale moze powinna napisac na ile jest otwarta na eksperymenty lozkowe? Bo moze tu bys cos ugrala jak wystarczajaco wysoko zabiduje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 16:26 No a potem szybciutko zajdzie w ciąże i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 11:12 Temat desperacji mnie zafrapował i popytałam co i jak. Otóż sprawa jest prosta, jeśli pani sie panu podoba to może mu na drugi dzień z pięcioma sernikami do mieszkania przyjechać deklarując miłość i przywiązanie po grób i nie odstraszy, ale jeśli mu się nie podoba, to wszelkie gierki może sobie o kant rzyci potłuc i nic nie poradzi. Odi desperatką nie jest, po prostu się gościowi nie spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 13:14 No ale własnie w tym rzecz-że ktoś się podoba albo nie. Przecież owo podobanie jest w ścisłym związku z czyimś zachowaniem. Takie akcje, że natychmiast ktoś bardzo Ci się podoba i w ogóle co by nie zrobił(no w granicach rozsądku) i tak jest git to tylko przy piorunie sycilijskim albo właśnie zaburzonym postrzeganiu zakochania. Tylko piorun ma to do siebie, żeby dwie osoby go czują i jakoś tak naturalnie te dwie osoby są w siebie wpasowane. Tutaj miała miejsce zwykła znajomość i właśnie zachowanie Autorki jak najbardziej decydowało o tym czy ona się podoba czy nie-i w konsekwencji czy ten koleś okazuje jej zainteresowanie czy nie. I nie chodzi o same komunikaty werbalne ale również te niewerbalne. Jeśli ktoś jest tak bardzo nastawiony na zakochanie i tak mało wierzy w siebie to nie ma takiej opcji, żeby nie było tego widać przy znajomości tego typu. Może koleś to zwykły dupek a może ona mu nie podpasowała bo wyczuł to, że ona nie jest zainteresowana nim samym tylko tym, żeby wreszcie przestać być samej. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 16:25 blond_suflerka napisała: Może koleś to zwykły dupek a może ona mu nie podpasowała bo wyczuł to, że ona nie jest zainteresowana nim samym tylko tym, żeby wreszcie przestać być samej. O to to Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 16:35 Jakby mu się spodobała, to by w ogóle tego nie odebrał. Za dużo myślicie, a to jest bardzo proste. Albo, albo. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 16:49 Jasne, że albo albo. Tylko po cholerę się tak wystawiać gościowi? Teraz ma pewnie niezły ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 16:51 Poza tym, to też nie jest tak, ze wszystko jest przesądzone na pierwszym spotkaniu - można się komuś spodobać, ale to nie zmienia tego, że można go też do siebie zrazić przy kolejnych randkach. No tak jest niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 17:05 Może się zrazić, ale mnie się wydaje, że tu albo wkroczyła żona, albo pan chciał się jedynie poseksić niezobowiązująco i desperatką bym Odi nie nazwała. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 17:15 Desperatką jest dlatego, że zależało jej na facecie, którego nie miała okazji w ogóle poznać. Więc zależało jej już zanim zobaczyła z kim ma do czynienia. Po dwóch spotkaniach pisała, ze chce o niego walczyć. O co dokładnie? O faceta, który wykazuje brak zainteresowania? To jest desperacja. A potem kiedy już widziała, że on zachowuje się tak jakby nie był zainteresowany musiała aż skasować jego numer bo nie była pewna czy jednak by się do niego nie odezwała. Co to wszystko jest jeśli nie desperacja? I żeby nie było-rozumiem to. Ciężko jest być samemu ale nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 17:22 Czyli każdy, komu zależy na osobie, która mu się spodobała, to desperat? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 20:33 Facet poznany przez neta na pierwszym spotkaniu prezentuje wersję demo, za to na drugim oraz po nim uskutecznia pełnowymiarowego focha. Autorka pyta się czy go skreślać Trzymajcie mnie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: facet po 30 i problem 11.03.14, 20:56 ZAWSZE MNIE DRAŻNI,ŻE DOROŚLI LUDZIE NIE POTRAFIĄ ZE SOBĄ ROZMAWIAĆ.CO TO K...SĄ SMSY? ZADZWOŃ DO NIEGO.pO PROSTU. SORRY za duże litery,nie chciało mi się już zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś