annajustyna Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 16:29 Za sam pseudonim kandydatka do psychoterapii...I tak - nie ustepuje pannie uroda, do tego jeszcze sensowniej sie wypowiadalam w jej wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 18:48 do tego jeszcze sensowniej sie wypowiadalam w jej wieku. Nie klam! No chyba,ze ci sie pogorszylo na stare lata.Wystarczy poczytac twoje wywody w watku obok.Studiowalas w jakiejs zawodowce.Zaden szanujacy sie prawnik nie bedzie puszczal takich tekstow w eter. "Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie? Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie, Które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja klaunie?... Śmiejesz się,zgadnij,kto się będzie śmiał ostatni" Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 18:56 Dla mnie ta dziewczyna jest bardzo przecietna z wygladu. Jak ja sfotoszopuja to jeszcze moze sie komus podobac. Jest grubokoscista, reke ma jak moj chlop. Reszte wygladu robi mlody wiek. Codziennie na ulicy widze dziesiatki ladniejszych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 19:53 Hmmm nie wiem. Pseudonim artystyczny- pretensjonalny. Oczy piękne, cała reszta- nie wiem ale nie nazwałabym ją piękną. Nie zazdroszczę bo potrafię przyznać że dana kobieta jest piękna, dla mnie ona nie jest, a jak przytyła to juz w ogole , u Wojewódzkiego wyglądała strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 20:02 Z urody podobała mi się bardzo w pierwszym teledysku Donatana, ogólnie bardzo ładna, aż dziwna wręcz, ale dla mnie zbyt agresywny typ urody. Na fotomodelkę na razie idealna, byle się nie odzywała, chociaz to młode dziewczę jest więc może jeszcze pleść androny przed kamerą, choc znam wiele dziewczyn w jej wieku wypowiadajacych się rozsądniej. Poza tym tak mi przyszło do głowy że ma szansę stać sie idolką dziewczynek i podlotków bo wygląda jak ucieleśnienie Monster High Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 20:04 Piękna, niewątpliwie, dziewczyna. Obawiam się, że niektóre ematki podniosły swoją samoocenę jej kosztem, gdy dowiedziały się, że przytyła i niewiele ma do powiedzenia. Norma na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_pl Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 20:13 18 latka. nie zazdroscie. Ma szanse na wiecej niz wy tutaj-i nie bierze zasiłku na kaleki Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 21:08 irmina_pl napisała: > Ma szanse na wiecej niz wy tutaj-i nie bierze zasiłku > na kaleki nooo...inteligentne ma fanki Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 20:28 Moja opinia nie ma żadnego związku z tym, ile ona waży. Samoocena tym bardziej. Spotkałam w życiu tabuny kobiet piękniejszych ode mnie, ale nie wszystkim zazdrościłam. Niektorym tak - bez zawiści, szczerze i z podziwem. Innym - np takim, ktore w pakiecie z urodą dostały tylko dwa zwoje więcej od kury, co wystarczy, żeby nie srac na podłogę i na nic więcej - tym nie zazdroszczę. I wcale mi się nie robi lepiej, ani weselej, kiedy takie zjawiska widzę w telewizji. Rozumiem, ze są potrzebne ( co pokazał ten watek), ale mnie to nie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 20:38 Satanistyczny pseudonim (Luxuria znaczy nieczysta, Astaroth to imie demona), a po tym jak utyla wyglada jak sredniowieczna wiedzma. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 21:04 Luxuria oznacza jeden z grzechow glownych, ale na jedno wychodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 22:35 mi sie podoba,jest dziwna i oczy fajne,magnetyczne. dwa minusy-wyglada staro/dojrzale jak na swoj wiek,bez kitu dalabym jej z dyche wiecej.teraz to nic,ale za pare lat zacznie byc problematyczne dwa-intelekt.na dluzsza mete bycie z kims przyciezkim umyslowo jest nuzace ,zgrabnych cial i ladnych twarzy zatrzesienie,zwlaszcza w szol bizie wiec i na tym sie nie ujedzie za dlugo. ale wole ja i tak stokroc od kazdej innej polskiej tzz celebrytki Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Luxuria Astaroth 24.03.14, 23:05 dwa minusy-wyglada staro/dojrzale jak na swoj wiek,bez kitu dalabym jej z dyche > wiecej.teraz to nic,ale za pare lat zacznie byc problematyczne Bardziej prawdopodobne, że za parę i paręnaście lat będzie wyglądać dokładnie tak samo, jak wiele osób, które w młodości wyglądają na starsze, niż są (chodzi ofkors o typ urody, a nie o skórę zajechaną fajkami i solarą). Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 06:03 madzioreck napisała: > > Bardziej prawdopodobne, że za parę i paręnaście lat będzie wyglądać dokładnie t > ak samo, możliwe, tyle że dotyczy to tylkomało atrakcyjnej aktualnej wersji XXL tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp A ja będę wredna 25.03.14, 08:20 niektóre nicki mają zdjęcia. Sorry, ale tylko kilka z Was jest ok reszta to albo tłuste albo bez gustownie ubrane, bez jakiejkolwiek stylizacji. Większośc tych gwiazd twierdzi, że ona jest brzydka i głupia. Popatrzcie na siebie. Żal to w ogóle komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A ja będę wredna 25.03.14, 08:46 mx3_sp napisała: > niektóre nicki mają zdjęcia. Sorry, ale tylko kilka z Was jest ok reszta to alb > o tłuste albo bez gustownie ubrane, bez jakiejkolwiek stylizacji. Większośc tyc > h gwiazd twierdzi, że ona jest brzydka i głupia. Popatrzcie na siebie. Żal to w > ogóle komentować. Dawaj swoją fotę! Obejrzymy i ciebie, gwiazdo Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: A ja będę wredna 25.03.14, 08:55 nigdy nie twierdziłam, że ładna jestem, a tym bardziej przy Luxurii. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A ja będę wredna 25.03.14, 14:02 Ja za to słyszałam wiele razy, że jestem ładna, ale co z tego? Na forum się dowiedziałam, że jakby niektóre forumki mnie zobaczyły w nocy, to by pół kołdry ze strachu zjadły Dziewczyna mi się podoba, też uważam, że ma zjawiskową urodę, ale takie krytykowanie innych forumek uważam, delikatnie mówiąc, za duży nietakt. No i różnica między forumkami, a nią jest taka, że ona jest osobą publiczną, a forumki zdecydowanie nie. A to, że wygaduje głupoty? Myślę, że dla wielu facetów i niektórych pań nie ma to najmniejszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: A ja będę szczera 25.03.14, 09:05 czy w zwiazku z tym, że ktos jest brzydszy i nieznany nie może miec własnego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: A ja będę szczera 25.03.14, 09:13 Ależ może. Tylko robienie uwag 18-latce, że przytyła i wygląda jak świnka przez ematki z których niejedna reklamowała się wagą 75+, jest lekko niestosowne. Dziewczę tę swoją nadwagę zrzuci w dwa tygodnie, a szereg 30-40-letnich pańć jak było grube, tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: A ja będę szczera 25.03.14, 09:29 Ale to nie ma nic do rzeczy ile wazy ematka, bo ematka nie chce byc fotomodelką, gwiazdą itd stwierdzamy fakt, że przytycie w jej przypadku to dramatyczne odbicie na wyglądzie- co jest faktem, ze caly jej czar prysnął wiec jesli chce byc gwiazdą, modelką i robic kasę to nie może dopuszczać do takich sytuacji ( przytycie) i to, ze ja mam wielką dupę nie zmienia nic w w/w kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: A ja będę szczera 25.03.14, 09:39 No nie wiem, czy naprawde tak beznadziejnie wyglada po przytyciu... Dziewczyna nie aspiruje do bycia typową wychudzoną modelką z wybiegow, bardziej fotomodelką a tu zapotrzebowanie jest szersze i nie wymaga idealnych wymiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: A ja będę szczera 25.03.14, 09:59 akurat ematka to gwiazdą już jest od samego zalogowania się. Co każda to ładniejsza, mądrzejsza, zaradniejsza, itp. Taka Luxoria przy niej to przeciętniara. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: A ja będę szczera 25.03.14, 10:10 widze, że Ty chyba nawet bardziej zazdrościsz ematkom samookceptacji i wysokiego mniemania o sobie, niz one urody "szatanicy" Inaczej nie siliłabyś się na te "złośliwości" Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: A ja będę szczera 25.03.14, 10:36 > widze, że Ty chyba nawet bardziej zazdrościsz ematkom samookceptacji i wysokieg > o mniemania o sobie, niz one urody "szatanicy" No tak, ta twoja samoakceptacja wycieka ci niczym slina z kacika ust. Kobieta, ktora akceptuje swoj wyglad i nie kieruje ja zawisc, rowniez laskawa jest dla innych. A juz najzabawniejsze są panie, ktore widzac atrakcyjniejszą od siebie, syczą do męża, bedac w strachu, ze maz by mogl sie obejrzec : " Zobacz jakie ma walki na tylku !", a maz biedny odpowiada: " Noo", bo coz ma biedny powiedziec? np. "Zadbaj o siebie babo, a nie komentuj wyglad innych dla polepszenia wlasnego humoru" ? Wtedy by mial pieklo w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: A ja będę szczera 25.03.14, 10:37 o czym ty bredzisz, kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: A ja będę szczera 25.03.14, 10:47 byc moze bredze, ale nie bardziej niz ty, gdy piszesz o swojej samoakceptacji. W rzeczywistosci jest workiem kompleksow. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: A ja będę szczera 25.03.14, 10:49 ola_fatyga napisała: > byc moze bredze, ale nie bardziej niz ty, gdy piszesz o swojej samoakceptacji. > W rzeczywistosci jest workiem kompleksow. nic nie zrozumiałaś z tamtego postu, nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: A ja będę szczera 25.03.14, 10:56 nic nie zrozumiałaś z tamtego postu, nie szkodzi jezeli nie zaliczasz sie do ematek o wysokiej samoakceptacji i nie ma ci czego zazdroscic, to zawsze zostaje twoj worek kompleksow, ale tu juz nalezy ci wzpolczuc Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: A ja będę szczera 25.03.14, 11:00 no tak, forumowa krynica mądrości mnie zdekodowała Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A ja będę szczera 25.03.14, 14:06 mx3_sp napisała: > akurat ematka to gwiazdą już jest od samego zalogowania się. Co każda to ładnie > jsza, mądrzejsza, zaradniejsza, itp. Taka Luxoria przy niej to przeciętniara. Oj tam, oj tam. To zwykła ematkowa zawiść tylko Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A ja będę szczera 25.03.14, 14:05 triss_merigold6 napisała: > Ależ może. Tylko robienie uwag 18-latce, że przytyła i wygląda jak świnka > ] przez ematki z których niejedna reklamowała się wagą 75+, jest lekko niestoso > wne. Dziewczę tę swoją nadwagę zrzuci w dwa tygodnie, a szereg 30-40-letnich pa > ńć jak było grube, tak zostanie. Albo przytyją jeszcze więcej. No i co z tego, że przytyła? Ma ogromną przewagę nad wieloma forumkami - wiek. Zawsze będzie od nich młodsza i atrakcyjniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 09:08 Luxuria jest piekna. piekna tą taka niebezpieczna urodą. piekna inna urodą. piekna mlodoscia ktora robi glupstwa i popelnia bledy i ktorej sie to wybacza - nie czytalam wontala ale czuje w moczu ze powieszono tu na niej niejednego psa i kota- z pewnymi wyjatkami ale one sa zawsze. jest po prostu...zniewalajaca. na mnie dziala a ja jestem 100% pedalem- kocham sie w facetach. a ze opowiada farmazony... blagam . ona calkiem niedawno dostala dowod osobisty jak ja sobie przypomne co ja sadzilam jak mialam 18 lat to mi sie smiac chce z samej siebie nie kazdy w wieku przedszkolnym jest megamozgiem. czasem przychodzi to wraz z wiekiem i doswiadczeniem zyciowym dziewczyna aktualnie chce sie wypromowac, naglosnic wszedzie gdzie sie da i jej sie to najwyrazniej udaje. nie wazne jak byle mowili. howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 09:37 Ale naprawdę nie chodzi o to, że to naiwne niedoświadczone dziewczę, które plecie trzy po trzy o księciu na białym koniu. To po prostu kolejne dziecko show biznesu, które mówi wprost zrobię wszystko dla kasy i popularności, choć w sumie nic nie potrafię. Może dla sporej grupy osób to faktycznie są jedyne wartości jakie należy propagować, może faktycznie odpowiada wam mix Rutowicz z Siwiec, może lubicie dialog w stylu: Luxuria Astaroth wyznała, że jest ucieleśnieniem wszystkiego, za co umarł na krzyżu Chrystus. Zapytana przez Kubę Wojewódzkiego o to, czego dokładnie jest ucieleśnieniem wyznała: - No, wystarczy na mnie spojrzeć! Dźwigam to brzemię już 19 lat, to jest ciężki temat... Ja czekałam 19 lat aż tutaj przyjdę! W końcu Potyczki Jerry'ego Springera też mają dużą oglądalność od ponad 20 lat. Ale litości nie piszcie, że wszystkie nastolatki tak mają, bo to taki wiek, znam całkiem sporo nastolatek i nie, nie mają tak. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 09:42 larrisa napisała: > Luxuria Astaroth wyznała, że jest ucieleśnieniem wszystkiego, za co umarł na kr > zyżu Chrystus. Zapytana przez Kubę Wojewódzkiego o to, czego dokładnie jest uci > eleśnieniem wyznała: > - No, wystarczy na mnie spojrzeć! Dźwigam to brzemię już 19 lat, to jest ciężki > temat... Ja czekałam 19 lat aż tutaj przyjdę! > O dżizas, nie mow, ze bierzesz to powaznie ;p Poza tym taka jest konwencja programu kuby, ze plecie sie od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 09:51 No popatrz, a są ludzie, ktorzy nigdy nie plotą od rzeczy. Nawet u Wojewodzkiego. Nie czują konwencji? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 09:58 Dziewczyna przychodzi tam jako 18letnia modelka a Ty oczekujesz rozdrapów egzystencjalnych ?? Na powazne rozwazania moze sobie u Kuby ewentualnie pozwolic ktos pokroju np.Marka Kondrata a nie mloda dziewuszka, ktora jeszcze nie wyszla z ławy szkolnej Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:07 zrozum, ze nikt nie oczekuje rozmowy egzystencjonalnej, natomiast szkoda, że nie widzisz róznicy miedzy głupimy żarcikami, a "zartami" o okresie i sileniem sie na "szokującą" Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:21 Ja tam niczego nie oczekuje, a zwlaszcza po programach Kuby, ktorych od dawna nie ogladam, a ktore juz w koncowce mojego ogladania osiagnely tak niski poziom, ze żarciki o okresie nie byly w stanie juz obnizyc go bardziej A oczekiwanie od mlodziutkiej dziewczyny, ze dorówna poziomem żartów ludziom od lat zawodowo zajmujacych sie rozsmieszaniem tłumów - bo padł tu zarzut, ze nie doskoczyla poziomem do panów kabareciarzy - jest zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:33 a ja mam juz dośc promowania pustaków i oczekuję od programu rozrywkowego czegoś wiecej niż takiej brei- a podkreslam, że lubie zarty niewybredne, jazdę po bandzie- jednak poziom musi byc, chocby niski. I ludzi zaczyna to męczyć i zaczynają oczekiwać czegoś więcej niż NIC Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:47 Ciebie to męczy i oczekujesz wiecej niz brei - powinnas napisac. Oczekiwania ludu nie sa tak wygórowane stad i w sumie tak inteligentny facet jak KUba zeby sie utrzymac serwuje rozrywke coraz nizszych lotów. Polecam odciecie sie telewizorni a tym samym coraz durniejszych programów rozr., przestaniesz sie męczyc (uczynilam to jakis czas temu i dobrze mi z tym) bo szans na odwrocenie tej tendencji nie ma, z powodow wyzej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:52 antyideał- ja nie katuję się telewizją- nie chcę nie ogladam, wiekszosci programów wojewódzkiego nie widziałam od dawna, bo goście są nieciekawi natomiast mam prawo wyrazić swoje zdanie. Nie rozumiem, czemu mam po prostu nie ogladać i siedzieć cicho. Nie planuje pisać protestu do TVn, bo temat mnie aż tak nie absorbuje, po prostu mam ochotę wyrazic swoje rozczarowanie poziomem niektórych pozycji telewizyjnych- wiem, ze nic to nie zmieni, dlatego mimo tego spię spokojnie ale pogadac sobie można Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 11:00 No pogadac sobie mozna, ale to niczego nie zmieni. Podaż jest odpowiedzią na popyt. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 11:11 masz racje i w sumie to bardzo smutne, że ludzie tak mało oczekują zresztą można to zauwazyć na podstawie prostej analizy programowej TVN przykładowo kiedys duzo fajnych programów, filmów- natomiast teraz coraz wiecej sieczki, wszytsko coraz bardziej grubo ciosane ludzie to widocznie lubią, wolą- natomiast to, ze komus to się nie podoba, nie oznacza, żejest zadrosny czy zakompleksiony bo to jakas karkołomna logika Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 14:56 aneta-skarpeta napisała: > masz racje i w sumie to bardzo smutne, że ludzie tak mało oczekują > zresztą można to zauwazyć na podstawie prostej analizy programowej TVN przykład > owo > > kiedys duzo fajnych programów, filmów- natomiast teraz coraz wiecej sieczki, ws > zytsko coraz bardziej grubo ciosane > > ludzie to widocznie lubią, wolą- natomiast to, ze komus to się nie podoba, nie > oznacza, żejest zadrosny czy zakompleksiony > > bo to jakas karkołomna logika Nie wiem aneta, czy to do pań myślących schematami "nie podoba ci się - znaczy zazdrościsz" w ogóle dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 17:40 aneta-skarpeta napisała: > ludzie to widocznie lubią, wolą- natomiast to, ze komus to się nie podoba, nie > oznacza, żejest zadrosny czy zakompleksiony > > bo to jakas karkołomna logika > > Oczywiscie, ale chcialam niesmialo zauwazyc, ze ja takich argumentów nie użyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 14:53 antyideal napisała: > A oczekiwanie od mlodziutkiej dziewczyny, ze dorówna poziomem żartów ludziom od > lat zawodowo zajmujacych sie rozsmieszaniem tłumów - bo padł tu zarzut, ze nie > doskoczyla poziomem do panów kabareciarzy - jest zabawne. O matko jedyna, nie ma to jak się czepiać każdego słowa. Piszesz, że w programie Wojewódzkiego pani mówi totalne głupoty bo wszyscy mówią totalne głupoty bo program niskich lotów, więc ci odpisuję że da się mówić na luzie, ale z pewną iskrą inteligencji i poczucia humoru jak poprzedzający panią paranienormalni. Na to ty, że oczekuję od pani rozrywki na poziomie zawodowego kabaretu. Ty w ogóle łapiesz o co pytasz i co ci się odpowiada, czy po prostu z zasady przekręcasz każde słowo by na twoje wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 17:38 Ależ wyluzuj, to tylko luzna forumowa dyskusja o slicznej pannie, ktorej zadaniem jest ladnie wygladać i tyle, a o ktorej moze za kilka m-cy nikt juz nie bedzie pamietal a zaperzasz sie jakby rzeczywiscie bylo o co ;d Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:13 Niczego nie oczekuję, stwierdzam po prostu, że pani intelektem nie grzeszy. Na co słyszę, że wszystkie nastolatki mają podobny poziom umysłowy jak ta pani, bo gadanie bez sensu na poziomie poniżej żenady wiąże się z młodym wiekiem. Bardzo ciekawe bo znam sporo nastolatków i kompletne matołki wcale nie są takie częste. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:00 z programem wojewódzkiego problem jest taki, ze jak zapraszał fajnych gosci to program był super- zabawny szokujacy, bezposredni- było fajne odbijanie piłeczki etc niestety fajni goscie się skończyli wiec i dyskusje są z dupy, a program, który ma byc zabawny i szokujacy jest po prostu nudny, żenujący i obrzydliwy Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 11:22 > > - No, wystarczy na mnie spojrzeć! Dźwigam to brzemię już 19 lat, to jest > ciężki > > temat... Ja czekałam 19 lat aż tutaj przyjdę! > > > > O dżizas, nie mow, ze bierzesz to powaznie ;p Obawiam się, że wiele ematek wzięło to na poważnie I nie tylko ematek - zobacz teraz te sensacyjne artykuliki o piciu własnej krwi z okresu... no ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 09:50 Niestety, pisanie, że ktos taki zmądrzeje, bo jej obecna durnota jest tylko efektem młodego wieku, świadczy o tym, jaki jest poziom forum. Brutalna prawda jest taka, że prędzej każda forumka z nadwagą osiągnie rozmiar 36, niż pusta dziewucha stanie się inteligentna. Z nadwagą nikt się nie rodzi i jest ona uleczalna, na prymitywną głupotę kuracji nie wymyślono. Czytam w tym wątku jej wypociny i naprawdę dziwię się, że ktokolwiek może się kompromitowac pisząc "ja byłam taka sama będąc w jej wieku". Albo inaczej - współczuję. I przestaje się dziwić tym głupim tekstom o zazdrości, po prostu część piszących tutaj utożsamia się z ta panną i widocznie ma powody. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 09:51 mnie to tam wali co ona mowi u Kuby Wojewodzkiego ktory nie robi , umowmy sie, programu bą tą jem bułkę przez bibułkę tylko program dla mas.. dziewczyna sie wpasowala w klimat. kto to jest rutowicz? a siwiec to ta sama bajka. robi wszystko zeby mowili. a jaka ona jest naprawde to mnie nie interesi bo mi sie nie podoba ani mnie nie interesuje. i zgdzam sie z luxuria ze jest personifikacja grzechow tak wyglada pewnie Ewa w raju Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 09:58 pszczolaasia napisała: > mnie to tam wali co ona mowi u Kuby Wojewodzkiego ktory nie robi , umowmy sie, > programu bą tą jem bułkę przez bibułkę tylko program dla mas.. dziewczyna sie > wpasowala w klimat. Taaaa, a występujący przed nią paranienormalni nie wpasowali się w klimat bo gadali dowcipnie i z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 15:06 Grunt, zeby wyrazisci byli . A paranienormalna to chyba akurat Luxuria byla . Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:00 Oglądanie takich wypocin nie męczy Twojego intelektu? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:08 męczy, ale każdy musi nieść swój krzyż Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 09:45 Witam Nie chce mi się odsłuchiwać głupot. Ale dziewczyna jest niebiańsko/szatańsko piękna. I fajną ma ksywę;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 10:15 Myślałam, że to marka samochodu Mąż wiedział kto to jest. Znaczy ładna Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 11:22 panie, ktore pieja, nie obrazcie sie, ale dziewczyna wyglada pospolicie. typowa "dziewczyna do wziecia" na ulicy tysiac piekniejszych nie jest brzydka, ale tez nie jest piekna. jako fotomodelka, po prostu zrobiona, krepa, krotka twarz, na prawde czym tutaj sie zachwycac? nie ma nic do pwiedzenia, za to chetnie pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 11:28 moim zdaniem jako fotomodelka jest fenomenalna, bo ma bardzo plastyczną i intrygującą twarz Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 11:34 dodaj sobie tone makeupu i obróbke, kazda bedzie intrygujaca zdjecie "z wojewodziego" mowi wszystko. zreszta, juz napompowana, wiec ciezko ocenic jej naturalny wyglad jak wiekszosci narybku celebryckiego obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 12:23 Ale pierdzielisz farmazony, sorry - nie "każda". Ja rozumiem, że nie każdemu jej typ urodu spasuje, ale bzdetów w rodzaju "pełno takich na ulicach, wystarczy pomalować" nie zniesę. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 12:28 nie jest pełno? to jakimi ulicami ty chadzasz nawet dzisiaj, w biurowej kuchni widziałam ładniejsza i tutaj wcale nie chodzi o moj gust, tylko o regularnosc rysów, figurę, błysk w oku Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 13:03 bez "scenicznego" mejkapu jest rownie ładna. mialam przyjemnosc widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 13:08 na prawde nie razi was taka sztucznosc w wieku 18 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 13:37 jeny. dziewczyna chce robic kariere. chce zeby o niej slyszano. slychac? slychac. nie mnie to oceniac jaki poziom intelektuany soba reprezentuje bo mi jest to obojetne. jest mloda, jest durna ma prawo do bledow. nawet glupich. znam wielu ktorzy byli durni (robili/smy takie glupoty ze jak sobie mysle ze moje dzieci moglyby na takie pomysly wpasc to juz mi slabo) i wyrosli/smy. proste. oczywiscie ze nawet wtedy kiedy ja chodzilam do szkoly czyli w zeszlym millenium byli ludzie i tacy ktorzy studiowali dziela wybrane m.s. curie (osobiscie wolalam tolkiena i sienkiewicza) i tacy co byli bą tą a wyrosli na bydlakow niewąskich. i co z tego? jakie wy jestescie czasem nadete to szkoda gadac...jak takie matrony pomimo wszystko uwazam ze jest piekna dziewczyna. howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 13:41 fakt miałą by szanse w konkursie miss botox nastolatek, ale co z tego? moze jestem nadeta, ale dla mnie to nie jest zadna wyjatkowa uroda, pewnie dziewczyna inwestuje w wyglad i sie podrasowywuje, takie prawa show biznesu, ale o pieknosci bym tutaj nie mowila, jest medialna, zrobiona do bólu, ale nie piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 13:48 to bedziemy sie w tej kwestii pieknie roznic Kietka Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 15:03 pszczolaasia napisała: > jeny. dziewczyna chce robic kariere. chce zeby o niej slyszano. > slychac? slychac. No właśnie o tym mówię, doszliśmy do punktu, że najważniejsze jest jak o kimś "słychać" jak z tego "słyszenia" robi się znany, jak z tego że robi się znany dostaje "kasę", jak ludzie go podziwiają, bo najważniejsze "w łatwy sposób zrobić kasę". Na prawdę cieszę się, że tylu ludziom odpowiada bezrefleksyjny pusty świat, gdzie autorytetem i idolem stają się ludzie, którzy nic nie potrafią, nic ciekawego nie mówią, im bardziej są pyskaci i bezczelni tym bardziej to imponuje - w sumie przecież w Polsce sławę zdobyła i Doda (choć ta chociaż ma głos) i Rutowicz i Siwiec i Grycanki, więc mnie jakoś pani Luxeria nie dziwi, ale zrozumcie, że nie każdy będzie się zachwycał kimś tylko dlatego, że ten jest znany i zarabia kasę. I nie chodzi tu o zazdrość, choć powoli sądzę, że ta prosta prawda nie dociera, w końcu tacy idole jacy ich wielbiciele. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 15:20 > I nie chodzi tu o zazdrość, choć powoli sądzę, że ta prosta prawda nie dociera, > w końcu tacy idole jacy ich wielbiciele. > Na prawdę cieszę się, że tylu ludziom odpowiada bezrefleksyjny pusty świat, gdz > ie autorytetem i idolem stają się ludzie, którzy nic nie potrafią, nic ciekaweg > o nie mówią, im bardziej są pyskaci i bezczelni tym bardziej to imponuje taktaktak. lepiej ci? > No właśnie o tym mówię, doszliśmy do punktu, że najważniejsze jest jak o kimś " > słychać" jak z tego "słyszenia" robi się znany, jak z tego że robi się znany do > staje "kasę", jak ludzie go podziwiają, bo najważniejsze "w łatwy sposób zrobić > kasę". jest skuteczna? jest. pytanie jest do jakiego grona odbiorcow chce trafic. do ciebie nie trafia bo cie najwyrazniej trafia ze ona do kogos trafia powiem Ci w tajemnicy ze do mnie nie trafia bo mnie malo rownież intetesuje co ona ma do powiedzenia u kuby w. malo mnie interesuje w ogole Kuba W i jego program bo osobiscie wole obejrzec w telewizji zapraszam do stolu na bbc zebys juz tak mogla sobie pojezdzic na mnie ze nie dosc ze pustak to i garkotluk spoko loko ale tego szumu ktory sie zrobil nie sposob nie zauwazyc. i powiem szczerze ze mnie rozbawila. ironicznie calkiem mnie dziewczę rozbawilo. nie zaimponowala jak bylas uprzejma zasugerowac tylko rozbawila . a jesli chodzi o kase to wiesz. ja pracuje zeby zarabiac kase. nie dla fanu, nie dla przyjemnosci tylko dla kasy. jesli ty masz inaczej to gratuluje. wiekszosc ludzi pracuje dla kasy- po prostu. nie ma tu zadnej ideologii. inna sprawa jest to ze swoja robote lubie ale nie pracuje w niej za "lubie cie" tylko za kase. wracajac do meritum. po raz ostatni stwierdzam ze MI sie jej uroda podoba. jej zachowanie u wojewodzkiego odbieram jako chec wypromowania sie. jestem pewna ze lepsze wrazenie zrobilaby gdyby przyszla w okularach na nosie i encyklopedia brytanica pod pacha ale smiem twierdzic ze wtedy by zaproszenia nie dostala. Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 15:33 pszczolaasia napisała: > taktaktak. lepiej ci? > jest skuteczna? jest. pytanie jest do jakiego grona odbiorcow chce trafic. do c > iebie nie trafia bo cie najwyrazniej trafia ze ona do kogos trafia No właśnie o tym piszę. W koło Macieju "zazdrościsz, lepiej ci, trafia cię". Wiesz co tak na prawdę - ani nie trafia, ani nie zazdroszczę - po prostu mnie to nudzi. 80% wypowiedzi jest w stylu takim jak twoja, to się robi nużące Do tego bezrefleksyjna papka zalewa wszystko, telewizję, radio, prasę i internet. Teksty piosenek w rodzaju "kocham cieeeee, ty mnie nieeee, widzi w mych oku łzeeee" też mnie nudzą a wręcz irytują głupotą. No tak już mam, lubię choć minimum wysiłku intelektualnego, lubię coś co mnie zaciekawi, zaintryguje, a nie będzie zgraną płytą w rodzaju "lepiej ci", "dowartościowałaś się", "zazdrościsz", "wiadomo, że każda e-matka ładniejsza ha, ha ,ha". Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 16:38 ale ja nie pisalam nic ani o twojej ani o swojej urodzie. wiec nie do mnie te slowa ani o zazdrosci tylko widze ze cie trafia skoro tyle dyskutujesz na temat ktory cie nudzi. bo mnie bawi ta nagonka. co do 80% wypowiedzi taka jak moja- wiekszosci nie czytalam ale z tego co czytalam to znaczna wiekszosc wlasnie sobie na niej jezdzi. i na zdrowie. maja w koncu prawo jak i ja mam prawo bronic mozliwosci robienia przez mlodych glupstw. bo jak rozumiem niektorzy od wczesnego dziecinstwa jest super hiper ekstra. ja nie bylam i wyroslam. mimo to nie jestem powazna matrona i nigdy nie bede. nie bede tez nigdy miala kija w dupie. a tej piosenki nie slyszalam nie slucham disko polo. za to moja corka na okolo slucha donatana i cleo oraz britney spers z filmu i smerfach a latem moja corcia tanczyla do ona tanczy dla mnie. coz zrobic. tak ma..ale jestem dziwnie spokojna ze wyrosnie bo mamusia tez sluchala shitu jak byla mala (irena santor i modern talking)a teraz lubi bardziej ambitna muzyke i zdraza jej sie nawet do pearl jam z mezem zatanczyc. dobra. ja cie nie obrazam, ty mnie tez, podyskutowalysmy sobie i ten tego. ustalmy sobie ze bedziemy sie pieknie roznic. powtarzam sie normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 16:43 A to jak się "nie lubi" luxuri to ma się kij w tyłku? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 16:46 > modern talking Kurka, jak mialam 12 lat to bylam w nich zakochana. Wstyd przyznac Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 16:53 > No właśnie o tym piszę. W koło Macieju "zazdrościsz, lepiej ci, trafia cię". to jest bardzo podobne do sytuacji, gdy - jesli ktos sie nie smieje z kiepskich dowcipow - to "nie ma poczucia humoru" Odpowiedz Link Zgłoś
falka_85 Re: Luxuria Astaroth 26.03.14, 00:07 100% racji. Im coś jest bardziej wulgarne, bezczelne, krzykliwe tym popularniejsze. Nie wiem czy mam pecha czy co, ale gdzieżby to jakaś "gwiazda" miała opowiadać o swojej działalności artystycznej, planach twórczych itd. przecież wystarczy parę przekleństw, malutki "wyciek" na temat rozwodu, fotka z dziećmi, bijatyka w klubie, cycek na wierzchu i jest popularność. A tłuszcza się podnieca wózkiem Cichopek, rozwodem Perfekcyjnej Pani Domu czy poziomem żartów Wojewódzki / Figurski. Ad rem: w tym teledysku dziewczyna wygląda moim zdaniem rewelacyjnie (chociaż, jak się okazuje, na kilka lat więcej niż w rzeczywistości). Ale w tym talk-show? Jakby nie napisali pod zdjęciami / filmami o kogo chodzi to w życiu bym nie zgadła, że to ona, bo wyglądała zwyczajnie źle. No a odzywać się zwyczajnie nie powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 12:09 Przypomina mi moją najstarszą siostrę za młodu. Miała piękne czarne włosy, szare oczy, wystające kości policzkowe, duże usta. Zgrabniejsza i szczuplejsza od Kamili bardziej wdzięczna. Bardzo interesujący typ urody, zawsze mnie zachwycał. Ogólnie ładna dziewczyna ale niech schudnie jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 14:43 kkalipso napisała: > Ogólnie ładna dziewczyna ale niech schudnie jak najszybciej. Bo? Nie spelnia surowych kryteriow estetycznych ematki? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 15:50 Bo to ematka wymyśliła jak powinna wyglądać młoda dziewczyna zaczynająca karierę w szołbiznesie. Za pierwszym razem oceniłam tylko po teledysku i wyguglanych fotkach. Teraz po obejrzeniu kilku wywiadów czar prysnął już mi się nie podoba. Nie wiem co jej się stało czy przyczyną jest tylko te kilka dodatkowych kg. ale dla mnie to zupełnie inna dziewczyna. Szkoda. Miejmy nadzieję, że "szkoda" jest odwracalna i wróci do dawnego wyglądu, czego życzę bo zawsze mi szkoda jak piękne kobiety z różnych przyczyn tracą urok. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 16:10 kkalipso napisała: > Bo to ematka wymyśliła jak powinna wyglądać młoda dziewczyna zaczynająca karier > ę w szołbiznesie. nie- ematka wyraziła swoje zdanie na ten temat, do którego ma prawo Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Luxuria Astaroth 25.03.14, 14:00 Eeee tam przytyła. Nadwaga rzecz nabyta, można zrzucić, ale że w wieku 19 lat potraktowała sobie twarz botoksem już fajne nie jest. Zbrzydła przez to okropnie. Górna warga jej masakrycznie odstaje, wygląda jak pobita. No i te napompowane policzki... szkoda prądu. W teledyski Donatana, gdzie wystąpiła jeszcze naturalna, jest piękną kobietą, taką co to bym jej z łóżka nie wyrzuciła A że oczy tęsknią za inteligencją? Nie ona jedna Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Luxuria Astaroth 26.03.14, 07:39 Przeczytałam ponad połowę wątku i lekko się zdziwiłam podejściem niektórych forumowiczek - jak krytykujesz, to na pewno zazdrościsz albo Twój mąż by na nią poleciał. Doprawdy? Mnie się akurat dziewczyna podoba, ale wyobrażam sobie, że są ludzie (nawet panowie!), których ten typ urody nie powala. Nie ma osoby, która podobałaby się wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś