Dodaj do ulubionych

TWD final (spojlery :P)

01.04.14, 21:57
aaaa kanibale big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

kiedy bedzie nowy sezon ?
myslicie ze zabija glenna ?big_grin
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: TWD final (spojlery :P) 01.04.14, 22:02
      Pewnie w październiku.

Czemu akurat Glenna? Bo Megi to paskuda, interesuje ją tylko los chłopa i nigdy nie wspomina młodszej siostry, która gdzieś tam jest? big_grin
      • rhaenyra Re: TWD final (spojlery :P) 01.04.14, 22:10
        www.youtube.com/watch?v=_6WrmTRzH3o
        chociaz serial w sumie inny jest niz komiks
        • sueellen Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 15:18
          Oni w serialu zabijają
          - złych (np Shane, Gubernator, Marle)
          - irytujacych (Lori, Andrea)
          - mało poznanych (różne postaci drugoplanowe)
          - niezaradnych (za młodych, za starych, kulawych - Sofia, Dale, Harshel, dziewczynki od Carol)

Kolejna do odstrzału moim zdaniem jest Judith a za nia Tyreese, Sasza i ten co był z Sasza i Meg

No, chyba ze wezmą nas z zaskoczenia i załatwia kogos z głownych bohaterów a na jego miejsce wstawia nowego - tak jak Michonne zastapiła Andree. Beth mogłaby juz nie wrócic.
    • deelandra Re: TWD final (spojlery :P) 02.04.14, 08:09
      No kanibale, jak się spodziewałam, pewnie ten stek powitalny też był z poprzednich witanych.
      Glenna powinni zatłuc, w końcu już dawno nie zatłukli nikogo pierwszoplanowego.
      Nowy sezon - październik 2014 - jak znam życie to koniec października.
      Ja się zastanawiam czy Beth gwizdnęli z tego dobrego obozu czy ekipa Negana? (ciągle liczę na to, że Negan się pojawi, no musi!)
      • andziulec Re: TWD final (spojlery :P) 08.04.14, 13:46
        12 października premiera.
    • aneta-skarpeta Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 08:54
      a mnie zasanawia jedno
      czemu nikt nie przycisnie doktorka- skutecznie- zeby wreszcie powiedział, to co wie ( niby-wie)

przeciez to duza fajtłapa i możnaby go zmusić

bo dziwne jest, że NIKT nie drąży tematu
    • sueellen Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 12:12
      Cholewcia, serio nie zauważyłam, że to kanibale. No nie zauważyłam. Muszę jeszcze raz włączyć ten odcinek bo coś mi umknęło. W którym momencie to wyszło? Ale zgadzałoby sie. Chcą ściągnąć ludzi w celach konsumpcyjnych tongue_out
      • deelandra Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 12:24
        W momencie, kiedy ich przeganiali jak stado owiec po obozie widać za płotem taką stertę ludzkich kości ślicznie obraną z mięsa i podrobów.
        • sueellen Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 12:35
          Obejrzałam drugi raz i zadnych kości nie widziałam sad Ani ludzkich ani innych. I o co chodziło z tym zegarkiem i poncho?
          • sueellen Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 12:38
            ok, dobra już zobaczyłam świeżo obrane kości, ale nie wpadłabym na to, że to ludzkie, gdyby nie krzyki z kontenerów.
            • sueellen Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 12:41
              dziwne też mi się wydało, że ich od razu nie rozbroili i nie próbowali zagonić do wagonu tylko wpierw zaproponowali wyżerkę? Poza tym obok wagonu był karton po mleku w proszku - pierwsze co mi przyszło do głowy, to że Carol, Tyreese i Judith juz tam są.
              • deelandra Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 13:19
                Bo żarcie było przyprawione jakimś świństwem, by se zasnęli po przekąsce i obyłoby się bez latania po obozie.
                • sueellen Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 13:46
                  aaaaaa, sama na to wpadłas czy tak było w komiksie?
                  • deelandra Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 14:45
                    wpadłam big_grin
                    W komiksie to było zupełnie inaczej.
                • aneta-skarpeta a to??? 06.04.14, 14:06
                  jestem generalnie ciekawa, bo oni chyba będą ciąć ich na żywca? żeby nie zatruć mięsa?

i sama tego nie wymyśliłam, że pamiętać jak samuraj z carlem weszli do domu, w którym były dziwne przerazające obrazy i w pokoju dzieciecym poukładane były martwe ciala rodziny?
                  https://media.comicbook.com/wp-content/uploads/2014/03/sunflower-painting.png

chyba jest to nawiązanie do terminusa- tak się fani dopatrzyli
                  https://media.comicbook.com/wp-content/uploads/2014/03/terminus-painting-e1395646576969.jpg

https://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/318/files/2014/03/The-Walking-Dead-Us-Terminus-sign1.jpg
                  https://media.comicbook.com/wp-content/uploads/2014/03/sunflower-painting.png
                  • sueellen Re: a to??? 06.04.14, 14:17
                    matko i córko, ależ Ty masz oko!

A mieso przeciez i tak zatrute jeszcze za życia- w pierwszym sezonie w instytucie badan nad chorobami czy jak go tam zwali zbadano im krew i wszyscy byli zarażeni - po śmierci staną się zombiakami.
                    • aneta-skarpeta Re: a to??? 06.04.14, 14:24
                      no własnie z tymy zatruciem to wiem i nie umiem sobie tego przełożyć na kotlety

ps, to nie ja mam oko, tylko fani TWD na filmwebie, ale dziękujębig_grin
                      • sueellen Re: a to??? 06.04.14, 14:33
                        No chyba, że mięsko jest zdatne jeśli nie dojdzie do przemiany?
                        No nic, zgłodnialam. Chyba sobie coś usmażę tongue_out
          • andziulec Re: TWD final (spojlery :P) 08.04.14, 13:48
            zegarek Glenna, który dostał od Hershella. Poncho Maggie.
    • melmire Re: TWD final (spojlery :P) 06.04.14, 14:31
      Wszyscy powinni zginac, bo sa chorzy na galopujaca glupote i naiwnosc smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka