melancho_lia Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 10:36 W pierwszej chwili myślałam, ze to w pasie to różaniec... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 10:40 No właśnie chciałam zaproponować, żeby to zdjąć, bo jakoś mnisio się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 10:40 Zlote? Bardzo delikatne? Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp bo tak sobie wymyśliłam, 06.05.14, 10:48 że ten różaniec zastąpię takim pasem: i w zasadzie to bedzie cała ozdoba, nic więcej nie będę zakładać. a to na wesele oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: bo tak sobie wymyśliłam, 06.05.14, 10:49 Do tego to buty w każdym kolorze z tego paska. I nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: bo tak sobie wymyśliłam, 06.05.14, 10:49 pomysł niezły ale coś mi kolorystyka nie pasuje- ten pas to bardziej do odcieni zieleni/pomarańczu niż takiego łososia jak na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
bambzgrozja Re: bo tak sobie wymyśliłam, 06.05.14, 12:12 Pasek strasznie tandetny. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 10:42 Buty ecru czy inne nude. Di tego czegos w pasie nie pasuje żadna bizuteria. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 10:48 to coś z pasa trzeba wywalić. jesli to jest sukienka na wesele to jak sie autorka okręci dynamicznie to moze przywalić komuś tym paskiem. Pasek straszny. ale jesli nie da sie go odczepić to ja bym założyła malutenkie perełki w uszy i juz. koniec. ewentualnie jakiś ładny złoty zegarek. buty jednak mimo wszystko eleganckie czarne szpilki, klasyczne. i malutenka torebka do ręki Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 10:50 Oj, nie czarne. za cięzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 11:01 Też mi się wydaje, że nude lepiej, w czarnych stopy będą jak odcięte. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 11:00 Kolczyki ewentualnie. I bardzo prosta kopertówka. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 10:51 To zależy jaki chcesz efekt osiągnąć. Możesz zdjąć te koraliki w pasie, dodać buty nude i taką torebkę. Ewentualnie jakieś złote dodatki. Albo pójść w kolory i dodać np. miętowe szpilki i cytynowo-limonkową torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Jazda taki pasek 06.05.14, 11:09 Pasek fest. Żby tylko "nie gasił" sukni, bo mało w nim koloru sukni. Ale może to kwestia zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Jazda taki pasek 06.05.14, 11:15 jakoś muszę wcisnąć mięte, niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Jazda taki pasek 06.05.14, 11:29 A to nie jest naszyjnik? Ja bym się zastanowiła nad tym "sutaszem". Toto ze spodniej strony ma chyba filc. Jak zalożysz to na tę sukienkę, to przy tańcach-wygibańcach, raz, że będzie się przesuwać, dwa, że będzie grzało, możesz się pocić. A nie wiadomo czy materiał pod wpływem potu nie będzie zmieniał koloru. Buty wybrałabym klasyczne szpilki, a nie gladiatorki. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Jazda taki pasek 06.05.14, 11:32 chyba za ciężkie będą do żorżetowej sukienki. Co to ozdoby to niekoniecznie, te elementy są ze sobą zszyte, nie naszyta Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Jazda taki pasek 06.05.14, 11:35 Ja wiem ze to jest zszyte, ale zwykle jeszcze calosc od spodu ma podszycie. Klasyczne szpilki, ale bez pięt na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Jazda taki pasek 06.05.14, 12:06 Skąd ten pas? takie sutaszowe cudo musi majątek kosztować Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jazda taki pasek 06.05.14, 16:11 Mam identyczne czerwone buty. Ładna sukienka, aż się prosi o jakiś mocny akcent, kontrast żeby za mdło nie wyszło. Naszyjnik jest piękny podejrzewam, że pasuje idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Jazda taki pasek 06.05.14, 16:41 rozumiem, że pasek dopiero będziesz miała robiony? tez kolorystycznie wg mnie nie zagra- jest zbyt intensywny, a sukienka ma delikatny kolor a połączenie w sutaszu koloru sukienki- np mocniejszy odcien + turkus? widzę bardziej takie kolory Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Co do tej sukienki, dodatki? 06.05.14, 12:20 ten pasek nie pasuje do takiej sukienki. ja, gdy nie mam koncepcji szukam pod hasłem "suknie/sukienki czerwony dywan" i zawsze wychodzi mi to na dobre zycze udanej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś