Dodaj do ulubionych

kandydaci... załamałam się

06.05.14, 21:40
wiadomosci.onet.pl/kraj/wpadka-jedrzejczak-i-zurawskiego-na-pytania-o-ue-odpowiadaja-nie-wiem/s2dwn
niech ktoś mi powie, dlaczego znani ludzie, którzy coś sensownego w życiu osiągnęli robią z siebie pośmiewisko? Specjalnie nie wrzucam różnego rodzaju spotów p. Iksińskiej z Koziej Wólki, ponieważ nie znam osoby, nie wiem, co sobą reprezentuje, może się zdarzyć, że nic,
ale p. Jędrzejczak? No w imię czego... Oświećcie mnie, gdzie są poważni kandydaci?
Obserwuj wątek
    • wielkafuria Re: kandydaci... załamałam się 06.05.14, 21:50
      ktos im zrobił wode z mózgu, proste. mówie o prawdziwej wodzie z mózgu. oni uwierzyli w to ze maja misję. ze społeczenstwo ich potrzebuje.

ps. matko, jak koles z 10 na eurowizji fałszuje tragicznie...
      • aqua48 Re: kandydaci... załamałam się 06.05.14, 22:17
        wielkafuria napisał(a):

> ktos im zrobił wode z mózgu, proste. mówie o prawdziwej wodzie z mózgu. oni uwi
        > erzyli w to ze maja misję. ze społeczenstwo ich potrzebuje.

Naiwna jesteś. Oni uwierzyli w to, że na koszt państwa parę lat posiedzą sobie za granicą nic specjalnego nie robiąc...
        • wielkafuria Re: kandydaci... załamałam się 06.05.14, 22:35
          ale oni kase mają.
          mysle ze ktos im wmowił ze maja misje. inaczej Adamek by takich glupot publicznie nie gadał
          • minerallna Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 02:20
            Kasy nigdy dość. A potem emeryturka, jeśli się nie mylę to parę lat polatają do Brux a potem świadczenia gwarantowane.
            A dla takiej perspektywy widać można z siebie zrobić durnia, a raczej już nim być sad
      • gretchen184 Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 06:23
        wielkafuria napisał(a):

>
        > ps. matko, jak koles z 10 na eurowizji fałszuje tragicznie...

piszesz o tym grubym facecie? fałszował aż huczało big_grin
        • wielkafuria Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 08:46
          noooo, ja akurat na niego trafiłam podczas przełączania kanałów i że tak powiem zatrzymałam sie smile tak fałszował ze az chcialam to zobaczyc do konca smile w naszych talent show nawet nie przeszedłby 1szych eliminacji smile
          ciekawe na jakiej podstawie są wybierani smile
          zreszta u nas nie lepiej smile
    • yeerba Re: kandydaci... załamałam się 06.05.14, 23:00
      masakra...

Jędrzejczak brzmiała JAKBY została wezwana do tablicy i pitoliła jak potłuczona...
      Gorzej, że taka Otylia znajdzie elektorat, bo jej nazwisko "się kojarzy" a niektórzy właśnie tak głosują.
      • menodo Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 00:35
        Ale Otylia nie wejdzie ( jest nr 2 na liście) - ona ma tylko przyciągnąć swoich fanów po to, aby na europosła mógł się załapać nr 1 na liście czyli były min. Rostowski "z Bydgoszczu".
        Podobnie jest innymi znanymi i lubianymi buziami na listach wyborczych, niekoniecznie PO.
    • deelandra Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 07:23
      Otylia nigdy nie była za mądra, póki siedziała w wodzie to okej, jak otwierała buzię to masakra.
      A tego, że zamordowała brata to ja tej pani nie zapomnę.
      Żurawski też jakoś nigdy intelektem nie błysnął, poglądy na poziomie licealisty, też mnie nie zaskoczył.
      • echtom Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 08:17
        Zawsze uważałam za niesprawiedliwe, że od sportowców wymaga się intelektu, a od intelektualistów nie wymaga się usportowienia wink Zgadzam się natomiast, że sportowcy po zakończeniu kariery powinni się zająć czymś, na czym znają się lepiej niż na polityce.
        • deelandra Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 08:46
          Ależ tam, ja nie wymagam intelektu od sportowca tylko od przyszłej/niedoszłej reprezentacji Polski w PE.
    • atteilow Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 07:37
      A słyszałyście Adamka, ten jego bogoojczyźniany bełkot, przebil wszystkich, ma zapędy dyktatorskie.
    • melancho_lia Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 07:41
      Teraz się obudziłaś?
      Ja jeszcze nie widziałam poważnych polityków...
    • tonik777 Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 08:00
      Myślę, że w imię kasy. Kariera sportowa nie trwa wiecznie. Wręcz trwa bardzo krótko. Trzeba coś potem ze sobą zrobić.
    • oqoq74 Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 08:14
      Pisałam już w innym miejscu.
      Tak samo jest z kandydatami do rad gmin, czy do sejmu. Ludzie idą do wyborów w oparciu o swoją popularność. Gorsze jest to, że na tej samej podstawie są wybierani.
    • sueellen Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 09:20
      co ma Kioto do UE? To umowa międzynarodowa w której brały udział kraje spoza UE a nie tylko wewnątrzunijna. Oczywiście miała swoje następstwa w decyzjach KE ale trzeba było spytać o któryś z traktatów. Nie uważam, aby wszyscy kandydaci musieli znać wszystkie umowy , konwencje i protokoły podpisywane na przestrzeni 25 lat na całym swiecie,..
      • ichi51e Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 09:44
        Ja jestem kompletnym ciemniakiem ale akurat o tym chyba kazdy slyszal? Na pewno kazdy kto interesuje sie ochrona srodowiska.
        • sueellen Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 09:58
          Ni widziałam filmiku, bo mi się nie otwiera... i nie wiem konkretnie jak brzmiało pytanie? Czy rozmawiali w sprawie efektu cieplarnianego i prowadząca zahaczyła temat? Bo mam wrażenie ze było "od czapy" jak na egzaminie np w którym roku ratfyfikowano protokół z Kioto?

Słyszał każdy o konwencji UN w sprawie klimatu, ale w Kioto to tylko protokól. Ok, polityk powienien mieć wiedzę z historii najnowszej ale czy musi pamiętać wszystkie daty i postanowienia? Gdyby poległa na traktacie nicejskim to faktycznie byłaby skreslona, ale na KIoto?
    • karola1008 Re: kandydaci... załamałam się 07.05.14, 09:29
      Rozumiem, że można mieć głupie poglądy, rozumiem, że można uważać, że ma się misję, albo zwyczajnie lecieć na kasę. Ale, no żesz kurde, nie mieć pojęcia o instytucjach UE, gdy się kandyduje do jednej z nich - to jest dla mnie zupełnie niezrozmiałe. To jest głupota i skrajne lenistwo. Toż wystarczy cioci Wikipedii zapytać, jak rany.
    • kalina.marianek dno 07.05.14, 09:58
      Adamek reprezentuje jakiś ultrakatoli, chce Jezusa wprowadzać do UE. Chyba jednak doznał trwałego uszkodzenia mózgu podczas kariery.

Byle do żłoba to takie polskie.
    • ruda_owca Re: kandydaci... załamałam się 09.05.14, 16:40
      W imie tego, ze moga, czy ludzie ktorzy na nich zaglosuja sa w czymkolwiek od nich lepsi?
      Frajerami by byli, gdyby przegapili taka okazje.
      • marzenka61 Re: kandydaci... załamałam się 09.05.14, 16:52
        Zainteresowałam się pobieżnie tą Otylią i naprawdę po dziewczynie nie ma sie czego spodziewać...
        Chociażby akcja z tym bratem, którego de facto zabiła - tutaj żałuje, płacze, a w sądzie odwoływała się od karty w zawieszeniu - chyba rocznej, by potem i tak dostać, tylko 8 miesięczną. Jest wiec dosyć butna. Podobnie z olimpiadą czy innymi światowymi zawodami na które pojechała w kiepskiej formie, zajmując ostatnie miejsce.. Przeceniła sie, czy jak..?
        Nie wiem kto jej co wmawia, ale myślę, ze trzeba mieć tupet, żeby iść po to, by iść. Dziewczyna nawet porządnej szkoły nie skończyła, bodajże AWF, wiec z czym do ludzi.. Dlatego w jej wypadku to nie była kompromitacja, a raczej norma. Widocznie tylko pływać potrafi.
        Podobne chamstwo sobą reprezentuje jak Janowicz..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka