Dodaj do ulubionych

Botki latem

11.05.14, 11:41
Dorwałam wiosną bardzo wygodne botki, ta wygoda zachęca mnie, by nosic je poza sezonem wiosennym, np i latem.
Widzialam wiele stylizacji z podobnym obuwiem zakladanym do sukienek, nawet takich zwiewnych.
Tylko ja nie mam wieku tych modeleksmile
Figura ok, ale młódką nie jestem.
Czy wypada nosić się inaczej niż stateczne niewiastyw moim wieku?smile
Nie mam na myśli skrajnego mini!, tylko te butttttttttttyyyyy smile
Obserwuj wątek
    • asia_i_p Re: Botki latem 11.05.14, 11:44
      Wypada jak najbardziej, to chyba nawet całkiem modne, ale nie będziesz cierpiała?
      • aquella Re: Botki latem 11.05.14, 11:53
        nie sądzę, żeby botki bez palców na szpilce były stworzone dla cierpiętnic, wręcz przeciwnie
        • asia_i_p Re: Botki latem 11.05.14, 11:56
          Ale myślisz, że te botki, które nosiła wiosną, są bez palców? A w pełni zabudowanych przy 30 stopniach ja bym cierpiała.
          • aquella Re: Botki latem 11.05.14, 12:00
            wiosną 30stopni to może było 15lat temu
            przy takim wygwizdowie nawet jak jest to niby 25stopni to spokojnie cienkie botki można nosić
            • lauren6 Re: Botki latem 11.05.14, 12:37
              Jak taki wygwizdów to cienka sukienka odpada.
              • aquella Re: Botki latem 11.05.14, 17:35
                niekoniecznie, pasuje do żakietu, skórzanej kurteczki

• marzeka1 Re: Botki latem 11.05.14, 11:56
      Mnie nieodmiennie botki/kozaczki przewiewne latem kojarzą się, wybacz, ze śmierdzącymi i zapoconymi nogami.
      Widziałam naprawdę ładne stylizacje z takimi botkami, ale co zrobię, jak tak mi się to kojarzy?
      • bei Re: Botki latem 11.05.14, 12:18
        Botki zabudowane, w upały chyba odpadną, chyba, ze znajdę jeszcze jakieś płócienne, takie w stylu safari...
        • mid.week Re: Botki latem 11.05.14, 13:24
          o jak już znajdziesz to bardzo ładnie cię proszę o podzielenie się info gdzie takie cudą można dostać wink
    • beliska Re: Botki latem 11.05.14, 13:44
      A co ma wiek modelek do botków?
      Nie jestem w wieku modelek, ubieram się tak, że botki wręcz muszą być obowiązkową częścią stroju i noszę cały czas-na razie wiosenne. Kocham je za mega wygodę i nie tylko. Szukam ciekawych stricte letnich, ale nie jest łatwo znaleźć coś fajnego. W upały nie będę zakładać, w mniej gorące letnie dni jak najbardziej. Jak już upoluję coś fajnegosmile Za linki byłabym wdzięcznabig_grin

• nenia1 Re: Botki latem 11.05.14, 14:16
      Wypada, wypada, w zeszłym roku byłam w maju w Holandii i 3/4 pań w różnym wieku chodziło w wysokich botkach, przynajmniej w okolicach Morza Północnego.
      • eo_n Re: Botki latem 11.05.14, 15:18
        Jak ja lubię takie buty - noszę bez względu na porę roku. I od kilku lat nawet nie wzbudzam sensacji wink
        Przecież to kwestia ocieplenia - cieniutka skórka nie grzeje jakoś szczególnie.
        Dziwne jest dla mnie podejście, że jak nut za kostkę, to zaraz zimowy.
        • eo_n Re: Botki latem 11.05.14, 15:19
          but oczywiście

• blond_suflerka Re: Botki latem 11.05.14, 17:38
            Pokażenie mnie takie botki? Bo chyba nie wiem o czym mowa.
            • miruka Re: Botki latem 12.05.14, 19:33
              Botki na polskie lato super u nas albo upał albo 9 stopni zaledwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka