Szokujące, nie? Pamiętam ten teledysk

W sumie trudno orzec, czy to dobry trend, bo jednak nie ma co ściemniać - lubimy rzeczy (i ludzi) ładnych lub przynajmniej miłych dla oka, boimy się inności, deformacji, reakcja obronna jest jak najbardziej naturalna. W podobnych wypadkach włącza się u mnie swoista przekora, im bardziej ktoś taki jest gnojony, obrażany i wyśmiewany tym bardziej mam ochotę go bronić. Conchita w sumie latała mi koło pióra, ale ogólnonarodowa histeria jaka się rozpętała wokół tego kolesia sprawiła, że zapałałam do niego ogromną sympatią

btw, nie moge patrzeć na te wszechoobecne "baby z brodą", to jest MĘZCZYZNA do diaska. Dla większości jak widać tabu odzieżowe jest najsilniejsze, wystarczy faceta przebrać w sukienkę i pomalować, momentalnie zmienia płeć.
A wracając do Melanie szalenie podoba mi się to jej zdanie: "Nie chcę żyć w sposób w jaki inni uważają, że powinnam żyć", czyli chować się, zasłaniać i nie epatować przykrym widokiem.
www.plotek.pl/plotek/56,79592,15938382,Modelka_z_choroba_genetyczna_walczy_o_swoje_miejsce.html#TRNajCzytSST#BoxPlotek3img