Dodaj do ulubionych

40- letni facet

18.05.14, 23:07
ile wasi 40 letni mężowie/partnerzy potrzebują seksu na tydzień ? mojej koleżanki mąż ma 45 lat i chce codziennie, moim zdaniem to chyba ewenement w tym wieku . Za to mój młodszy o 5 lat ma mniejsze potrzeby, ale o tym później . A więc ?
Obserwuj wątek
    • k1k2 Re: 40- letni facet 19.05.14, 00:04
      Nie jest to ewenement. Duzo zależności tego jak długo się są zw sobą. Znam pare gdzie po 3 latach facet by chętnie codziennie, a ma ok 50. I jak partnerka chętna to on codziennie "może" czyli ani forma ani chęć nie siada. No ale to w miarę nowy związek i bez małych dzieci.
      • riki_i Re: 40- letni facet 19.05.14, 00:08
        Ja chcę i mogę codziennie, paru moich kumpli równolatków też tak ma.

Jak facet nie wykańcza się w korpo po kilkanaście godzin dziennie, nie musi niedosypiać i zwlekać się bladym świtem z wyrka, oraz nie trapią go jakieś przemożne stresy finansowo-zawodowo-rodzinne, to zazwyczaj ma tak z natury.

Oczywiście, wskazany jeszcze odpowiedni obiekt w pakiecie. wink
        • burina Re: 40- letni facet 19.05.14, 02:06
          I w ten oto dyskretny sposób dowiadujemy się:
          1. Że Riki jest bogaty mimo tego, że nie pracuje w korporacji, nikt mu nie brzęczy nad uchem i że jakąś niezłą laskę ma na podorędziu.

2. Że jeśli ktoś ma męża, jak mu się do tej pory wydawało, mniejszym libido, to w najlepszym wypadku jest odstręcającym pasztetem. Gorsze scenariusze przewidują męża fajtłapę, który nie umiał sobie relacji dom-praca ustawić tak samo idealnie jak Riki i jego kumple.

Bardzo wiele wnosząca do życia forum postać. Właśnie tego potrzebujemy w naszym miejscu relaksowania się, tudzież rozmów o osobistych sprawach: drainera, który urządza sobie zabawę czyimś kosztem oraz psuje forum sprowadzając dyskusje na boczne tory (zawsze o nim i jego kolegach).
          • karla.on Re: 40- letni facet 19.05.14, 03:04
            a ty w czym czujesz sie lepsza od Rikiego?
            Jak widac Riki podnosi samoocene wielu forumkom.
            • jola-kotka Re: 40- letni facet 19.05.14, 03:08
              40 lat to nie wiem moze za 10 lat sie dowiem. Mój 30 latek chce raz dwa razy dziennie i nie widzę w tym nie nienormalnego. Myśle ze wiek tu nie ma nic do rzeczy.
            • burina Re: 40- letni facet 19.05.14, 11:26
              W niczym, w niczym. Po prostu żal mi tego miejsca w sieci. Wystarczy spojrzeć, co takie dziadki leśne, gawędziarze-fantaści zrobiły z forum 'Kobieta', czy innymi 'S-V'. Nie wystarczy tutaj jednego gazeciarza?
    • srubokretka Re: 40- letni facet 19.05.14, 04:01
      hmm a ja myslalam, ze oni zawsze i wszedzie potrzebuja.
      Z jednym wyjatkiem, ktory unikal sexu, bo jak twierdzil na intelekt mu to zle wplywalo.
      • zlotonaiwnych Re: 40- letni facet 19.05.14, 07:12
        Moja znajoma parę lat temu wyszła po raz trzeci za mąż, za faceta starszego od niej o 26 lat. A ponieważ koleżanka nie przepada za seksem myślała, że jak ma tyle lat starszego to będzie miała w "tych sprawach" spokój. I rozczarowanie - pan, mimo że ma już 58 lat chciałby najchętniej codziennie. A ona tak bardzo tego nie lubi...
        • cocos_live Re: 40- letni facet 19.05.14, 07:49
          Maz 43 lata, raz w tygodniu w zupelnosci wystarczy, ale ok 3 razy na jedna noc, nie ma to jak maraton ...
        • antyk-acap Re: 40- letni facet 19.05.14, 07:49
          A nie prościej było zapytać czy seks lubi?
    • feel_good_inc Oj, kobity rozprawiają o mężowskich potrzebach... 19.05.14, 08:12
      ...aż się uśmiech poszerza big_grin
      Prawda wygląda tak, że każdy chce i zdecydowana większość może codziennie lub nawet częściej.
      Ino niekoniecznie z żoną. Taki lajf.
      • 3fanta Re: Oj, kobity rozprawiają o mężowskich potrzebac 19.05.14, 08:22
        Codziennie jak jest w domu bo jak jedzie w trasę to się wypości.Mnie się nie chce aż tyle raz w tygodniu wystarczyło by mi.Nie wiem jak wy ale ja mam tak,że po sexie muszę długo spać a chlopu się przeważnie przed rannym sikiem chce.Potem młoda się budzi a ja marsz do obowiązków.No ale coż chlop jak zwierzę musi bo się udusi i to niezależnie od wychowania i wykształcenia.Moj ma 44 lata
      • mwiktorianka Re: Oj, kobity rozprawiają o mężowskich potrzebac 19.05.14, 08:29
        Moim zdaniem ilość seksu nie zawsze przekłada się na wiek czy ilość lat wspólnie spędzonych, to poziom testosteronu wpływa na te sprawy, jeśli nic nie zaburza jego poziomu np. choroby, stres itp to chęci są.
        Moja koleżanka z pracy uprawia z mężem sex codziennie, a są ze sobą dobrze ponad 30 lat, oboje ok. 60-tki.
        • edelstein Re: Oj, kobity rozprawiają o mężowskich potrzebac 19.05.14, 10:37

Zaraz ematki cie zjedza,bo twierdza,ze nie mozna miec seksu codtiennie lub Pare razy dzienniebig_grin
    • terazkasia Re: 40- letni facet 19.05.14, 08:30
      Mój 43 lata, 20 lat stażu małżeńskiego. Chce (i może) codziennie, zawsze tak było, moim zdaniem nie zależy to od wieku, tylko od temperamentu.
      • olewka100procent Re: 40- letni facet 19.05.14, 08:48
        5 miesięcy temu urodziłam dziecko, ciąże przenosiłam i lekarz zalecił seks na przyspieszenie porodu, musiałam się prosić męża ( ???) bo nie był chętny. Od porodu seks był tylko 3 razy. Dziecko grzeczne, w wyglądzie mojego ciała nic się nie zmieniło , nie przytyłam, nie mam rozstępów. Nie mamy większych zmartwień, więc stres raczej odpada. Nie wiem co mu jest ...
        • feel_good_inc Re: 40- letni facet 19.05.14, 08:53
          olewka100procent napisała:
          > 5 miesięcy temu urodziłam dziecko, ciąże przenosiłam i lekarz zalecił seks na p
          > rzyspieszenie porodu, musiałam się prosić męża ( ???) bo nie był chętny. Od por
          > odu seks był tylko 3 razy. Dziecko grzeczne, w wyglądzie mojego ciała nic się n
          > ie zmieniło , nie przytyłam, nie mam rozstępów. Nie mamy większych zmartwień, w
          > ięc stres raczej odpada. Nie wiem co mu jest ...

Może mu się włączył mentalny obraz świętej matki, której penisem brukać nie należy. Wsadź mu palec w tyłek i ostro wymarszcz freda, to może mu się przestawi.
        • terazkasia Re: 40- letni facet 19.05.14, 08:57
          Ale co mówił, że dlaczego nie jest chętny? Jak on to tłumaczy?
          A w ciąży seks był? A przed ciążą jak często?
    • gazeta_mi_placi Re: 40- letni facet 19.05.14, 08:51
      Rozmawia dwóch 80 latków.

- A wiesz? Ja dalej mogę dwa razy.
      - I który raz lepszy?
      - Wydaje mi się, że ten zimą.
    • niecierpek_25 Re: 40- letni facet 19.05.14, 09:37
      Moi 50+ letni rodzice uprawiają seks codziennie.
      • antyk-acap Re: 40- letni facet 19.05.14, 10:25
        Skąd wiesz?
        • jamesonwhiskey Re: 40- letni facet 19.05.14, 12:45
          mieszkaja w jednej izbie i widzi
    • daga_j Re: 40- letni facet 19.05.14, 10:42
      Acha, to wynika, że Twój partner na 35 lat, tak? Uwierz mi, że mężczyzna aż tak się nie zmienia jak dobiega 40, więc podejrzewam, że i 45 latek jest całkiem "sprawny" i braveranu mu jeszcze nie trzeba. A mężczyzna jak sprawny, to "chce" smile Ale potrzeby i chęci to jedno, a możliwość i chęć kobiety na ich realizowanie to drugie, ja też mam na coś (nieważne na co) ochotę częściej ale bywa, że trzeba sobie odmówić i nie płakać nad tym, prawda.
      • antyk-acap Re: 40- letni facet 19.05.14, 11:12
        Na przykład torebkę?
      • edelstein Re: 40- letni facet 19.05.14, 11:23

35latek z malymi potrzebami?niespotykane dziwo.Moze maz choruje na skrzywienie kregoslupa?

"Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie?
        Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie,
        Które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja klaunie?...
        Śmiejesz się,zgadnij,kto się będzie śmiał ostatni"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka