Dodaj do ulubionych

Głupie pytanie o brzuch...

04.06.14, 10:12
Jestem ciekawa...
Czy kobiety i mężczyźni z otyłością brzuszną widzą swoje strefy intymne? Czy to jest tak samo jak z kobietą w zaawansowanej ciąży, która w pewnym momencie już nie widzi? Czy jednak jakoś ten brzuch otyłościowy można wciągnąć, zrolować, rozciągnąć na boki? smile
Obserwuj wątek
    • cosmetic.wipes Re: Głupie pytanie o brzuch... 04.06.14, 10:13
      Czy jednak jakoś ten brzuch otyłościowy można wciągnąć, zrolować, r
      > ozciągnąć na boki? smile

big_grin
      • nini6 Re: Głupie pytanie o brzuch... 04.06.14, 10:22
        ..też umarłam wyobrażając to sobie big_grin
        Można. A potem zarzucić na plecy.
        • wuika Re: Głupie pytanie o brzuch... 04.06.14, 10:26
          Za ucho zawinąć tongue_out
    • lady-z-gaga Re: Głupie pytanie o brzuch... 04.06.14, 10:27
      obawiam się, że tylko lusterko big_grin
      • magda.tyl Re: Głupie pytanie o brzuch... 04.06.14, 10:41
        Też się kiedyś zastanawiałam. Niektórzy mają te brzuchy jakieś takie miękkie, jak idą to jakoś tak się trzęsą te tłuszczyki - takim osobom to chyba jest łatwiej się schylić, ogólnie funkcjonować normalnie, bo są też brzuchaci (tak z obserwacji to raczej panowie) którzy mają te sadła takie jakieś napięte, twarde jak w 9 miesiącu ciąży na skurczu smile tym to chyba ciężko. Tak się czasem zastanawiam, jak oni żyją z tymi brzuchami, sama nie jestem modelką, fałdkę na brzuchu mam co prawda niewielką ale czasem mi jest niewygodnie, a co dopiero przy poważnej otyłości, tylko współczuć...
        • d.o.s.i.a Re: Głupie pytanie o brzuch... 05.06.14, 15:04
          U panow to nie tylko tluszcz ale rowniez tkanka laczna - stad wrazenie, ze te brzuchy maja jak pilki, twarde takie.
    • helufpi Re: Głupie pytanie o brzuch... 04.06.14, 10:46
      Z moich obserwacji, ciąża spożywcza zachowuje się niemal tak samo jak zwykła. Też na przykład ludzie otyli, żeby ukucnąć (czego unikają) muszą rozłożyć szeroko nogi. Oglądanie części intymnych to pikuś, można w lustrze, ale pielęgnacja stóp mnie zastanawia - tym bardziej, że o stopy muszą dbać zwykle bardziej niż przeciętny człowiek, ze względu na cukrzycę.
      • pederastwa Re: Głupie pytanie o brzuch... 04.06.14, 14:22
        >pielęgnacja s
        > tóp mnie zastanawia - tym bardziej, że o stopy muszą dbać zwykle bardziej niż p
        > rzeciętny człowiek, ze względu na cukrzycę.

Eee? Jakiś skrót myślowy chyba zastosowałaś. Otyłość nie jest równoznaczna z cukrzycą.
        • majenkir Re: 05.06.14, 14:54
          big_grin Helufpi mysli tak, jak 99% spoleczenstwa - jak gruby, to ma cukrzyce i jak ma cukrzyce, to gruby wink.
        • d.o.s.i.a Re: Głupie pytanie o brzuch... 05.06.14, 15:13
          Otlosc bardzo czesto prowadzi do cukrzycy, wiec niby skrot myslowy, ale jednak duzo prawdy w nim.

Nie wiedzialam tylko, ze sie jakos inaczej stopy pielegnuje w cukrzycy.
          • ina_nova Re: Głupie pytanie o brzuch... 05.06.14, 15:47
            może o to chodzi pl.wikipedia.org/wiki/Stopa_cukrzycowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka