Dodaj do ulubionych

Półkolonie

17.06.14, 10:37
Moje drogie mam zamiar posyłać pierwszy raz na półkolonię moje dziecko. Nie znam nikogo kto mógłby opowiedzieć mi o firmie, która organizuje ów półkolonie, nie mogę również doszperać się opinii innych na necie. W jaki sposób mogę sprawdzić firmę aby czuć się bezpiecznie posyłając tam moje dziecko?.
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Półkolonie 17.06.14, 14:51
      majowka1973 napisał(a):

> Moje drogie mam zamiar posyłać pierwszy raz na półkolonię moje dziecko. Nie zna
      > m nikogo kto mógłby opowiedzieć mi o firmie, która organizuje ów półkolonie, ni
      > e mogę również doszperać się opinii innych na necie. W jaki sposób mogę sprawdz
      > ić firmę aby czuć się bezpiecznie posyłając tam moje dziecko?.

Zadzwoń do kuratorium i zapytaj czy organizator zgłosił te półkolonie do kuratorium. Nie ma takiego obowiązku, ale jeśli tego nie zrobił, to ja bym tam dziecka nie posyłała.
    • taki-sobie-nick OT 15.03.22, 00:14
      Zaimek "ów" ODMIENIA SIĘ, do cholery!

Zapoznaj się z ów (OWĄ)tabelką albo przestań używać ów(OWEGO) zaimka wskazującego, bo mnie cholera bierze!

fil.ug.edu.pl/strona/15103/zaimek_ow_odmienia
      • qwirkle Re: OT 15.03.22, 08:35
        taki-sobie-nick napisała:

> Zaimek "ów" ODMIENIA SIĘ, do cholery!
        >
        > Zapoznaj się z ów (OWĄ)tabelką albo przestań używać ów(OWEGO) zaimka wskazujące
        > go, bo mnie cholera bierze!
        >
        > fil.ug.edu.pl/strona/15103/zaimek_ow_odmienia

Myślisz, że po tylu latach weźmie sobie do serca twoją poradę?
        • homohominilupus Re: OT 15.03.22, 08:45
          😆
        • taki-sobie-nick Re: OT 15.03.22, 22:55
          Znowu grasuje podrzucacz starych wątków?

No sorry, wisi wątek na samej górze, to odpowiadam...
      • 35wcieniu Re: OT 15.03.22, 08:51
        A Ty zacznij w końcu czytać, to unikniesz nerwów i pouczania osoby, która pytała o coś dekadę temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka