Dodaj do ulubionych

Hejt na Lewandowskich

26.06.14, 18:38
„Polscy Beckhamowie”, jak portale plotkarskie ochrzciły Annę i Roberta Lewandowskich, występując w kolejnych reklamach i udzielając się na portalach społecznościowych narobili sobie wrogów. „Najbardziej irytująca para”, „za bardzo epatują bogactwem”, „są wszędzie, to już przesyt” – narzekają internauci. – Rozpętało się polskie piekiełko. Zbyt dobrze im się wiedzie, by mogli być lubiani. Co innego w Niemczech – twierdzi Piotr Kasprzyk, ekspert marketingu sportowego. Narodowe sporty Polaków - hejt i trollowanie.
Obserwuj wątek
    • deelandra Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:03
      jaki lans taka reakcja
      powinni zatrudnić specjalistę od PR i przestać się notorycznie ośmieszać
      dla Niemców Lewandowski chociaż bramki strzela, w naszej reprezentacji udaje manekina
      • misterni Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 23:21
        deelandra napisał(a):

dla Niemców Lewandowski chociaż bramki strzela, w naszej reprezentacji udaje manekina

Do strzelania bramek trzeba dobrej gry zespołowej, sam strzelec choćby się dwoił i troił nie da rady.
        • deelandra Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 06:59
          Kiepskiej baletnicy...
          • deelandra Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 07:00
            A właściwie co się będziemy oszukiwac, co on się będzie wysilał w jakimś powiatowym meczyku Polski, jak sie może uszkodzić (np. naderwać ścięgno) i się nie wywiąże z kontraktu za grube miliony, i to płacone w euro
            • antyk-acap Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 07:05
              Czyli gdybyś ty dostała taki kontrakt to z miejsca go odrzucasz?
              • deelandra Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 07:10
                Absolutnie nie, ale momentalnie zmieniłabym obywatelstwo, żeby mnie po imprezach dla nieudaczników nie ciągali.
            • jamesonwhiskey Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 15:59
              Bo jak sie gra w reprezentacji to jest to wyroznienie nawet gogus ronaldo wchodzi na mecz reprezentacji z kontuzja I gra a nie sra po katach
          • misterni Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:57
            deelandra napisał(a):

Kiepskiej baletnicy...

No pewnie. Po cholerę selekcjoner. Wystarczy, że w reprezentacji będzie dobry strzelec, żeby wygrywać mecze, reszta jest nie ważna.
      • edelstein Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:31
        Tak jest..Lewandowski powinien od bronic,atakowac i jeszcze Sam sobie podawac.
        Ogladalas mecz Portugalia - Niemcy? Ronaldo bez druzyny tez bramek nie strzela. Podpowiem ci dlaczego. Pilka nozna to sport zespolowy.
        Smiesza mnie dziunie. ,ktore nie pojmuja zaleznosci gole.-praca druzyny.
    • kkalipso Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:05
      Coś w tym jest. Lewego bardzo lubię ona też jest spoko dziewczyna ale jakaś taka irytująca i mam wrażenie, że ma strasznie duży wpływ na męża. Coś na zasadzie kochanie skaczemy do zdjęcia Lewy skacze .....
      • neffi79 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:39
        kkalipso napisała:
        ale jakaś tak
        > a irytująca i mam wrażenie, że ma strasznie duży wpływ na męża. Coś na zasadzie
        > kochanie skaczemy do zdjęcia Lewy skacze .....

big_grinbig_grin straszne
      • lilly_about Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:02
        wow, cóż za psychologia...
      • misterni Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:30
        Ojej, ty nie masz wpływu na męża?
        I jesteś pewna, że to ona każe mu "skakać" do zdjęcia? wink
        • kkalipso Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:16
          Dla mnie tak to wygląda.

Popełniłam wielki błąd powinnam napisać, że wszyscy to świnie bo im zazdroszczą sławy i bogactwa ....blablabla.
    • ichi51e Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:07
      A kto to jest w ogole?
    • agaja5b Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:16
      No dobra, a nie sądzisz że ostatnio naprawdę juz wychodzą z lodówki? Tylko dziś widziałam z 5 róznych banerów reklamowych, a to Lewandowski dmucha, a to mu zona sutek zakrywa, są fajną i na pierwszy rzut oka sympatyczna parą, ale co za duzo to niezdrowo,dla nas odbiorców przede wszystkim, więc to reakcja obronna, często bez jakichś wrogich podtekstów. Ktos wyżej dobrze napisał, że powinni zatrudnic jakiegoś speca od PR, bo są mocno eksploatowani w ostatnim czasie ze szkodą dla siebie i dla nas.
      • antyk-acap Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:23
        jest taki cudowny sposób - zmienić stronę. Na przykład taką na której jednocześnie można czytać Prousta i Einsteina.
        • agaja5b Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:47
          A jak rzecz się dzieje w realnym świecie, np jadąc samochodem wszędzie przy drodze reklamy to proponujesz zamknąć oczy czy zmienić rzeczywistość na alternatywną?
          Ja do nich nic nie mam, facebooka nawet nie mam, ale i tak mam wrażenie że są wszędzie, wyłażą z każdej dziury. Poza tym nic do nich nie mam.
          • oqoq74 Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 21:01
            Ale to nie jest ich wina. To nie oni decydują kiedy ich reklama i gdzie się ukaże. Proces produkcji reklamy i jej publikacja to zwykle od kilkunastu tygodni do kilku miesięcy.
    • 18lipcowa3 Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:21
      Irytują mnie. Dwa ciołki się dobrały.
    • aeris Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:24
      Hejt dotyczy anny bo jest zwyczajnie, Irytujaca
      • neffi79 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:41
        czytając gdzie niegdzie komentarze na temat Lewandowskiej, pojawia sie okreslenie Irytująca. Rzadko innetongue_out
        Irytujące.
    • mid.week Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:35
      IMO bardzo sympatyczna para. Młodzi, piękni i zamożni. Obydwoje mają swoje sukcesy i pasje. Robią to co lubią i to widać.
    • stacie_o Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:42
      Przypominam nieśmiało, że na Beckhamów też były hejty, dość spore. Beckhamowi po niestrzeleniu karnego grożono śmiercią...
      chciało się Kalwarii to trzeba śpiewać wink
      • best_bej Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 19:51
        mało jest osób, celebrytów czy nie, na których hejtu nie ma.
        Z moich obserwacji wynika, że ludzie bezgranicznie i jednogłośnie kochają jedynie charlize theron, pod plotkami na jej temat są jedynie pozytywne komentarze. Nienawidzą za to Otylkę czy Kowalczyk, o ściankowiczach nawet nie wspomnę.
    • oqoq74 Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 21:02
      Zwykła ludzka bezinteresowna złośliwość i zazdrość. Nie podoba mi się to, bez względu na to kogo dotyczy.
      • roks30 Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 23:05
        Do Lewandowskiego nic nie mam, przeciwnie wydaje się dość sympatyczny facetem. Niestety jego żona to już inna historia. Ma ona irytujący sposób bycia i niestety wielu ludzi czuje do niej instynktowną niechęć, ja też. Miała szansę zdobyć sympatię i faktycznie zrobić karierę podobną do Chodakowskiej, bo chyba do tego aspiruje, ale się nie udało i chyba już się nie uda. Zepsuła to na własne życzenie, właśnie wszechobecnym lansem i szpanem pieniędzmi, a ludzie tego nie lubią.
        • misterni Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 23:27
          Śmiem twierdzić, że Lewandowska ma jednak dużo większe osiągnięcia sportowe, niż Chodakowska.
        • oqoq74 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:22
          Irytujący sposób bycia - znasz ją osobiście czy tylko z mediów?

Bo jeśli tylko z mediów, to nieco śmieszne to stwierdzenie.

Co do Chodakowskiej - nie moja bajka. Nie podoba mi się wykorzystywanie przez nią zdjeć czy projektów zrobionych przez innych bez zgody twórców. Ale to nie powód, by wchodzić na jej funpage i ją wyzywać od takich czy owakich.
      • znowu.to.samo Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 23:07
        Nie tylko ich dotyka hejt. Na stronie Chodakowskiej jest zawsze tyle chamstwa, wzajemnej złośliwości i zazdrości że aż dziw, skąd się tyle tego bierze surprised
        Są młodzi, bogaci i piękni...mają wszystko...to wystarczy aby ich nie lubić smile
        • ichi51e Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 07:31
          Bo Chodakowska jest mega wkurzajaca dla kazdego kto nie-cwiczy-z-Chodakowska big_grin
    • neffi79 Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 23:17
      fajni są, młodzi, piękni i bogaci - niech im się wiedzie.
    • misterni To takie typowo polskie - czyjś dobrostan bardzo 26.06.14, 23:23
      kłuje maluczkich w oczy.
      • marychna31 eeetam:) 27.06.14, 19:10
        ja jestem typową Polką i nic mnie nie kłuje- życzę im jak najlepiej, choć niewiele mnie interesująwink
    • bambzgrozja Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 23:30
      Strasznie mnie denerwują...... są tacy piękni i bogaci,,,eh
    • mary_lu Re: Hejt na Lewandowskich 26.06.14, 23:40
      Lewandowskiej od początku kibicowałam, bo nie trawię Chodakowskiej big_grin

No niestety, sama się dziewczyna podkłada, nie dziwię się, że jest hejtowana. Ale to zdyscyplinowane, sprytne dziewczę, zaraz kogoś zatrudni, poprawi się i będzie lubianą celebrytką.
    • nowi-jka Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 08:00
      no odniósł sukces wiec polacy takich nei lubią
      tu musisz miec wielkie gołe D zeby cie lubili
      ja tam nic do goscia nie mam i stwierdzam ze i on i ona sa ludzmi na których przyjemnei sie patrzy wiec moga byc w co drugiej reklamie
    • lola211 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 08:28
      To zwykla ludzka prywitywna zazdrosc.
    • panirogalik Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 08:32
      No a jak inaczej? Są piękni, zdrowi, młodzi, bogaci, szczęśliwie zakochani, się ich nienawidzi przez samo się ;P
    • lady-z-gaga Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 08:35
      Bo nadmierna miłość mediów i reklamodawców zawsze tak samo się kończy - jest jak pocałunek śmierci smile
      • beverlyja90210 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:24
        Zdziwiona jestem waszymi komentarzami, mnie sie ona wydaje bardzo sympatyczna, miałam okazje ja całkiem niedawno widzieć na zawodach i nie zachowywała sie wclale wyniośle czy cos w tym stylu. Fajna usmiechnięta dziewczyna ma swoja pasje pomaga innym nie rozumiem tego hejtu..
        • neffi79 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:38
          spójrzmy prawdzie w oczy: śliczna dziewczyna, do tego uzdolniona, w błyskawicznym tempie zrobiła się popularna/medialna więc Irytującawink nie chce mi sie pisać, sprawa oczywista. Ja nie jestem zdziwiona komentarzami
          • kkalipso Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:07
            Dobrze, że mają ciebie anioła stróża....
            • kropkacom Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:04
              neffi się pewnie identyfikuje z ta panią. big_grin

Lewandowskich nie znam, ale to nie do końca jest tak, że jest zazdrość. Raczej frustracja i właśnie ten hejt, który dla niektórych stał się sportem narodowym. To nawet widać na tym forum w odniesieniu do niektórych nicków. Wystarczy też otworzyć jakikolwiek artykuł na gazecie. Ponad połowa komentarzy to drobne i większe złośliwości. Czasami zupełnie od czapy. Często czepianie się pierdół. I wszystko jedno jaki jest temat artykułu.
          • jamesonwhiskey Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 16:03
            Przestan pipszyc bo sie zaraz pozygam. Ta wielka kariera w mediach to jako zona lewandoskiego. Kazda inna mogla by zrobic taka kariere
    • anika772 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:32
      Ani piłka nożna, ani karate nie interesują mnie w najmniejszym stopniu.
      Za to chętnie zaglądam na bloga Anny, bo miewa inspirujące pomysły na posiłki. Dział "Lifestyle", i resztę "mądrości" życiowych typu: "Zatrzymaj się, pomyśl. Uspokój oddech i zastanów się – czym ostatnio się denerwowałeś?" można spokojnie pominąć.

A hejt jak to hejt- frustracja musi znaleźć ujście, a najłatwiej zrobić to w internecie.
    • zielonakrufka88 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:34
      A ja ich lubie i uwazam że są sympatyczną parą.
      Trzeba byc p#$#4nym żeby wchodzich na ich profil fejsowy tylko po to żeby wylewac jad. Przeciez to żałosne....
      • morgen_stern Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:40
        Podpisuję się.
      • neffi79 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:43
        dokładnie.
      • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:02
        Dokładnie.
    • lilly_about Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 09:47
      Fajna para! A to, że mają wygląd, pracę, kase i swoje pięciu minut zawsze będzie kłuło Polaczków, tak jak to widać na ematce. Normal.
    • clk Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:02
      Nigdy nikogo nie hejtuje, ale moge wyrazic swoje zdanie - nie wiem czemu, ale dziewczyna jest lekko.. irytujaca. Nie wiem czemu, mam takie odczucie od poczatku.

W tekscie napisano 'mistrzyni świata w karate, trenerka fitnessu i popularna blogerka..' Z ta popularna blogerka troche przesadzili. Kilka razy zagladnelam na jej profil coz, fajne zdjecia, tresci malo - slawa zdobyta przy mezu. Nic zlego w tym nie ma, ale jednak.
      • misterni Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:13
        Zdobyta przy męża sława tylko dlatego, że piłka nożna jest bardziej nośna. Natomiast ona sama ma większe osiągnięcia sportowe od niego.
        • clk Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:21
          Hej,

osiagniecia sportowe to jedno - jednak jej blog/ facebook/ instagram to szeroko pojety lifestyle etc.
          Po prostu dla mnie dziewczyna jest... o, malo wiarygodna smile
    • morgen_stern Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:04
      A jeszcze mam pytanie... Czy jestem jedyna, którą tak wk... słowo "hejt" i "hejtować"? No po prostu mi się flaki wywracają, kiedy to widzę. Wyjątkowo okropne słowo, podobnie jak "samojebka", które zrobiło karierę.
      • clk Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:12
        nie, nie jestes jedyna
        Slowo 'hejt' zrobilo sie bardzo modne - i tak na dobra sprawe nie mozna juz kogos 'skrytykowac' bo stajesz sie hejterem. Ufff.

jakkolwiek, uwazam ze osoby publiczne, ktore etapuja swoim zyciem prywatnym na wszelakich serwisach spolecznosciowych, musza liczyc sie z tym, ze nie kazdy ich pulubi
        • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:26
          Wiesz, między "krytyką" a nienawistnym ulewaniem jest przepaść. To stare rozróżnienie między ad rem i ad hominem/personam. Hejt jest ad personam i to w najgorszym -bo nienawistnym- wydaniu.
        • oqoq74 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:26
          Krytyka powinna być konstruktywna, anie jako sztuka dla sztuki.
      • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:24
        No owszem, mozna by próbowac znaleźć polski odpowiednik. "Nienawistne personalne komentarze"? - za długie. Po prostu słowo "hejt" jest krótkie i dobrze oddaje to, co się w tych komentarzach dzieje.
        • morgen_stern Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:37
          Najbardziej w tym słowie przeszkadza mi to, że nagle bezinteresowne obrzucanie kogoś gnojem, anonimowo ale publicznie, stało się pewną odmianą zachowania w internecie, którą można nazwać i uskuteczniać (a tak sobie hejtuję), a przestało być po prostu zwykłym gnojstwem i sk...ństwem. Okrągłe słówko nobilitowało bycie małą internetową gnidą.
          • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:43
            A to masz pełną rację. Rzeczywiście to słowo dla niektórych może stac się ucieczką od świństw, które robią. Nigdy o tym tak nie myślałam.
          • oqoq74 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:28
            Dlatego jest to usprawiedliwiane i bagatelizowane. Dopóki ktoś sam tego na swojej skórze nie doświadczy, nie wie jakie to przykre. I owszem każdy wie, że to złośliwość, frustracja, ale jednak nie jest łatwo poradzić sobie z tym zjawiskiem, stąd czasem kończy się to samobójstwem osoby, która została zlinczowana w necie.
          • rosapulchra-0 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 19:01
            100/100 Morgen
      • lilly_about Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:30
        A mnie się to słowo z rosa kojarzy, bo odkąd przestała używać "serio", to nadużywa "hejtu".
        • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:33
          Nie nadużywa. Ją spotyka hejt.
          • morgen_stern Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:35
            A mnie spotykał od niej "hejt" przez dość długi okres czasu big_grin nie skarżę się, tylko zwracam ci szanowną uwagę, że rosa zbiera burzę po dość intensywnym okresie siania wiatru.
            • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:40
              To prawda, że i ona hejtowała-sama to przyznała.
              Ale to nie zmienia faktu, że ją teraz spotyka hejt.
              Nie zgodzę się natomiast, ze hejt spotyka tylko ludzi, którzy kiedyś cos tam... Hejt spotyka ludzi najczęściej dlatego, ze po drugiej stronie stoją nienawistnicy.
              • morgen_stern Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:46
                Ale z kim się nie zgadzasz? Nikt tego przecież nie napisał.
                • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:55
                  Odniosłam się do przykładu Rosy i Twojego zdania, że obecny hejt na Rosie jest hejtem "skutkowym" (kto sieje wiatr...). Chciałam powiedziec, że nie mozna tego przykładu rozciagać na całość.
                  dlatego w ogóle wplatanie tu przupadku R. jest nie na miejscu
                  • morgen_stern Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:09
                    Ale ja go nie rozciągam na całość, pisałam tylko o rosie.
                    • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:10
                      Ok.
            • rosapulchra-0 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 19:04
              To prawda, Morgen. Zachowywałam się podle wobec Ciebie i innych forumek. Ale już od jakiegoś czasu tego nie robię. Ba! Nawet przepraszałam za swoje zachowanie. Dziś, jeśli nadal jesteś urażona, przepraszam po raz kolejny.
          • lilly_about Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:39
            Jako jej obrońca powinnaś wiedzieć, że nie o tym ten wątek smile
            • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:41
              Przecież to ty wprowadziłas ten off top.
              • lilly_about Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:44
                Ale nie w kontekście opluwania jadem rosy bądź opluwania innych przez rose, ale w kontekście stosowania modnego słówka, jakim jest hejt.
                • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 10:47
                  A ja odpowiedziałam, że ona trafnie określa to, co ją spotyka. Na co ty znowu poleciałaś personalnie do mnie- i bez związku z tematem: bo ja się wypowiedziałam zgodnie z tematem.
                  • lilly_about Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:09
                    no no już się nie plątajwink
                    • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:11
                      To jest właśnie przykład nieczystej erystyki.
                      • morgen_stern Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:18
                        Nie, to jest dobry przykład twojego motania big_grin
                        • lilly_about Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:27
                          amen!
                        • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 13:04
                          Dlaczego tak uważasz?
                          • morgen_stern Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 13:31
                            Bo często motasz podczas dyskusji? wink
                            • vilez Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 18:26
                              Nie uważam tak.
                            • rosapulchra-0 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 19:20
                              morgen_stern napisała:

> Bo często motasz podczas dyskusji? wink
                              >

Nie mota. NIe zgadzam się. Pisze bardzo logicznie, tylko, z tego co widzę, niektórym brakuje cierpliwości, aby zrozumieć jej słowa.
    • martishia7 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 11:58
      Anglosasi mają takie ładne określenie - "try-hard", na określenie osoby, która wkłada mnóstwo wysiłku w to, żeby wykreować pewien swój wizerunek. Panią Lewandowską znam tyle co z reklam i nagłówków na pudelku wink ale w moim odczuciu to określenie idealnie ją opisuje. Ludzie czują ten fałsz.

Ktoś tu wspomniał o jej życiowych radach z bloga - takie z rectum wyjetę mądrości nie są tylko domeną naszych celebrytów. Polecam dla rozrywki lifestylowy blog Gwyneth Paltrow, oraz co internauci maja do powiedzenia na temat jej mądrości życiowych.
      • clk Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 12:23
        Napisalas dokladnie to, czego nie potrafilam wyjasnic wczesniej.

Mi niesamowicie sie spodobal gest Blaszczykowskiego

Błaszczykowski DAŁ ĆWIERĆ MILIONA na leczenie 11-latka!

Mozna byc slawnym, miec pieniadze, ale byc po prostu 'normalna' osoba, ktora nie wyskakuje z lodowki.
        • martishia7 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 12:32
          A takie gesty ma też na koncie wspomniany Christiano Ronaldo. Krystyna może i jest metro i trochę przewrażliwiona na swoim punkcie, ale gest ma. Poproszony przez rodziców chorego dziecka, o podarowanie koszulki i butów na aukcję, żeby mogli uzbierać odpowiednią sumę na operację dał buty, koszulkę i pokrył koszt operacji. Wydał mniej niż jego tygodniówka, ale to jednak świadczy, że nie żyje w totalnym oderwaniu od reala. Podejrzewam, że te 250.000 dla Błaszczykowskiego, to więcej niż te 83.000 E dla Ronaldo, tym bardziej ładnie.
          • nowi-jka Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 13:01
            Błaszczykowski troche przezył w swoim zyciu i to pewnie ma znaczenie ze jest jaki jest
            • clk Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 13:34
              Pewnie i tak.
              Wiekszosc pilkarzy, nie tylko polskich, wywodzi sie z 'biednych' rodzin. Przy horrendalnych zarobkach podejrzewam, ze oddanie jednej tygodniowki nie powoduje uszczerbku.

Rzeczy przekazywane na wszelakie aukcje tez mnie czasem smiesza.
              A Blaszczykowski zachowal sie naprawde swietnie.
        • mozambique Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 12:37
          no wlasnie

a Ani L. gdzies sie wypowiedziala ze przekona meza zeby dla na jakąs ukcje na lecznie chorych dzieci - uwaga uwaga - swoję treningową koszulkę

łaaał przepocona szmata na aukcję podczas gdy sama chwali sie publicznie ze zyją w cyt. "niewyobrażalnym luksusie"
          niech w ogole nie angazują sie w dobroczynnosc bo takimi akcjami ( uzywane szmaty przy circa about kilkanstu milionach dochodu) to jzu nie sa nawet smieszne, są żałosne
    • falka_85 Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 13:07
      Nigdy by mi nie przyszło do głowy wchodzić na czyjkolwiek profil facebookowy żeby go zhejtować, ale wolę czytać czy słuchać o sportowcach w kontekście ich osiągnięć sportowych, występów, treningów, a nie wakacji, urlopów, ubrań, rozwodów, sesji fotograficznych dla magazynów itd. Mam wtedy wrażenie, że rozmieniają się na drobne i skupiają nie na tym co trzeba.
      • nolus Re: Hejt na Lewandowskich 27.06.14, 14:57
        "Try-hard" to faktycznie określenie idealnie pasujące do Lewandowskiej. Laska jest po prostu sztuczna w tym co robi i sprawia wrażenie fałszywej.Dla mnie to taki szczurek,który różnymi kanałami będzie próbował wyjść na światło dzienne i zrobi wszystko,żeby zaistnieć i osiągnąć swoje.Ludzie nie lubią też osób,które ciągną kilka srok za ogon,jakby nie mogli się zdecydować albo szukają we wszystkim profitów - i tak są trochę celebrytką,trochę blogerką i szafiarką,a do tego udzielają jeszcze porad dietetycznych...A że żyjemy w takim kraju jakim żyjemy,to obrazki luksusowego życia typu drogie frykasy z restauracji/opalanie się na jachcie albo wylegiwanie w atłasowej pościeli drażnią pokolenie pracujące za najniższą krajową.Stąd p.Lewandowska jest odbierana jako mało wiarygodna i budząca niechęć. Sama jej nie lubię,wzbudza we mnie dziwne odczucia,ale sukcesu nie zazdroszczę.I tak "najlepszą" zawodniczką jest dla mnie Alicja Bachleda-Curuś tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka