mamalgosia 06.07.14, 12:59 do oglądania z mężem. Lubimy "Sherlocka" (tzn ja uwielbiam ), podobał nam się "Luther" (choć zbyt krwawy może, ale akcja ciekawiła. A teraz nie mamy co oglądać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: polećcie serial 06.07.14, 14:06 A no właśnie, obejrzeliśmy pierwszy odcinek, bo kolezanka (która poleciła nam w/w) polecała i kompletnie nas nie wciągnął. Rozwinie się? Zupełnie tematyka nas nie interesuje, ja niewiele rozumiem z tych politycznych niuansów... Naprawdę jest fajny? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: polećcie serial 06.07.14, 14:10 mnie wciągnęły ostatnio pamiętniki wampirów. Ale ja uwielbiam te klimaty. Właśnie kończę trzeci sezon, a już mam czwarty ściągnięty Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: polećcie serial 06.07.14, 14:13 Chyba niemożliwe, by nas takie coś wciągnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: polećcie serial 06.07.14, 14:13 Właśnie oglądam na przemian "The Bridge" i "American horror story". Oba bardzo mi się podobają. Dodatkowo polecam "Orange is the new black", "House of cards". Przymierzam się właśnie do Sherlocka - rzeczywiście jest wart obejrzenia, jak go chwalą? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: polećcie serial 06.07.14, 14:51 Czy seriale, o których piszesz mają polskie napisy? Czy to seriale kryminalne,, komediowe, czy jakie? Gdzie można je zdobyć? Dlaczego je polecasz? Kolejny raz ktoś poleca "House of Cards", chyba jednak w takim razie obejrzę drugi odcinek (bo zamierzaliśmy po pierwszym skończyć). Co do "Sherlocka", to mój Boże: TAK, po trzykroć TAK, nic dobrego co o nim mówią nie jest przesadzone! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: polećcie serial 06.07.14, 15:02 Na zalukaj. tv są polskie napisy, na kinoman. tv też, zdarzają się też lektorzy. A dlaczego je polecam? www.filmweb.pl/serial/American+Horror+Story-2011-616381# www.filmweb.pl/serial/The+Bridge%3A+Na+granicy-2013-666442 www.filmweb.pl/serial/Orange+Is+the+New+Black-2013-666215 Każdy opowiada o czymś innym, ale każdy jest godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
escollo Re: polećcie serial 06.07.14, 15:06 The killing Breaking Bad Homeland The Following Tudorowie Rodzina Borgiów Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: polećcie serial 06.07.14, 16:55 Na zalukaj chyba się trzeba zarejestrować, a czy to potem wykorzystują? (w sensie dane) Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: polećcie serial 06.07.14, 15:12 "The Good Wife" seryjni.blog.polityka.pl/2014/05/23/wladza-i-milosc-w-chicago-%E2%80%93-po-finale-%E2%80%9Ezony-idealnej%E2%80%9D/ Absolutnie fantastyczny serial o prawnikach i polityce, w rolach głównych Juliana Marguilez i Chris Noth. Aż zazdroszczę tym, co jeszcze nie widzieli . Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: polećcie serial 06.07.14, 15:40 Tez uwielbiam ale ktoras seria byla strasznie denna... Wygladalo tak jakby stacja nie wiedziala czy chce dalej serial wiec scenarzysci postanowili sie nie wysilac, ale ta seria skonczyla sie super i w ogole byla swietna. Ja polecam staroc - Lost, pierwsze serie super, pozniej oglada sie z rozpedu Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: polećcie serial 06.07.14, 16:57 Lost - słyszałam, że wciąga. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: polećcie serial 06.07.14, 21:04 Tez uwielbiam ale ktoras seria byla strasznie denna... Wygladalo tak jakby stacja nie wiedziala czy chce dalej serial wiec scenarzysci postanowili sie nie wysilac, ale ta seria skonczyla sie super i w ogole byla swietna. Poprzednia, czyli czwarta była taka sobie, głównie przez przerwy w nadawaniu i "lataniu" po ramówce. Pewnie były jakieś zakulisowe rozgrywki ze stacją. Ale piąta super. W końcu to serial Ridleya Scotta. Czekam z niecierpliwością na szóstą. Jeszcze pasjami oglądam "Episodes" z Mattem LeBlanc jako samym sobą. To dla odmiany komedia o przemyśle rozrywkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: polećcie serial 06.07.14, 15:20 A "detektyw" (True Detective) oglądałaś? Albo Mad Men. Odpowiedz Link Zgłoś
yvi1 Re: polećcie serial 06.07.14, 15:26 Sons of Anarchy Vikings True Detectivs The Bridge Penny Dreadfull Broadchurch Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: polećcie serial 06.07.14, 15:28 Z lżejszych to "trzy na jednego" Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: polećcie serial 06.07.14, 15:32 Gra o tron" 'Sons of Anarchy" "Breaking Bad" Odpowiedz Link Zgłoś