wątki do czytania na ematce? Ja mam kilka kryteriów bo czasu brak by czytać wszystko a jeszcze mniej by odpisywać na wszystkie ciekawe. Zatem:
1. Czytam zawsze wątki niektórych forumek , które piszą ciekawie, intrygująco i w punkt czyli np. wszystkie bez wyjątku triss, gazety, kocianny, lily evans, suellen, jan kran i wielu innych
2. Czytam wątki o intrygujacym tytule - odpadają kuchenne, bo nudy, zakupowe często też bo mam inny gust niż większość tu, jakie kafelki czy kolor scian itd. Wolę nietypowe sytuacje, scenki rodzajowe, problemy rodzinne np. z tesciowymi, mezami, dziecmi, spadki i finansowe analizy, zdrowotne problemy tez.
3. Omijam wątki zbyt dlugie, jak bardzo ciekawe to przejrzę, ale ponad 900 postow mnie przerasta
4. Nie wchodzę też w zbyt krótkie - gdy widze że post ma zaledwie 2-3 odpowiedzi to daruje sobie bo albo temat niszowy, mało ciekawy albo mega troll go zalozyl. Najlepsze sa takie z odpowiedziami w ilosci od 50 do 120 - bo zwykle te ciekawe rozwijaja sie naturalnie na ponad 100 postow.
A wy jakie macie kryteria wyboru?