mnb0 17.07.14, 12:28 Czy u was w pracy jest teraz sezon na wyjazdy / imprezy integracyjne? No i jak? Potynialyscie sobie? Czekam na pikantne plotki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 12:35 mnb0 napisała: > Czy u was w pracy jest teraz sezon na wyjazdy / imprezy integracyjne? Naah, imprezy integracyjne to wiosna lub jesień. Kto miałby się integrować w środku sezonu urlopowego? > No i jak? Potynialyscie sobie? A co, zazdrościsz? > Czekam na pikantne plotki! www.doradcasmaku.pl/przepis/219082/plotki-z-patelnilekko-pikantne.html Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 16:27 Najwiecej plotek jest zawsze po Christmas Party - jeszcze pare miesiecy trzeba poczekac na smakowite przyjemnosci podgladania i podsluchiwania bliznich, ktorzy po alkoholu zdejmuja (zakladaja???) maski ... i nie tylko PS. Czyzbym tym sposobem zainicjowala sezon watkow bozo-narodzeniowo-swiatecznych Anno Domini 2014? Hmmm ... Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Imprezy integracyjne 19.07.14, 13:48 > Naah, imprezy integracyjne to wiosna lub jesień. Kto miałby się integrować w śr > odku sezonu urlopowego? Ten watek jest akurat z lipca: kac morlany Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 16:31 Się bywało, się wybawiło, się już nie chce na nie jeździć. Plotek na ogół nie było, bo towarzystwo dyskretne i mocno się trzymające albo ledwo pamiętające Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 19:00 A ja się cieszę, że u mnie w pracy nie ma żadnych imprez integracyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 20:00 Imprezy integracyjne w mojej pracy przebiegały dokładnie wg schematu ukazanego w filmie pod tym tytułem Tygodniowa wielka impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Imprezy integracyjne 19.07.14, 13:53 Imprezy integracyjne w sezonie urlopowym? What for? Poza tym, nie bywam, bo szczerze nienawidzę idei. Pracowa wigilia, to wszystko, na co mnie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Imprezy integracyjne 22.07.14, 19:44 W mojej firmie (raczej instytucji) nie organizuje się takich bezeceństw i nie ma plotek Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Imprezy integracyjne 25.08.14, 14:26 W lecie imprezy integracyjne? Moim zdaniem to pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Imprezy integracyjne 25.08.14, 14:44 U mnie imprezy integracyjne są zawsze i obowiązkowo połączone z tzw. "szkoleniem", z tym że to takie szkolenia "miękkie",czyli bardziej raczej psychozabawy. Jeden dzień takie "szkolenie" zakończone imprezą, drugi - jakaś rozrywka plenerowa, typu wycieczka rowerowa, spływ kajakowy, paintball, zawody strzeleckie. I do domu. Na jakieś dzikie szaleństwa nie ma czasu i nic bulwersującego się nie dzieje... Chociaż ja pewnie też nie wiem o wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Imprezy integracyjne 25.08.14, 15:25 u mnie w pracy są ale nie nazywają się integracyjne tylko pieczenie ziemniaka albo coś w tym stylu. polegają na tańcach, śpiewach, piciu gorzały i obściskiwaniu się po krzakach- każdy wybiera co mu pasuje. biorę udział, uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: Imprezy integracyjne 25.08.14, 18:16 mnb0 napisała: > Czy u was w pracy jest teraz sezon na wyjazdy / imprezy integracyjne? > No i jak? Potynialyscie sobie? > Czekam na pikantne plotki! Boszsz, znowu przylazł jakiś niedorobiony dzieciak z niedoborem wyobraźni i czeka aż mu ktoś podsunie coś do fantazjowania przy biciu konia. Odpowiedz Link Zgłoś