Dodaj do ulubionych

Imprezy integracyjne

17.07.14, 12:28
Czy u was w pracy jest teraz sezon na wyjazdy / imprezy integracyjne?
No i jak? Potynialyscie sobie?
Czekam na pikantne plotki!
Obserwuj wątek
    • feel_good_inc Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 12:35
      mnb0 napisała:
      > Czy u was w pracy jest teraz sezon na wyjazdy / imprezy integracyjne?

Naah, imprezy integracyjne to wiosna lub jesień. Kto miałby się integrować w środku sezonu urlopowego?

> No i jak? Potynialyscie sobie?

A co, zazdrościsz? wink

> Czekam na pikantne plotki!

www.doradcasmaku.pl/przepis/219082/plotki-z-patelnilekko-pikantne.html
      • bi_scotti Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 16:27
        Najwiecej plotek jest zawsze po Christmas Party - jeszcze pare miesiecy trzeba poczekac na smakowite przyjemnosci podgladania i podsluchiwania bliznich, ktorzy po alkoholu zdejmuja (zakladaja???) maski ... i nie tylko tongue_out
        PS. Czyzbym tym sposobem zainicjowala sezon watkow bozo-narodzeniowo-swiatecznych Anno Domini 2014? Hmmm ... big_grin
      • mnb0 Re: Imprezy integracyjne 19.07.14, 13:48
        > Naah, imprezy integracyjne to wiosna lub jesień. Kto miałby się integrować w śr
        > odku sezonu urlopowego?
        Ten watek jest akurat z lipca:
        kac morlany
    • rosapulchra-0 Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 16:31
      Się bywało, się wybawiło, się już nie chce na nie jeździć. Plotek na ogół nie było, bo towarzystwo dyskretne i mocno się trzymające albo ledwo pamiętające wink
      • ainafets Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 19:00
        A ja się cieszę, że u mnie w pracy nie ma żadnych imprez integracyjnych.
    • tol8 Re: Imprezy integracyjne 17.07.14, 20:00
      Imprezy integracyjne w mojej pracy przebiegały dokładnie wg schematu ukazanego w filmie pod tym tytułem smile Tygodniowa wielka impreza.
    • angazetka Re: Imprezy integracyjne 19.07.14, 13:53
      Imprezy integracyjne w sezonie urlopowym? What for?
      Poza tym, nie bywam, bo szczerze nienawidzę idei. Pracowa wigilia, to wszystko, na co mnie stać.
    • ivaz Re: Imprezy integracyjne 22.07.14, 19:44
      W mojej firmie (raczej instytucji) nie organizuje się takich bezeceństw i nie ma plotek
    • rosapulchra-0 Re: Imprezy integracyjne 25.08.14, 14:26
      W lecie imprezy integracyjne? Moim zdaniem to pomyłka.
    • default Re: Imprezy integracyjne 25.08.14, 14:44
      U mnie imprezy integracyjne są zawsze i obowiązkowo połączone z tzw. "szkoleniem", z tym że to takie szkolenia "miękkie",czyli bardziej raczej psychozabawy. Jeden dzień takie "szkolenie" zakończone imprezą, drugi - jakaś rozrywka plenerowa, typu wycieczka rowerowa, spływ kajakowy, paintball, zawody strzeleckie. I do domu. Na jakieś dzikie szaleństwa nie ma czasu i nic bulwersującego się nie dzieje... Chociaż ja pewnie też nie wiem o wszystkim smile
    • gretchen184 Re: Imprezy integracyjne 25.08.14, 15:25
      u mnie w pracy są ale nie nazywają się integracyjne tylko pieczenie ziemniaka albo coś w tym stylu.
      polegają na tańcach, śpiewach, piciu gorzały i obściskiwaniu się po krzakach- każdy wybiera co mu pasuje.
      biorę udział, uwielbiam.
    • miliwati Re: Imprezy integracyjne 25.08.14, 18:16
      mnb0 napisała:

> Czy u was w pracy jest teraz sezon na wyjazdy / imprezy integracyjne?
      > No i jak? Potynialyscie sobie?
      > Czekam na pikantne plotki!

Boszsz, znowu przylazł jakiś niedorobiony dzieciak z niedoborem wyobraźni i czeka aż mu ktoś podsunie coś do fantazjowania przy biciu konia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka