only_she 23.07.14, 15:14 Co wybieracie? Dlaczego? Jeszcze nie zdecydowałam, nie orientuję się. Ma to w ogóle jakieś znaczenie? Doradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbuziaczekk Re: ZUS czy OFE? 23.07.14, 18:29 To ja się dolaczam. Tez musze się zdecydować a nie mam o tym zielonego pojęcia niestety i nie wiem co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: ZUS czy OFE? 23.07.14, 20:04 widząc ile osób zostało w OFE ide do ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: ZUS czy OFE? 23.07.14, 20:09 Wyszukiwarka postów się kłania. Wybór jest bez większego znaczenia, wybrałem na razie OFE i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: ZUS czy OFE? 23.07.14, 22:26 Było kilka wątków na forum. Czytałam je co prawda, ale wciąż nie podjęłam decyzji. M twierdzi, że najbezpieczniej jak jedno z nas do ZUSu a drugie do OFE. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: ZUS czy OFE? 23.07.14, 23:11 Wysłałam polecony 2 lipca rano z deklaracja pozostania w ofe i jeszcze zwrotka nie wróciła, dziwne to żeby 21 dni nie starczyło na przesyłkę tam i z powrotem. Jak wysyłam inne listy polecone to po max 7 dniach mam zwrotkę. Będzie fikcja doręczenia? czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś