Dodaj do ulubionych

Opuchnięty czy zablokowany - jaki masz typ płod...

04.08.14, 18:02
Przeczytałam z ciekawości i dawno nie widziałam tak bzdurnego tekstu... Ćwierć okrucha prawidłowych danych i tona uogólnień na poziomie "rude są wredne" albo "grubi mężczyźni są weseli i poczciwi".
I przy okazji dyskretnie schowana szpileczka pod adresem rzekomo szkodliwej diety wegetariańskiej...
Obserwuj wątek
    • joankb Opuchnięty czy zablokowany - jaki masz typ płod... 04.08.14, 19:40
      I musisz o północy na rozstaju dróg czarnego kura spożyć...
      Przepraszam, ale to takim tonem jest pisane. Wróżkowo, znachorowym. I pewnie tyle w tym prawdy.
    • fanrafaela Opuchnięty czy zablokowany - jaki masz typ płod... 04.08.14, 20:21
      'Nie mogło dojść do zapłodnienia na tle twardego rozwolnienia..." Dawno się tak nie ubawiłam. Bzdura na bzurze bzdurą pogania.
    • tuya Opuchnięty czy zablokowany - jaki masz typ płod... 05.08.14, 09:44
      Dzizasss!
      I pani autorka się z imienia i nazwiska nie wstydziła podpisać? I zapłacili jej?
      Az wyguglałam kto zacz, na GL ma opis "Doświadczona redaktorka ze specjalizacją lifestyle", no może pod lifestyle to podpada bo pod wiedzę medyczną to na pewno nie.
    • 4v to już nie ma ludzi normalnych? 06.05.15, 17:17
      przeczytałem z zażenowaniem.

i jak zwykle w takiej sytuacji - komentarze starego typu, hłe hłe.

PS. wszystko się musi kręcić wokół stolca?
    • brak.polskich.liter Kwicze 06.05.15, 17:35
      Przeczytalam i kwicze ze smiechu. Humor zeszytow szkolnych sie chowa w porownaniu z tym arcydzielem dziennikarstwa.

"Ich wysiłki reprodukcyjne zakończą się sukcesem gdy się będą wysypiać i popracują nad libido."

"im jesteś starszy tym bardziej suchy"

"Bladzi mają problemy ze wzrokiem i utratą włosów - kobiety mają skąpe miesiączki. (...) Blady typ często cierpi na anemię i uczucie niepokoju. Zanim zdecydujesz się na dziecko popracuj nad dietą, bezsennością, dodaj sobie energii i pewności siebie."

oraz perelka:

"Zablokowani nie ujawniają uczuć, tłumią stres, a gdy w końcu eksplodują mogą mieć zatwardzenie na zmianę z biegunką."

No te nazwy - typ blady, typ zablokowany, ty suchy... co to, qrva, jest?!

"Artykul" powinien nosic tytul "Nie mam stolca - mam pie..olca" - byloby krocej i trafniej.
      • triss_merigold6 Re: Kwicze 06.05.15, 19:43
        Przepraszam, popłakałam się. big_grin

Google tłumacz, tak myśle.
        • brak.polskich.liter Re: Kwicze 06.05.15, 23:09
          Niemniej jakas dziumdzia sie pod tym podpisala.
          Chyba, ze to fejk. Az z ciekawosci poznawczej wrzucilam nazwisko dziumdzi w wyszukiwarke i wychodzi na to, ze jednak nie fejk.
          Facepalm stopami.
          • triss_merigold6 Re: Kwicze 06.05.15, 23:13
            Teraz przyszła mi do głowy inna teoria: obrzęk mózgu.
            Tak, to musi być to.
      • aandzia43 Re: Kwicze 27.09.15, 19:21
        Błagam cię, BPL, przestań, bo już mi ciecz trysnęła oczami. Nie wiem jaką drogę ujścia znajdzie sobie w dalszej kolejności! big_grin big_grin big_grin
    • echtom Re: Opuchnięty czy zablokowany - jaki masz typ pł 06.05.15, 19:32
      Mnie intryguje, czemu opisane są tylko typy z problemami. Co z tymi, którzy po prostu płodzą dzieci bez przygotowań i starań?
    • herma303 Opuchnięty czy zablokowany - jaki masz typ płod... 27.09.15, 19:02
      Czasem ciągłe staranie się o dziecko oddala od siebie partnerów..My przechodziliśmy przez taki etap..Przy kolejnym nieudanym podejściu zaczęliśmy zastanawiać się nad innymi metodami..In-vitro chodziło mi po głowie od jakiegoś czasu, ale nie potrafiłam podjąć tej decyzji sama. Wydawało mi się, że mąż będzie przeciwny. On również był za.. Jednak minęło jeszcze sporo dni zanim zadzwoniłam do kliniki. Po pierwszej wizycie nie wahałam się już dłużej. Udało nam się przy pierwszej próbie.
    • nataszakon Opuchnięty czy zablokowany - jaki masz typ płod... 05.10.15, 22:37
      Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak typ płodności...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka