Dodaj do ulubionych

Gracie na giełdzie?

08.08.14, 13:43
Przyznam się szczerze, ze siedzę w domu i pogrywam sobie z określonym do pewnej kwoty kapitałem na giełdzie. Nawet co jakiś czas wplacam mniej kwoty, a zarobek odkładam, żeby widzieć ile w rzeczywistości zarobiłamsmile Inwestuje w jeden rodzaj akcji, bo jest w miarę pewny (dla mnie) i dziennie wyciągam z tymi prowizjami ok. 50-90 złotych na czysto. Jest dołek - kupuje, górka-sprzedaje. Nie wiedziałam, że tak można zarabiać i jestem tym zaskoczona. W tym miesiącu, razem z pracami dodatkowymi-tez przed kompem, zarobiłam wiecej niż na etacie, gdy pracowałam w sądzie (wiem tam malo płacą, ale jednak um. o pracę i te sprawy..).
Zdziwiona jestem.
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: Gracie na giełdzie? 08.08.14, 13:51
      na gieldzie nie = ale mauz gra w zaklady sportowe w necie
      gra na wyniki cząstkowe - na wygrany gem, na przewage punktów, na roznicę punktów w wyniku, na ilosc karnych w meczu itp
      wymaga to troche czasu i uwagi ale jak ma czas i mozlwiosc skupienia wieczorami to kiedys w miesiąc tak zarobił drugą pensję

korci mnie spróbować
      na razie zdradizł mi jedną zasadę - na babach w tenisie nie mozna wygrac smile))
    • mamma_2012 Re: Gracie na giełdzie? 08.08.14, 14:14
      Ja wole wierzyć, ze inwestuję, a nie gramwink
      Ale tak, jestem aktywnym uczestnikiem rynku.
    • paskudek1 Re: Gracie na giełdzie? 31.07.15, 09:03
      Zazdroszczę potężnie. Ja niestety mam zerowe zdolności do interesów. Ale muszę napisać że przeczytałam "gacie na giełdzie" smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka