jola-kotka 20.08.14, 18:52 Co o nich sadzicie,sprawdzają się? Jak wam się podoba moda na łączenie z normalnie pomalowanymi ścianami,albo gdzieś tam jeden pas tapety np.za wezglowiem łóżka. Macie tapety w swoich domach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Tapety. 20.08.14, 19:07 U kogoś je szczerze podziwiam, naprawdę ładnie indywidualizują wnętzra, u siebie w domu od lat nie mam. Jakoś tak z malowaną ścianą wygodniej, łatwiej naprawic uszkodzenie, łatwiej doczyścić lub zwyczajnie przemalować. Czasami mam silne ciągoty, np do tych z designerskimi motywami Fornasettiego Albo drzewa lub domki z kolekcji Cole&Son. Albo drukowane w regaly z książkami, albo te z wzorem podswietlonych shuttersów Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Tapety. 20.08.14, 19:28 Macie tapety w swoich domach? Wysłać Ci tą która mi została? Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Tapety. 20.08.14, 20:33 nie paczki, tylko taką z papieru pakowego i kartonów- u kotki pewnie ich dużo zostało,mogłaby spożytkować...taka eko- tapeta. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Tapety. 20.08.14, 20:44 Mam z logo ups na jednej scianie I fedex na drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
awidyna Re: Tapety. 20.08.14, 20:59 Ja mam w przedpokoju taką fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3690597 i przy wejściu. W pokoju u dziecka daliśmy 2 pasy takiej z motywami zwierzątek leśnych. Zależy co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś