klubgogo 08.09.14, 19:09 Podrzućcie ciekawy pomysł na urodziny dla 6-latki i gości 6+, zimą - więc nie na dworze, raczej dziewczęce grono, już nie sale zabaw (nuda) i nie w domu, bo nie ogarnę towarzystwa. Realizowałyście coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Urodziny 08.09.14, 19:12 Synowi urządziłam kiedyś urodziny w bibliotece - były wyjątkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Urodziny 08.09.14, 20:52 Wyjątkowo atrakcyjne. Były od dzieci prośby o następne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Urodziny 08.09.14, 19:16 Na basenie? Choć - jeśli któreś potem kichnie, będzie na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Urodziny 08.09.14, 19:20 To nie wystarczy dać dzieciom tortu i herbaty? Teraz trzeba jeszcze za nich wymyślać zabawy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Urodziny 08.09.14, 20:35 Jak biblioteka nudna, to tort z herbatą będzie atrakcyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Urodziny 08.09.14, 20:49 mamy wrzesien, powaznie zastanaiasz sie, co jak urzadzic urodziny, ktore beda za kilka miesiecy? nudzi ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Urodziny 08.09.14, 20:58 Za 2 miesiące, uważasz, że to długo, rezerwować trzeba miesiąc wcześniej, więc to logiczne, że już czegoś szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Urodziny 08.09.14, 21:11 Czasami jest możliwość imprezy w kinie. Jest tort, seans i zwiedzanie kina. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Urodziny 08.09.14, 21:14 no wybacz jak zimą i nie sala zabaw i nie dom to nikt ci chyba nie dogodzi Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Urodziny 09.09.14, 10:49 Lipcowa, poza salami zabaw są też urodziny ztańcem, z muzeum, w kinie, na salkach wspinaczkowych, basenie, z doświadczeniami np. chemicznymi... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Urodziny 09.09.14, 10:52 melancho_lia napisała: > Lipcowa, poza salami zabaw są też urodziny ztańcem, z muzeum, w kinie, na salka > ch wspinaczkowych, basenie, z doświadczeniami np. chemicznymi... Muj bosze, niedługo będą w kosmosie chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
deelandra Re: Urodziny 09.09.14, 10:56 Wyjątkowo przyznam ci rację. Matki to już mają w garach bardziej przewalone niż obdarzone wyjątkową wyobraźnią pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Urodziny 09.09.14, 21:45 deelandra napisał(a): > Wyjątkowo przyznam ci rację. > Matki to już mają w garach bardziej przewalone niż obdarzone wyjątkową wyobraźn > ią pociechy. No naprawdę, ja chciałam na kulkach ale teraz myslę że to wieś i obora coś jak samochód na gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Urodziny 09.09.14, 01:55 Ja myślę o kinie albo teatrze, u nas z figlorajów zawsze coś się przywlecze. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Urodziny 09.09.14, 07:46 Widziałam fajną imprezę na krytych kortach tenisowych. Dzieciaki miały zorganizowane różne konkurencje sportowe, porobione namioty, jakieś zasieki, nikt się nie nudził. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakrufka88 Re: Urodziny 09.09.14, 10:35 Jak fajna słoneczna zima ze sniegiem to zbarałabym towarzstwo na sanki z lepieniem bałwana igolo etc Plus jakies ciepłe dania na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Urodziny 09.09.14, 10:44 Moja młoda (wielbicielka psów) miała urodziny z psami-dzieciaki były zachwycone(zresztą dorośli też)tylko drogo trochę... Bardzo też podobało jej się na urodzinach cyrkowych i tanecznych oraz zimowy kulig(w razie gdy nie ma śniegu jest przejażdżka bryczką) i urodziny z ogniskiem w stadninie koni, bardzo dużym powodzeniem w zeszłym roku ucieszyły się też urodziny w klubie wspinaczkowym ale to pewnie od miasta zależy. Własnie szukam czegoś dla mojego sześciolatka-on chce na sportowo. Odpowiedz Link Zgłoś
novanicka Re: Urodziny 09.09.14, 11:02 Warsztaty taneczne, plastyczne, kulinarne. Na basenie w wynajętym brodziku i dostępem do zjeżdżalni + poczęstunek (pizza + tort) po pływaniu. Córka była na super urodzinach w klubie judo. Super animacja drużynowa na matach + czas swobodny (poczęstunek w osobnej sali). Sale zabaw są różne, dla 6-latka nie zamykałabym się jeszcze na ich ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Urodziny 09.09.14, 12:26 W jednej z bawialni, do której chodzę z córką, jest w ofercie coś takiego jak gry laserowe. Nie wiem dokładnie na czym to polega. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Urodziny 09.09.14, 12:40 Jak już ktoś wspomniał, może basen - ale to jeszcze trudniejsze do ogarnięcia niż impreza w domu. Jeśli to tylko 6-7 dzieciaków i posiadasz więcej niż jeden pokój w mieszkaniu to może jednak zaryzykuj? Mojej 8-latce akurat odprawiałam urodziny, dzieciaków było 10. Bez szaleństw kulinarnych - tort, chrupki, pizza, napoje. (lub w wersji ematkowej marchewki, jogurt i woda mineralna ;P ). Zorganizowałam im kilka zabaw, w które mogły bawić się bez zawracania tyłka dorosłym. Były kalambury, szukanie skarbu, śmieszne zadania ukryte w balonach, zgadywanki itp. Odpowiedz Link Zgłoś