zlotarybka_1 Re: Która ma już kurtkę? :D 25.09.14, 16:10 a.. o Lidla chodzi, no to nie mam. Chcialam sie pochwalic nowa piekna zimowa kurtka i nowym pieknym szalem wlasnie nabytym... no ale nie z Lidla. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_anka Re: Która ma już kurtkę? :D 25.09.14, 16:14 Pochwal się Ja może oszalałam, ale byłam dziś w kozakach - nie zimowych ofkors, ale jednak kozakach. Zmarzliwa się zrobiłam na stare lata Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Która ma już kurtkę? :D 25.09.14, 16:20 w kozakach niezimowych chodzilam nawet w sierpniu. Mam jedna sukienke, do ktorej pasuja tylko kozaki. No ale sierpien byl tutaj swoja droga wyjatkowo zimny i nie bylam jedyna baba w kozakach. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Która ma już kurtkę? :D 25.09.14, 17:30 naprawde nie rozumiem polityki tego sklepu. nie moga miec wiecej tego towaru, zeby ludzie nie musieli sie o to bic? gdyby z kazdego rozmiaru bylo odpowiednio duzo sztuk, to nie byloby tych dantejskich scen przed i w sklepie. a tak ludzie wiedza, ze jest po pare sztuk z kazdego rozmiaru, wiec pchaja sie i depcza sobie po glowach, byleby tylko dopchac sie do kosza. moje dzieciaki zaopatrzone w kurtki na letnich wyprzedazach. nawet kurtke na przyszla zime starszy juz ma, wiec promocje lidlowe mnie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: Która ma już kurtkę? :D 25.09.14, 17:40 niedlugo maja byc torebki skorzane witchena DDD chyba sie pomorduja Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: Która ma już kurtkę? :D 25.09.14, 17:49 Zlota rybko pochwal się kurtka bo szukam dla siebie. Znajoma mowila ze byla dzisiaj w lidlu o 8.10 i kurtek juz nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Która ma już kurtkę? :D 25.09.14, 18:02 aaaa z Lidla?To nie... Mam inną , kupiłam,ale jakies dwa tyg temu wymarzoną sportwą kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Która ma już kurtkę? :D 25.09.14, 19:30 Pojechałam po 9 na zakupy, kurczak był po 4,99. Przy koszach szajba, a towar szczerze mówiąc taki sobie jak na te cenę. Kolejki do kas po 20 osób. Im grubsza kobita tym wiecej tez sportowej odzieży trzymała w kolejce, to sie chwali, bedą biegać Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Która ma już kurtkę? :D 25.09.14, 19:54 Nie. Kiedyś kupiłam i używam tylko na grzyby. Podobne kurtki także dla dzieci były z tydzień temu w Biedronce. A jeśli chodzi w ogóle o zakupy zimowe to 3 dni temu kupiłam synowi kurtkę w Reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
werualta Re: Która ma już kurtkę? :D 26.09.14, 11:18 nie biorę udziału w szarpaninie w sklepach lidl i podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Która ma już kurtkę? :D 26.09.14, 11:28 młoda ma ale taką z zeszłego roku, babcia kupiła w niewielkim miasteczku na wyprzedaży. widocznie nie wszędzie się o nie biją... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Zadziwiają mnie te newsy o Lidlach, gdyż 26.09.14, 11:35 mam akurat jeden blisko na tyle, że jest jednym z podstawowych mych spożywczaków - i jako żywo "bitwy" się tam nie odbywają. Fakt, czasem jakiś towar cieszy się powodzeniem na tyle, że na otwarcie czeka kilkanaście (!!! - nie żadne tłumy) osób, ale nie widziałam, żeby ktoś się przepychał czy deptał po innych, przeciwnie, ludzie sobie podają wzajemnie rozmiary i kolory i debatują nad tym, czy rozmiarówka typowa czy może zawyżona/zaniżona. Wczoraj byłam akurat na zakupach spożywczych (rano) i też żadnych "scen dantejskich" nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Która ma już kurtkę? :D 26.09.14, 13:39 Też ze zdziwieniem czytam o tych wojnach o rzeczy z Lidla. Sklep ma chyba taką politykę... i są najwyraźniej ludzie, którym to odpowiada. U nas w mniejszym mieście zwykle nie ma bitwy i te rzeczy bywają mocno przeceniane to raz (wtedy czasem kupuję). Dwa że w tej pierwszej cenie to zważywszy na jakość to nie jest jakaś super fucha. Bo niby nieco taniej, ale i jakoś inna niż porządnych markowych. Ja nie mówię, że niewystarczająca ta jakość, ale adekwatna do ceny po prostu. A na wyprzedażach w sieciówkach tego typu rzeczy bywają jeszcze taniej i nikt się nie bije... A na zimę już mam wszystko Nowy płaszcz i szal oraz kozaki - za skórzane oficerki Ryłko zapłaciłam 220 i wcale nie w Lidlu Bardzo się cieszę z tego zakupu . Odpowiedz Link Zgłoś