martaklara1 06.09.04, 15:09 Czy możecie polecić mi jakieś fajne miejsce na wyprawienie 5 urodzin mojej córci? Nie chcę do Mc Donalda! Dzięki Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec Re: POMÓŻCIE - fajne miejsce na 5 urodziny 06.09.04, 15:29 Nie wiem, moze jestem jakaś dziwna, ale sądziłam że w więkoszości urodziny wyprawia się w domu, co najwyżej 18 tka w pubie z przyjaciółmi. Po co dla 5 latka specjalne fajne miejsce???? Przecież jak zabawa będzie fajna to małe ma znaczenie dla takich dzieci gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
martaklara1 Re: POMÓŻCIE - fajne miejsce na 5 urodziny 06.09.04, 16:53 Może i jestem, ale mam mieszkanko 30 metrowe i psa, który nie przepada za obcymi, ciężko by było wszystkich pomieścić, dlatego też szukam jakiegoś miejsca, klubiku czy coś takiego, wiem, że takie rzeczy są organizowane, i nie jest to wcale jakieś strasznie ekstrawaganckie, bo w przypadku Mc Donalda płacisz albo za to co zjedzą dzieci, albo 150 zł i masz w tym jedzenie, tort, szampana, prezent i prezenciki - czy to tak dużo, jeśli idzie o moje dziecko to nie, ja dla niej jestem w stanie zrobić wszystko pozdrawiam Zakochana mama Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: POMÓŻCIE - fajne miejsce na 5 urodziny 06.09.04, 16:56 Hmm no nie wiem. U mnie w mieście i w innych z tego co widzialam są w dużych centrach handlowych takie specjalne , jak to nazwać... kąciki dla dzieci z mnostwem zabawek,jakiś basenow z piłeczkami itp. moze Ty też masz takie coś u siebie w mieście? Odpowiedz Link Zgłoś