Dodaj do ulubionych

POMÓŻCIE - fajne miejsce na 5 urodziny

06.09.04, 15:09
Czy możecie polecić mi jakieś fajne miejsce na wyprawienie 5 urodzin mojej
córci? Nie chcę do Mc Donalda!
Dzięki
Marta
Obserwuj wątek
    • 18lipiec Re: POMÓŻCIE - fajne miejsce na 5 urodziny 06.09.04, 15:29
      Nie wiem, moze jestem jakaś dziwna, ale sądziłam że w więkoszości urodziny
      wyprawia się w domu, co najwyżej 18 tka w pubie z przyjaciółmi. Po co dla 5
      latka specjalne fajne miejsce???? Przecież jak zabawa będzie fajna to małe ma
      znaczenie dla takich dzieci gdzie.
      • martaklara1 Re: POMÓŻCIE - fajne miejsce na 5 urodziny 06.09.04, 16:53
        Może i jestem, ale mam mieszkanko 30 metrowe i psa, który nie przepada za
        obcymi, ciężko by było wszystkich pomieścić, dlatego też szukam jakiegoś
        miejsca, klubiku czy coś takiego, wiem, że takie rzeczy są organizowane, i nie
        jest to wcale jakieś strasznie ekstrawaganckie, bo w przypadku Mc Donalda
        płacisz albo za to co zjedzą dzieci, albo 150 zł i masz w tym jedzenie, tort,
        szampana, prezent i prezenciki - czy to tak dużo, jeśli idzie o moje dziecko to
        nie, ja dla niej jestem w stanie zrobić wszystko
        pozdrawiam
        Zakochana mama
        • 18lipiec Re: POMÓŻCIE - fajne miejsce na 5 urodziny 06.09.04, 16:56
          Hmm no nie wiem. U mnie w mieście i w innych z tego co widzialam są w dużych
          centrach handlowych takie specjalne , jak to nazwać... kąciki dla dzieci z
          mnostwem zabawek,jakiś basenow z piłeczkami itp. moze Ty też masz takie coś u
          siebie w mieście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka