Dodaj do ulubionych

Ematki czytajcie daty wątków!

27.11.14, 16:31
Odkąd można się dopisać do każdego wątku, nawet sprzed 8! lat ujawnili się spamerzy i idioci od darmowych reklam.
Dzisiaj na ematce były przynajmniej trzy takie wątki. Ktoś odpowiadał kobiecie w wątku o urologu sprzed 3 lat. Dzieci innej dawno wyrosły z robienia dziur na kolanach itd.
Sprawdzajcie datę tytułowego postu to unikniemy takich wpadek smile
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 16:32
      Niby zwracam uwagę, ale wystarczy sympatyczny nick założycielki i już się daję wkręcić, jak dziś w spodnie dla przedszkolaka smile
      • heca7 Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 16:39
        Ja kiedyś o mało co nie odpisałam w wątku dotyczącym bodajże 10-latka. Jak sprawdziłam datę to okazało się, że obecnie musi mieć ok 18 lat big_grin
        No i te hurra optymistyczne historyjki... ach też miałam ten problem ale pomógł mi cudownie ten lek-tu link. Albo - jak kupuję ciuszki (spamerzy uwielbiają używać zdrobnień) na stronce- tu link.
      • moofka Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 16:40
        mię bardzo miło big_grin
        a problem spodni zawsze aktualny
        wprawdzie czynnikiem niszczacym nie jest teraz przedszkolny dywan, tylko skatepark wink
    • ichi51e Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 16:44
      E tam problem ubraniowy zawsze na czasie choc ceny zaskakujaco niskie na poczyku faktycznie big_grin
      • ichi51e Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 16:50
        To mi przypomina jak odpisalam cos kiedys (czytajac tylko startowy) i potem tak czytam calosc i trafiam na jakas super inteligentna i zabawna forumke! Ba moge sie podpisac pod kazdym slowem! I patrze kto to...
        A to ja uncertain 3 lata wczesniej...
        • baltycki Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 17:08
          > czytam calosc i trafiam na jakas super inteligentna i zabawna forumke!
          > I patrze kto to...
          > A to ja uncertain 3 lata wczesniej...

Daj linka smile
        • beata985 Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 17:26
          ja się ostatnio dopisałam do wątku o nadmiarze ryby-sielawy....jak spojrzałam na datę ło hoho ani pół ości już z niej nie ostało tongue_out
          ale nie tylko ja się nacięłam...a w ogóle jak by wyszukiwarka pokazywała wątki od najnowszego to też by tego nie było....
          • zona_mi beata985 27.11.14, 17:41
            Przecież możesz sobie ustawić sortowanie według daty założenia wątku.
            • beata985 Re: beata985 27.11.14, 19:16
              dobrze by bylo, gdybym raz ustawiła i tak zostało zapamiętane...jak za każdym razem się resetuje to uda się jednak zapomnieć...
        • heca7 Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 17:27
          Padłam ze śmiechu big_grin
    • eliszka25 Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 17:29
      swieta ida, to i spamerow sie namnozylo. dzis kilka razy wchodzilam w watek z zamiarem odpisania i po otwarciu stwierdzalam, ze sprawa juz raczej nieaktualna od paru lat. jednak ostatnio tyle tego, ze w watek o spodniach dalam sie wkrecic big_grin. moze dlatego, ze mam ten sam problem i tez ze spodniami kombinuje wink
      • heca7 Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 17:46
        Ja kupuję dla synów w Lidlu i na Allegro- wyszukuję aukcje w atrakcyjnej cenie i już. Ostatnio kupiłam synowi nowe spodnie Lee za 38zł z wysyłką - takie "na czasie" wink Ktoś kupił dla dziecka i okazały się za małe- musiał sprzedać.
        • eliszka25 Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 17:53
          spodnie kupuje wysylkowo tylko sporadycznie, bo potrzebuje naprawde szczuple. nie ryzykuje, wole zobaczyc. starszy jest wysoki i chudy jak glista i dobrac spodnie na niego naprawde ciezko. w wiekszosci moglby w cyrku za klauna dorabiac wink. dlatego wysylkowo kupuje wlasciwie tylko w jednym sklepie, od lat tym samym, bo tez maja wiele modeli w wersji slim. inaczej nie ryzykuje po prostu, bo jak mam wysylac w te i we wte, to mnie wyjdzie drozej niz w normalnym sklepie.
    • attiya Re: Ematki czytajcie daty wątków! 27.11.14, 18:32
      no proszę, naprawdę myślisz, że nie mam co robić, tylko sprawdzać datę każdego wątku, który otworzę? tongue_out
      niech administratorzy coś w tej kwestii zrobią i tyle, wtedy nikt nie będzie podbijał wątku sprzed 486 lat suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka