Dodaj do ulubionych

Netia - korzystacie ?

27.11.14, 20:11
Okablowali mi budynek i zadzwonił pan z ofertą. Do tej pory miałam UPC a wcześniej Aster.
Jakie macie doświadczenia z Netią ? Jak działa obsługa klienta ?
Telewizja jest przesyłana przez łącze internetowe, więc jak coś się spitoli to nie działa jedno i drugie uncertain
Sprawnie usuwają awarie ?
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: Netia - korzystacie ? 27.11.14, 21:43
      Nie ulegam dziwnej ofercie na telefon, nie podpisuję umowy przez telefon, a tak robi Netia - wchodzą na UPC, mamią, są natarczywi. Do mnie to nie przemawia.
      • karolciab125 Re: Netia - korzystacie ? 27.11.14, 22:11
        Źle napisałam, pan zadzwonił do drzwi. Osobiście przedstawił ofertę, ale czy to coś zmienia ?
        I tak nie wiem, co mam zrobić, a abonament o 100 zł niższy uncertain
        • wioskowy_glupek Re: Netia - korzystacie ? 27.11.14, 23:11
          Jeżeli zadzwonił do drzwi to znaczy że pewnie chcą zaproponować łącza na technologii HFC. To jest nowa technologia nie wiadomo jak sprawnie będzie działać. Możesz mieć na niej nawet 300 mb/s.
          Obsługa techniczna jest bardzo dobrze przeszkolona ale musisz sobie zdawać sprawę z ograniczeń technologii TV internetowej. Łatwo się instaluje, brak talerza i instalacji antenowych ale jak internet padnie to nie masz ani TV ani neta. Mało tego jeżeli masz zrywania na Internecie albo niski transfer to ci będzie tv lagować. Tak wiec coś za coś. Pamiętaj też ze żeby coś nagrać na ich dekoderze musisz mieć podpięty dysk zewnętrzny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka