Dodaj do ulubionych

Gdzie porządne sanki?

28.11.14, 19:27
Szukam sobie dobrych sanek w internecie, skoro dzieci mi urosły a mamy takie nieduże saneczki, chcemy kupić drugie, większe, mocne, porządne, i żeby dziecko usiadło i dorosły wygodnie, no wiecie. A tymczasem w internecie same oferty dla maluszków, ze śpiworkami, oparciami, od góry do dołu, jakby starszaków na świecie nie było. I jeszcze śmieszne, bo na ogłoszeniu na zdjęciu wielka reklama, napisane, że np. sanki do 100kg, ale .. na tym samym zdjęciu wyposażone w śpiworek a nie sądzę by którykolwiek niemowlak ważył ciut więcej niż 10kg, gdzie mu do 100 wink
Dla kogo robi się sanki, już tylko dla niemowlaków?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Gdzie porządne sanki? 28.11.14, 19:34
      www.growingajeweledrose.com/?m=1 Tu masz profesjonalne sanki
      • ichi51e Re: Gdzie porządne sanki? 28.11.14, 19:37
        Przepraszam zle wkleilam (cxyms trzeba dziecko zajmowac) www.khw-geschwenda.de
        • hema14 Re: Gdzie porządne sanki? 28.11.14, 20:07
          Po pierwsze - pierwszy link, niezłe wink Chyba chciałaś się pochwalić, że coś takiego robisz z dzieckiem (nie wczytywałam się nawet, czy tam coś sprzedają czy to pomysły na zabawy, to nie są moje ulubione zajęcia)
          Po drugie, sanki na tej stronie niemieckiej nawet ciekawe, ale nic nie rozumiem po niem. i co mi z tego, gdzie to szukać w Polsce? Nawet nie wiem, który napis to nazwa danych sanek.
          • ichi51e Re: Gdzie porządne sanki? 28.11.14, 20:09
            Kgh sanki patrz
            • ichi51e Re: Gdzie porządne sanki? 28.11.14, 20:12
              Khw! www.saneczki.pl
              Tapioka rzadzi :p
              • hema14 Re: Gdzie porządne sanki? 28.11.14, 20:17
                Świetnie, dzięki!
    • blaszany_dzwoneczek Re: Gdzie porządne sanki? 28.11.14, 19:53
      Little seal firmy prosperplast. Są super. Lekkie, świetnie jeżdżą dzięki metalowym płozom, dobrze się ciągnie dziecko, zjeżdża się też świetnie, jadą daleko, mocne (zjeżdżałam razem z córką, z bardzo stromej górki, cuda robiłyśmy, wytrzymały już dwa sezony) i nie bardzo drogie.
    • thea19 khw 28.11.14, 20:30
      linkowane wyzej. sa niezniszczalne. zebys miny ludzi widziala jak pomykalam z roczniakiem w takich
      https://www.zabawkiph.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/a/sanki-khw-snow-baby-dream-khw-29500_1.jpg

mlodemu musze kupic wieksze bo z tych wyrosl a bez oparcia troche slabo bedzie.
    • liisa.valo Re: Gdzie porządne sanki? 28.11.14, 22:57
      www.youtube.com/watch?v=Vt0KfUkPdlE smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka