Dodaj do ulubionych

Paczki mikołajkowe w tym roku

07.12.14, 11:37
Chciałem się publicznie pożalić. Dzieciaki dostały paczki na formowym
Mikołaju, rzuciłem się jak szczerbaty na suchary aby im coś podeżreć,
lecz niestety nie było nic zjadliwego, same kolorowe niejadalne świństwa uncertain
Trafiłyście może jakoś lepiej, czy też bida z nędzą? suspicious
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Paczki mikołajkowe w tym roku 07.12.14, 11:42
      Wlasnie! Gdzie jest paczka mojego dziecka?!! Jak znam zycie znowu przepadla miedzy biurem a domem... uncertain
    • inguszetia_2006 Re: Paczki mikołajkowe w tym roku 07.12.14, 11:48
      Witam
      Ferrero Rocher, wielka paka. Już nie ma;-P Wyżebrałam połowę. Resztę słodyczy córka schowała przede mną. Zołza.
      Pzdr.
      Ing
    • monika3411 Re: Paczki mikołajkowe w tym roku 07.12.14, 12:01
      W mojej firmie nie ma paczek ani innych prezentów dla dzieci pracowników uncertain
    • maslova Re: Paczki mikołajkowe w tym roku 07.12.14, 12:39
      Ja nie narzekam, bo jestem w komisji socjalnej i miałam przywilej wyboru tego, co znajdzie się w paczkach mikołajkowych smile
    • melancho_lia Re: Paczki mikołajkowe w tym roku 07.12.14, 12:49
      U mnie nie ma żadnych paczek. Kiedys były premie na Święta ale to dawno i nieprawda.
      Mąż kiedys krótki czas pracował w budżetówce i zalapal sie na paczke świąteczną dla syna. Dziecko miało wtedy 11m-cy wiec zawartość paczki została spozyta przez rodziców :p Pamiętam ze nawet jadalne to bylo.
    • asia_i_p Re: Paczki mikołajkowe w tym roku 07.12.14, 12:53
      W szkole trzeba przyznać za te 25 złotych co od nas ściągnęli od łebka, zakupili bardzo fajne słodycze. U mnie w pracy jest zwrot za faktury, nie paczki - pokryje część prezentów gwiazdkowych. Między innymi siedmiomiesięczniak dostanie lego city - tatuś wybierał wink.
      • gaga-sie Re: Paczki mikołajkowe w tym roku 07.12.14, 13:01
        Tatuś pewnie po cichu sam o tym marzyłwink
        U nas paczki ze słodyczami są zupełnie przyzwoite.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka