Dodaj do ulubionych

Chwalę się - schudłam :)

16.12.14, 11:09
Muszę się pochwalić,
szczególnie, że nie które panie rokowały mi niepowodzenie, ze względu na zakup nowych butów wink

( forum.gazeta.pl/forum/w,567,152570594,152570594,Mamo_dlaczego_jestes_gruba_.html )

Schudłam 14 kg.

Wiem, że kolejny rok pokaże, czy jestem w stanie utrzymać tę wagę, ale jak dotąd jest ok (od miesiąca) - jestem w stanie kontrolować wagę. Życzę sobie, aby tak było dalej. Mam nadzieję, że się spełni.
A jak macie adresy w necie poświęcone utrzymaniu wagi, będę wdzięczna smile
Obserwuj wątek
    • broceliande Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 11:12
      Gratulacje, pewnie to nie było takie łatwe.
      Tak trzymać!
    • dziennik-niecodziennik Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 11:16
      BRAWO!!
      napisz jak smile
      i trzymaj sie, trzymaj! albo lec w dół jesli potrzebujesz wink
      gratulacje!
    • sfornarina Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 11:16
      Gratuluje i trzymam kciuki, by sie waga utrzymala! 14 kilo to niemaly spadek smile
    • annajustyna Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 11:29
      Ja od poczatku roku zrzucialma 7 kilo, tez jestem z siebie dumna tongue_out.
      • roks30 Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 11:51
        Gratuluję i życzę utrzymania wagi. Ja od maja schudłam 16 kilo, więc jesteśmy na tym samym etapie utrzymania wagi. Pozdrawiam.
    • eliszka25 Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 12:52
      super! serdecznie gratuluje! zycze ci, zeby udalo sie utrzymac wage i trzymam za ciebie kciuki smile

podlacze sie i tez sie pochwale wink od polowy pazdziernika schudlam 6 kg i tez jestem z siebie dumna smile. jak by co, to mozemy sie wspierac w walce z kilogramami. ja bym chciala jeszcze minimum 7 kg zrzucic, wiec jeszcze troche odchudzania przede mna.

trzymaj sie smile
    • fikus_na Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 13:02
      Tak Każde schudnięcie to sukces, więc też gratuluję smile

I dziękuję za miłe slowa.

A jak? No zwyczajnie big_grin Ograniczyłam jedzenie. Poczytałam i stosowałam się do zasad (małe porcje częściej, zdrowy tłuszcz, np. olej lniany, nastawienie psychiczne, zapas nietuczących przekąsek w domu...)
      Dużo ćwiczyłam, co teraz już ograniczyłam, bo fanką fitness jednak nie jestem, niestety wink
      • annajustyna Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 13:10
        A u mnie to glownie zmiana chalupy - teraz mamy 4 poziomy i popierdzielam po tych schodach w te i nazad! z 500 razy na dzien tongue_out.
        • bei Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 13:30
          Gratulacje!!!
          i wagę utrzymasz, bo na pewno dalej zdrowo jeszsmile
          Cieszę się, ze jesteś zadowolona z efektu!smile
      • doral2 Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 20:42
        fikus_na napisał(a):

> Tak Każde schudnięcie to sukces, więc też gratuluję smile
        >
        > I dziękuję za miłe slowa.
        >
        > A jak? No zwyczajnie big_grin Ograniczyłam jedzenie. Poczytałam i stosowałam się do z
        > asad (małe porcje częściej, zdrowy tłuszcz, np. olej lniany, nastawienie psychi
        > czne, zapas nietuczących przekąsek w domu...)
        > Dużo ćwiczyłam, co teraz już ograniczyłam, bo fanką fitness jednak nie jestem,
        > niestety wink.."

schudnąć to pół biedy. zaweźmiesz się na pół roku i schudniesz.
        utrzymać wagę, to jest wyzwanie.
        wróć do tematu za pół roku i powiedz, że ci się udało.
    • nickbezznaczenia Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 17:49
      Gratuluję i trzymam kciuki za powodzenie akcji. smile
    • ja_tylko_na_raz Re: Chwalę się - schudłam :) 16.12.14, 17:54
      gratuluję i zazdraszczam smile
    • atena12345 Re: Chwalę się - schudłam :) 17.12.14, 08:37
      Brawo!
    • motyllica Re: Chwalę się - schudłam :) 17.12.14, 09:38
      odnośnie tamtego starego wątku, czyli jednak sama stwierdziłaś, że trochę za dużo kochanego ciałka?
      po tych miesiącach jesteś wdzięczna dziecku, że powiedziało ci to? lepiej się czujesz w mniejszym rozmiarze?

nie rezygnuj z aktywności fizycznej - nie będzie ci tak skóra wisieć, kondycja lepsza i przemiana materii
    • paskudek1 Re: Chwalę się - schudłam :) 06.02.15, 15:15
      Gratulacje wielkie. Jeśli jeszcze nie znasz to polecam bloga qchenne-inspiracje.blogspot.com niekoniecznie o utrzymaniu wagi ale o odżywianiu. I można sobie dietę zamówić.
      • sssalamandra Re: Chwalę się - schudłam :) 06.02.15, 15:22
        Swego czasu schudłam 45 kg w ciągu roku - nie stosowałam żadnej diety, tylko powoli, konsekwentnie zmieniałam swoje nawyki żywieniowe, pokochałam ruch. Wagę utrzymuję już od pięciu lat, schudłam jeszcze 5 kg, więcej już nie ma potrzeby. Zdarza mi się "zgrzeszyć" - np. wieczór z przyjaciółmi plus pizza, kawałek tortu i cztery piwa, ale przez następne dwa dni jem tylko zupę z kapusty i więcej się ruszam. Życzę powodzenia w utrzymaniu wagi i gratuluję.
    • rosapulchra-0 Re: Chwalę się - schudłam :) 06.02.15, 15:18
      Ja tam w ciebie wierzyłam i serdecznie ci gratuluję takiego wyniku smile Oby tak dalej! smile
      • rosapulchra-0 Cholerny spamer :/ n/t 06.02.15, 15:21

• gazeta_mi_placi Re: Chwalę się - schudłam :) 06.02.15, 15:55
      Za to gęba Ci się zapewne zapadła i zmarchy powychodziły big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka