braceface 28.06.09, 14:43 `#Noo,więęc `jesli jest taki wątek `to sorry `nie chce mi się `szukać q; `co sądzicie `o terażniejszej `Demi .? `Która była `lepsza? `Moim zdaniem tamta dawna# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: `# Metamorfoza Demi# 28.06.09, 14:48 .a dla mnie taa . ; - DD .tamta była taka prosta , sztywna . .a teraz jest bardziej fajna . ; - ) . Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: `# Metamorfoza Demi# 28.06.09, 15:00 Moim zdaniem teraźniejsza. Tamta była przesłodzona... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: `# Metamorfoza Demi# 28.06.09, 19:37 teraz jest taka dziwna, chce pokazać że nie jest słodka i dziecinna ale ten styl ją strasznie postarza i w ogóle dawna Demi byla lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: `# Metamorfoza Demi# 28.06.09, 20:37 Ja Was nie rozumiem... Każdy pisze, że Demi, to taka słodka dziewczynka i jej tylko Disney w głowie. A jak Demi zmieniła styl i chce, żeby ją ludzie inaczej spostrzegali, to Wy teraz piszecie, że ją to postarza i że chce na siłę się zmienić... To jest już dziecinne. Bez urazy, ale musiałam, to napisać. Odpowiedz Link Zgłoś