Dodaj do ulubionych

Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łupy" ?

• angry.bird Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 03.01.15, 21:16
      1. Kurtka zara przeceniona o 100zł mniej
      2 biustonosz chantelle przeceniony o 90zł
      3 buty venezia o 100zł mniej
      4 papcie takie jak skarpety grube o 5zł mniej
      5 bluzy polarowe przecenione kazda o 100zł kupiłam dwie
    • kkalipso Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 03.01.15, 22:19
      Dwie pary szpilek (jedne są piękne i całkiem wygodne) kilka bluzek, sweterków, 3 sukienki. Małe co nieco z biżuterii buty dla małej 2 koszule dla męża. Zresztą i tak mam zamiar pochodzić na spokojnie, bo mimo mnóstwa wolnego i włóczenia się po sklepach nie jestem zadowolona.
    • bei Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 12:38
      Kupilam przed świetami torby na prezenty, teraz kurtki w adidas , wciąż poluję na zimowe buty do marszobiegów.
      • bei Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 12:39
        Oj, torby były jako prezenty, nie opakowania smile
    • rosapulchra-0 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 13:20
      Jak wyprzedaż, to tylko w necie: www.asos.com/Women/Sale/New-In-Clothing/Cat/pgecategory.aspx?cid=5524&CTARef=shop|sale|newin|clothing#parentID=-1&pge=1&pgeSize=204&sort=-1&state=Rf-300%3D2077%40Rf-800%3D-1%2C23

Od kilku dni oglądam, kombinuję i zaznaczam, odznaczam i już dwa zamówienia posłałam big_grin
    • pomidorpomidorowy Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 19:20
      nic bo nie cierpie tlumów , nawiedzonyh ludzi z wywalonymi jak w amoku oczami.... .....;;;;/;
    • heca7 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 19:31
      Weszłam dziś do H&M. Tłumy i mnóstwo szmat. Kto takie byle co kupuje? Próbowałam znaleźć legginsy dla dziewczynki 13-letniej. Nic takiego nie było. Zresztą działu dla takich dzieci też prawie nie ma. Podobnie w Reserved i Kapahlu. Obeszłam Croppa, House'a , te wcześniej wymienione i Zarę- legginsów brak. Za to ludzi mnóstwo. Kupiłam sobie bieliznę i brązowe kozaki , które za mną chodziły od dawna. I wróciłam umęczona bo ja kozaki kupowałam 10 minut. Mąż w Kazarze spędził ponad pół godziny przymierzając chyba ze 6 par butów "bo on się nie może zdecydować i wszystkie mu się podobają i co on ma wziąć i czemu te?". Odetchnęłam jak mu ekspedientka powiedziała, że nie ma rozmiaru w jednym rodzaju- chyba się kobieta nade mną zlitowała smile
      • black_halo Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 05.01.15, 00:45
        Zajdz do Mexxa. Nie wiem jakie wyprzedaze sa w Polsce i jakie rozmiary nosza 13stolatki ale widzialam w Mexxie legginsy u siebie, po 9.99-12.99-15.99 euro poprzeceniane o 50%, do rozmiaru na 176. Pod koniec wyprzedazy mozna te legginsy czasem u nas kupic po 3 euro, jakosc jest naprawde fajna. Kupuje kuzynce bo ona z bardzo drobnych ludzi i w dziale dzieciecym spokojnie sobie bazowke kupi.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 19:33
      Kupiłam sobie sukienkę - eshop.tatuum.com/pl/pastele-/25979-gerta.html przecenioną w sklepie z 229,99 na 119,99 smile zwykle do tatuum nie wchodze, bo mi szkoda kasy, ale akurat wisiała na manekinie smile ideolo.
      • heca7 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 19:42
        Piękna. Też taką chcę wink
        • zuleyka.z.talgaru Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 19:57
          Prosta jest, ale ładnie podkreśla biust (jak która ma) i na moim ciążowym brzuchu fajnie się układa. Szkoda mi kasy na ciążowe ubrania, więc póki się da to jednak lepiej w zwykłych się nosić.
          • heca7 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 20:02
            Ja bym musiała 40 kupić. Trzymają rozmiar?
            • zuleyka.z.talgaru Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 20:19
              Tak.
          • kura17 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 20:08
            Zukeyka, sliczna ta sukienka! smile
            ja mialam podobna zasade w ciazy - probowalam kupowac glownie ciuchy, ktore "potem" rowniez beda sie nadawac do noszenia...
            • zuleyka.z.talgaru Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 20:20
              Tak to rozkminiłam ---> że teraz jak mam większy biust i brzuch rośnie to sukienka jest akurat (mam jeszcze miejsce na większy brzuch) a jak wrócę do siebie to będzie taka oversizowa i też powinno być ok smile
              • annajustyna Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 20:24
                Ja kupilam sobie na poczatku ciazy pronceske o rozmiar za duza - pasowala do ok. konca 4. miesiaca, teraz nosze jako oversize, ale zawsze mysle, ze szkoda, ze to nie 38 wink.
                • heca7 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 20:37
                  W pierwszej ciąży też miałam coś podobnego. I miałam nadzieję, że po praniu się "zejdzie". Niestety na brzuchu pozostała za szeroka i nie nadawała się do noszenia uncertain
                  • kura17 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 20:41
                    a ja kupilam bardzo fajna bluzke ze sporym dodatkiem elastanu - normalnie na "szczupla" osobe, ale na brzuchu sie rozciagnelo i do 9 miesiaca... i fajnie wygladalo.
                    ... niestety po ciazy okazalo sie, ze wypadaloby troche brzucha zgubic, zeby i wtedy wygladala dobrze, haha...
                  • zuleyka.z.talgaru Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 20:46
                    No to dam mamie big_grin <jak schudnie> XD
                    • heca7 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 22:37
                      Kupiłam. Dzięki smile
                      • zuleyka.z.talgaru Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 22:50
                        Prosz wink ale poszłaś do stacjonarnego sklepu? Bo tam taniej było niż w necie.
                        • heca7 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  05.01.15, 08:25
                          W necie. Ale do najbliższego stacjonarnego to ja mam ok 25 km wink Więc w obie strony 50. Biorąc pod uwagę cenę benzyny, czas i brak pewności czy będzie mój rozmiar wybrałam net- wysyłka była darmowa.
    • lieu Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 19:38
      przeżyłam wczoraj rozczarowanie

mam spodnie kupione w normalnej cenie, wczoraj patrzę 50% taniej, a ponieważ są super, więc pomyślałam, że wezmę drugą parę
      mierzę, a spodnie w tym samym rozmiarze za duże, pytam Panią, czy one są dobrze ometkowane, a Pani na to, że to mogą być spodnie "trochę inne niż w poprzednim sezonie"
      • kura17 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  04.01.15, 20:10
        Liue, mnie jeszcze bardziej zlosci fakt, ze na ogol ciuchy sa do kupienia tylko przez jeden sezon sad
        potem to szukaj wiatru w polu... ciagle "nowe modele nowe modele", a jak chce cos "starego" (wiecej niz pol roku!), to szukaj wiatru w polu...
    • setia Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 19:48
      Sporo rzeczy kupiłam na wyprzedażach, z tym, że bez szału z tymi obniżkami- rzeczy, które mnie interesowały i były jeszcze w moim rozmiarze max tańsze o 50%. Dzieciom w sklepach stacjonarnych: Kappahl, H&M i Reporter young. Sobie w internetowych, czekam właśnie na 3 przesyłki. Najlepsze promocje ustrzeliłam w Promod (żakiet, spodnie pracowe i weekendowe). Na Zalando kurtka i bluza dresowa. Mam nadzieję, że nic nie będę musiała znowu odsyłać.
    • kura17 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 20:07
      ja "przez przypadek" (nie wiedzialam, ze jest handlowa niedziela) kupilam dzis sukienke przeceniona z prawie 50 euro na na 20.

https://www.promod.de/images/gemustertes-tunikakleid-smaragdgruen-bedruckt-117139_photo-493x530.jpg

i - juz przy kasie - zamszowe rekawiczki przecenione z 25 euro na 7 smile
      dzieci mi chcialy zameczki zapinac (nie zapinaja sie) i pytaly, czemu wzielam takie, co sie nie zapinaja...
      ... jak im powiedzialam, ze dlatego iz sa "cool", to zapytaly, czy rzeczy musza byc cool, LOL

https://www.promod.de/wildleder-handschuhe-fuer-damen-schwarz-116374_photo-493x530.jpg
    • drinkit Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 21:51
      Korzystam wylącznie z promocji i wyprzedaży, outletów etc. W tym roku ustrzeliłam kozaki carinii.
    • pierwszykot kurtka 04.01.15, 22:01
      zamszowa kurtka - przeceniona z 350 na 140 smile orsay
    • lady-z-gaga Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 04.01.15, 22:50
      Buty Lasockiego, torebkę Kazara za 50%. Z tym, że torba to żaden sukces, bo ona nie była warta ponad 700 zł( a taka była pierwotna cena ) trzysta z hakiem, ktore zapłaciłam, to cena w sam raz, żadna taniocha smile
      do sieciowek nawet nie probuję wchodzić, burdel, porozwalane ciuchy, kolejki do przymierzalni, a i tak wiem, że w rozmiarze 38 niczego przyzwoitego nie kupię
      • paliwodaj Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 05.01.15, 00:28
        dzis pojechalam na chwile cos oddac, weszlam do Gymboree patrze caly wieszak pizam dla dzieci po 7.99$, Specjalnie sie pytam czy to aby nie pomylka, bo one tak do 9-11$ schodza. Pani ze nie, no przeciez ze nie. Zgarnelam kilka, ide do kasy a ta mi mowi ze 2 pizamy sa po 18.99, wiec ja jej na to ze nie powinni miksowac I wprowadzac klientow w blad, bo dla mnie napis jest oczywisty I pizamy, ktore tam sa maja byc po 7.99. Wiec Pani musiala mi obnizyc cene tych regularnych na 7.99
        • chocolate_cake Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  05.01.15, 08:03
          Kupiłam kurtkę puchową Benetton tańszą o połowę. Bardzo się cieszę 😊
          Synowi buty Cat, tańsze trochę.
          Dla siebie dwa swetry z Zary, rękawiczki taniej o 40%.
          Córce dwie bluzki, tylko trochę tańsze. Jeszcze szukamy butów dla córki.
        • heca7 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  05.01.15, 08:29
          Niestety w Polsce takie numery nie przechodzą. W takiej sytuacji wyłazi kierownik, przeprasza , opieprza ekspedientkę i każe przejrzeć wieszak.
          • annajustyna Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze  05.01.15, 10:40
            Ja kiedys tez tak mialam, to jeszcze mnie kierowniczka opieprzyla, ze klienci specjalnie przewieszaja...
    • zazou1980 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 05.01.15, 09:10
      W tym sezonie nie mam ani sily ani ochoty na jakiekolwiek lazenie po sklepach. Sobie pokupowalam ciuchy ciazaowe na jesieni, w regularnych cenach, bo musialam w czyms chodzic.
      Teraz musze sie wybrac na zakupy dla noworodka, ale jeszcze sie nie zmobilizowalam. Jak ktos wie, do ktorego CH w Warszawie warto sie udac, zeby bez stresu kupic wszystko co potrzebne (bodziaki, rajtki, pajace, spodenki, czapa zimowa) to bede wdzieczna...
    • czarneoczy Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 05.01.15, 12:20
      bida z nyndzą szanowne panie wink
      o ile w tamtym roku obkupiłam młodą i siebie ze hoho to w tym roku zrobiłam dwa zamówienia - jedno z orsaya na t-shirty, które pewnie odeslę bo rozmiarowo za chińskiego boga nie mogę z nimi dojść... L-ka L-ce nie równa. Młodej dzisiaj zamówiłam ze smyka kurtkę zimową na przyszły rok, pięciopak majtasów i t-shirt sztuk 1 (słownie: jeden).
      A przepraszam, w decathlonie puściłam zamówienie na kurtki zimowe do ciekania po podwórku wink
      szału nie ma...
    • yen26 Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 05.01.15, 14:45
      Spódnice olowkowa jeansowe reserved 49 zł, spódnica olowkowa szara orsay 40 zl, bluzokurtka bershka 69 zł, marynarka dresowe sinsay 59 zł buty ecco za 260 zł z 520 zł, a nie na przecenienia torba zuzi górskiej 400 zł, płaszczyk krótki Michael kors 400 zł w tkmaxxie I dzieciom parę spodni, bluzek, body Zaszalalam wink
    • edelstein Re: Wyprzedaże - korzystacie? Jakieś pierwsze "łu 05.01.15, 14:57
      Nie na stawialam sie na wyprzedaze,ale stwierdzilam,ze zajrze.Ciuchy masakra,doslownie szmaty.W sumie nie dziwota,ostatnio jest moda na szmatowate oversize.Kupilam pizamke dla siebie koszulka i spodenki za 1euro.Do spania w sam raz.A i kupilam kozaki,dlugie,z ceny 120 na 20eurotongue_out potrzebuje takich do lazenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka