Dodaj do ulubionych

Pomocy-bank bez

06.01.15, 00:29
opłat-który?
wybrać?
Moj City kasuje -łącznie 21 zł

-a to za cityfon
-a to a kartę
a to za cośtam......

Na jaki zmienić?

pomocy ematki !!!!!

Jeśli nie możesz iść obok mnie i trzymać mnie za rękę, to idź za mną i pilnuj mnie,żebym umiała żyć na tym świecie bez Ciebie..
Obserwuj wątek
    • zazou1980 Re: Pomocy-bank bez 06.01.15, 08:18
      Nie place tylko w mbanku, ale pod warunkiem, ze wydam karta co najmniej 200 pln w m-cu. Nie jestem pewna, czy trzeba miec zapewnione comiesieczne wplywy na konto, bo ja dostaje tam pensje...
    • princy-mincy Re: Pomocy-bank bez 06.01.15, 08:25
      Mam konto w alior bank, wszystko za free pod warunkiem, ze bede miała co miesiąc regularne wpływy, ale juz nie pamietam jaka musi byc to kwota.
      W ING masz wszystko za free, jedynie karta 7 zł jesli nie dokonasz co miesiąc transakcji bezgotówkowych na 200 zł.
      Z mbanku zrezygnowalam niedawno, ale tez mieli za free tylko trzeba było wyrobić transakcje bezgotówkowe jak w ING.
      • asia-loi Re: Pomocy-bank bez 06.01.15, 09:04
        Eurobank ma różne konta:
        www.eurobank.pl/produkty,konta-osobiste,6,9.html
        Ja mam prestige, ale tu trzeba mieć 3000 zł wpływu na konto co miesiąc, inaczej opłata za prowadzenie 21 zł. Wszystkie bankomaty za 0 zł, przelewy przez net za 0 zł, trzeba zapłacić w miesiącu kartą przynajmniej za 200 zł inaczej jest opłata za kartę. Są jeszcze do tego konta darmowe ubezpieczenia:
        www.eurobank.pl/produkty,ubezpieczenia,ubezpieczenia,152,13.html#tabs1
        Przy koncie on-line trzeba mieć 1500 zł wpływu na konto.
    • beata985 Re: Pomocy-bank bez 06.01.15, 09:22
      ing
      nie wiem co to city fon i czy kasuje
      za kartę zakupy za 200,- i jest bezpłatnie...
    • joana.mz Re: Pomocy-bank bez 06.01.15, 09:24
      ing - od lat bezpłatnie, przy obrocie kartą 200zł miesięcznie. Karta kredytowa tak samo.
    • kochamruskieileniwe Re: Pomocy-bank bez 06.01.15, 09:29
      zmieniłam na wbk konto godne polecenia.
      www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konto-godne-polecenia/konto-godne-polecenia-konto-internetowe.html
      wszystko bez opłat. wada- brak subkonta oszczednosciowego oraz to,ze wyplaty z bankomatów bez oplat tylko z WBK oraz PKO BP
      • beata985 Re: Pomocy-bank bez 06.01.15, 09:36
        a no to widzisz, zapomniałam o bankomatach
        ing-wszystkie bezpłatnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka